No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Ciorba ardeleneasca de perisoare poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Ciorba ardeleneasca de perisoare

In Retete pentru intreaga familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

30.11.2005">
Timp de preparare: doua ore

Ingrediente:

- oase porc - carne tocata porc si vita - oua (unu sau doua) - ceapa, morcov, telina (legat de telina v-am mai povestit aici: Supa de rosii), patrunjel (radacina), ardei gras verde (e bun si rosu), morcovi, zeama de varza (in unele bucatarii se foloseste bors), smantina si leustean

Mod de preparare:

Se caleste o ceapa impreuna cu ardei gras ( si verde si rosu daca aveti), morcovii si patrunjelul taiati maruntit (sau rondele).

Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (lasati putina carne pe ele). Taiati si introduceti si telina bucatele mici. Cind sint aproape fierte, se fac perisoare mici din carnea tocata combinata cu oul sarea piperul si putin orez.

Dupa ce perisoarele au fiert, se pune zeama de varza (bors) si se mai lasa sa fiarba aproximativ 15-20 de minute.

La final, dupa ce ati luat de pe foc, se pune leusteanul tocat marunt.

Mod servicre: Cu smantina si... Dragoste






Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro

btn_anunturi

Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?