02.07.2007">
Reteta trimisa de IOANA FLUERAS
Timp preparare:
40 min
Ingrediente:
BLAT - 140 gr margarina , 200 gr faina, 50 gr zahar, 1 ou intreg, 1 praf de copt stins cu lamaie
CREMA - 4 galbenusuri, 500 gr branza de vaca, 150 gr zahar, 1 plic budinaca (nu se fierbe), 500 ml lapte, coaja de lamaie
Mod de preparare:
Toate ingredientele de la blat se framanta si se face un aluat moale. Se intinde foaia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Timp preparare:
40 min
Ingrediente:
BLAT - 140 gr margarina , 200 gr faina, 50 gr zahar, 1 ou intreg, 1 praf de copt stins cu lamaie
CREMA - 4 galbenusuri, 500 gr branza de vaca, 150 gr zahar, 1 plic budinaca (nu se fierbe), 500 ml lapte, coaja de lamaie
Mod de preparare:
Toate ingredientele de la blat se framanta si se face un aluat moale. Se intinde foaia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro