17.09.2010">
Ingrediente:
1 vanata coapta
1 ceapa
1 catel de usturoi
50g parmezan
50g pesmet
2 oua
50g unt
50ml ulei
1 lingura faina
sare
piper
Mod de preparare:
Coace vanata si apoi curata coaja acesteia. Lasa zeama sa se scurga si apoi toaca vanata cat mai marunt. Curata ceapa, taie marunt si caleste in ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, dauga in vas vinetele tocate, iar apoi lasa vasul pe foc potrivit pentru inca 10 minute, amestecand mereu.
Lasa amestecul de ceapa si vinete sa se raceasca. Adauga apoi ouale batute, parmezanul ras, jumatate din cantitatea de pesmet, usturoiul pisat si condimentele.
Unge apoi o tava cu unt si tapeteaza cu faina.
Toarna compozitia preparata anterior, niveleaz-o si presara deasupra restul de pesmet.
Din loc in loc pune putin unt. Tava sa introduce in cuptor pentru 30 de minute, pana cand budinca se rumeneste uniform.
Pofta buna!
1 vanata coapta
1 ceapa
1 catel de usturoi
50g parmezan
50g pesmet
2 oua
50g unt
50ml ulei
1 lingura faina
sare
piper
Mod de preparare:
Coace vanata si apoi curata coaja acesteia. Lasa zeama sa se scurga si apoi toaca vanata cat mai marunt. Curata ceapa, taie marunt si caleste in ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, dauga in vas vinetele tocate, iar apoi lasa vasul pe foc potrivit pentru inca 10 minute, amestecand mereu.
Lasa amestecul de ceapa si vinete sa se raceasca. Adauga apoi ouale batute, parmezanul ras, jumatate din cantitatea de pesmet, usturoiul pisat si condimentele.
Unge apoi o tava cu unt si tapeteaza cu faina.
Toarna compozitia preparata anterior, niveleaz-o si presara deasupra restul de pesmet.
Din loc in loc pune putin unt. Tava sa introduce in cuptor pentru 30 de minute, pana cand budinca se rumeneste uniform.
Pofta buna!
Articole recomandate:
Cu toate ca nu contin foarte multi nutrienti, vinetele sunt o importanta sursa de vitamina A si acid ...
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro