Piept de pui umplut cu crema de broccoli
Ingrediente:
condimente pentru pui
O cana de apa
6 jumatati de piept de pui dezosat (220 g.)
1 pachet (300 g.) broccoli bucati, decongelat si uscat
1 cana (20 g.) supa crema de pui degresata 98%
1/2 cana lapte degresat
O lingurita de piper
2 linguri de parmezan ras
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 204° C.
Amesteca mixul pentru pui cu apa intr-un vas mare. Lasa timp de 15 minute. Intre timp bate pieptul de pui pana ajunge de 6 mm grosime. Adauga broccoli in amestecul pentru pui; amesteca usor. Toarna amestecul pe pieptul de pui pana la 1 centimetru de la marginile acestuia; ruleaza feliile de pui incepand cu partea mai ingusta.
Aseza rulourile inr-o tava de 33x22 cm, cu marginea in jos. Amesteca supa crema cu laptele si toarna amestecul peste pieptul de pui. Garniseste cu piper si parmezan ras.
Lasa la cuptor 30 de minute sau pana cand puiul este gata (70 grade Celsius).
6 portii
Timp de preparare: 15 minute
Timp total de preparare: 45 minute