25.04.2007">
Reteta trimisa de Laura
Timp preparare:
1 ora
Ingrediente:
jum kg spanac, 250 ml lapte, o bucatica usturoi,un sfert de ceapa, sare, un galbenus de ou fiert tare
Mod de preparare:
Se curata spanacul, se spala f bine si se pune la fiert. Dupa ce a fiert se strecoara, se clateste se piseaza bine sau se taie marunt si se pune in craticioara, peste care se toarna laptele. Dupa 2-3 minute se adauga ceapa taiata marunt si apoi se fierbe pana scade, apoi se adauga usturoiul pisat si sarea. Se mai lasa pe foc inca 2 minute. Separat se fierbe oul. Se pune in castronel o portioara de spanac si se amesteca cu galbenusul.
Mod servire:
Cu carnita de vita fiarta sau de pui sau cu ficatei la gratar. POFTA BUNA PRICHINDEL !!!
Timp preparare:
1 ora
Ingrediente:
jum kg spanac, 250 ml lapte, o bucatica usturoi,un sfert de ceapa, sare, un galbenus de ou fiert tare
Mod de preparare:
Se curata spanacul, se spala f bine si se pune la fiert. Dupa ce a fiert se strecoara, se clateste se piseaza bine sau se taie marunt si se pune in craticioara, peste care se toarna laptele. Dupa 2-3 minute se adauga ceapa taiata marunt si apoi se fierbe pana scade, apoi se adauga usturoiul pisat si sarea. Se mai lasa pe foc inca 2 minute. Separat se fierbe oul. Se pune in castronel o portioara de spanac si se amesteca cu galbenusul.
Mod servire:
Cu carnita de vita fiarta sau de pui sau cu ficatei la gratar. POFTA BUNA PRICHINDEL !!!
Articole recomandate:

Spanacul este cunoscut a fi o super leguma ce a fost redata si in desene animate prin rolul sau magi ...
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro