No SSO cookie

Recomanda prietenilor Utilecopii.ro

Consideri ca Ciorba de Tarhon cu Afumatura poate fi de folos si prietenilor sau cunostintelor tale?

Da un share si spune-le si lor despre acesta!

Ciorba de Tarhon cu Afumatura

In Retete pentru intreaga familie , adaugat in
(0/ 0)
Printeaza Articol

27.02.2007">
Reteta trimisa de madi

Timp preparare:

Maxim o ora

Ingrediente:

- ati auzit de "scarita" (coasta afumata), ciolan afumat sau orice afumatura - ceapa, morcov, ardei gras, pastarnac, cartofi - tarhon, otet, sare, piper - oua

Mod de preparare:

Se pune scarita la fiert, se spumuieste. Se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras, tocate marunt. Cand s-au fiert, se adauga tarhonul, sarea si piperul si se mai lasa putin ca sa fiarba tarhonul, care de obicei este uscat. Se adauga otet dupa gust si se mai lasa 2-3 clocote.

Se stinge focul. Se iau 2-3 oua, albusul se toarna in oala, unde ciorba nu mai fierbe si se acopera cu capacul. Se lasa un minut ca sa se inchege. Galbenusurile se bat bine si se incorporeaza in ciorba. Pofta buna si nu uitati, nu folositi servete pentru sters degetele, deoarece asa de buna este ca veti simti nevoia sa va lingeti pe degete. Se poate face si fara carne.

Mod servire:

Daca are carne, se serveste calda, daca nu, se poate servi si rece.






Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro
Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?