Reteta de mic dejul romanesc include multe legume pentru a incepe dimineata plina de energie atat tu, cat si copii tai.
Ai nevoie de:
2 oua
salata verde
1 ceapa verde
o bucata de castravete
2 rosii
1 morcov
patrunjel
marar
2 felii toast
sos:
1 lingutita mustar
2 linguri ulei de masline
2 lingurite otet de mere
sare sipiper
Mod de preparare
Am pus 1l de apa la fiert si am adaugat 1 1/2 lingura otet. Cand clocotea apa am dat drumu usor la ou in apa. Ca sa nu aveti surprize mai bine spargeti oul intr-o canita intai.
Trebuia sa arate ca un ou fiert in coaja dar fara coaja.
Am ras morcovul si am taiat restul legumelor le-am taiat normal.
Am amestecat legumele cu sosul.
Si apoi am aranjat frumos totul pe farfurie.
Pentru consistenta puteti servii salata cu toast.
Mod de servire
Pentru consistenta puteti servii salata cu toast.
Pofta buna!