O gustare delicioasa, hranitoare dar in acelasi timp frumos decorata. Astfel ouale umplute vor crea un impact vizual, iar copiii vor fi nerabdatori sa le manance. 16.06.2010">
Aceste oua ingenios proiectate cu vele de corabie colorate sigur vor deveni favoritele invitatilor la ziua de nastere a copilului tau.
.jpg)
Ingrediente:
- 12 oua fierte tare;
- 2 lingurite mustar Dijon;
- 2 lingurite de otet (alb sau cidru);
- 1/4 la 1/2 cana maioneza;
- 2 ardei clopot de culoare rosie, galbena, verde;
- Boia de ardei.
Instructiuni:
Decojeste ouale. La decojit te pot ajuta si cei mici, este o activitate interesanta pentru copii. Apoi taie fiecare ou in doua bucati pentru a face barci. Pune galbenusurile intr-un castron mijlociu si amesteca-le cu o furculita.
Adauga mustar si otet, apoi adauga maioneza, amestecand pana cand consistenta este moale, dar nu ca si consistent unei supe.
Apoi, construieste panzele. Pentru a face aceasta, taie fiecare ardei in fasii late de 2 cm, apoi se taie aceste fasii in patrate de 2 cm si se feliaza fiecare patrat in jumatate pe diagonala.
Completeaza jumatatea de albus cu amestecul din galbenus.
Pune panzele in pozitie verticala in amestec si presara boia.
.jpg)
Ingrediente:
- 12 oua fierte tare;
- 2 lingurite mustar Dijon;
- 2 lingurite de otet (alb sau cidru);
- 1/4 la 1/2 cana maioneza;
- 2 ardei clopot de culoare rosie, galbena, verde;
- Boia de ardei.
Instructiuni:
Decojeste ouale. La decojit te pot ajuta si cei mici, este o activitate interesanta pentru copii. Apoi taie fiecare ou in doua bucati pentru a face barci. Pune galbenusurile intr-un castron mijlociu si amesteca-le cu o furculita.
Adauga mustar si otet, apoi adauga maioneza, amestecand pana cand consistenta este moale, dar nu ca si consistent unei supe.
Apoi, construieste panzele. Pentru a face aceasta, taie fiecare ardei in fasii late de 2 cm, apoi se taie aceste fasii in patrate de 2 cm si se feliaza fiecare patrat in jumatate pe diagonala.
Completeaza jumatatea de albus cu amestecul din galbenus.
Pune panzele in pozitie verticala in amestec si presara boia.
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro