12.04.2007">
Reteta trimisa de Madi
Timp preparare:
1 ora
Ingrediente:
2 oua / 1,5 L apa minerala / un praf de sare / 2 linguri ulei / faina / 2 picuri zahar vanilat
Mod de preparare:
Se pun intr-o oala ouale, cele 2 linguri de ulei, zaharul vanilat si putina sare si se amesteca. Apoi se pune apa minerala treptat si faina si se amesteca pana se obtine un aluat moale, ca smantana, care curge.
Se unge o tigaie cu ulei si se pune cu polonicul din aluat cate putin, incat sa acopere fundul tigaii. Se coace pe o parte si apoi se intoarce si pe cealalta. Se scot pe o farfurie intinsa. Se pot umple cu ciocolata, dar si cu gem mai tare. Pofta buna!
Mod servire:
Se servesc rulate pe farfurie si umplute cu ciocolata sau gem, marmelada etc.
Timp preparare:
1 ora
Ingrediente:
2 oua / 1,5 L apa minerala / un praf de sare / 2 linguri ulei / faina / 2 picuri zahar vanilat
Mod de preparare:
Se pun intr-o oala ouale, cele 2 linguri de ulei, zaharul vanilat si putina sare si se amesteca. Apoi se pune apa minerala treptat si faina si se amesteca pana se obtine un aluat moale, ca smantana, care curge.
Se unge o tigaie cu ulei si se pune cu polonicul din aluat cate putin, incat sa acopere fundul tigaii. Se coace pe o parte si apoi se intoarce si pe cealalta. Se scot pe o farfurie intinsa. Se pot umple cu ciocolata, dar si cu gem mai tare. Pofta buna!
Mod servire:
Se servesc rulate pe farfurie si umplute cu ciocolata sau gem, marmelada etc.
Articole recomandate:
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro