25.04.2007">
Reteta trimisa de Corina Contescu
Timp preparare:
30 minute
Ingrediente:
600-700 g carne de tocat, 2 oua, 2 felii de paine mai veche, 1/4 varza proaspata, 1 ceapa, 3 linguri ulei, sare, piper, verdeata.
Mod de preparare:
Se trec prin masina de tocat: carnea, varza, ceapa si painea muiata in apa si stoarsa bine. Se amesteca cu galbenusurile si verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o cratita potrivit de mare, unsa bine cu ulei (sau putin unt) si se pune la copt, la foc potrivit. Cand capata o coaja rumena si frumoasa, budinca este gata.
Mod servire:
Se serveste calda, taiata felii si asezata pe un platou, cu garnitura de cartofi pai si salata verde.
Timp preparare:
30 minute
Ingrediente:
600-700 g carne de tocat, 2 oua, 2 felii de paine mai veche, 1/4 varza proaspata, 1 ceapa, 3 linguri ulei, sare, piper, verdeata.
Mod de preparare:
Se trec prin masina de tocat: carnea, varza, ceapa si painea muiata in apa si stoarsa bine. Se amesteca cu galbenusurile si verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper, apoi se adauga albusurile batute spuma. Compozitia se toarna intr-o cratita potrivit de mare, unsa bine cu ulei (sau putin unt) si se pune la copt, la foc potrivit. Cand capata o coaja rumena si frumoasa, budinca este gata.
Mod servire:
Se serveste calda, taiata felii si asezata pe un platou, cu garnitura de cartofi pai si salata verde.
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro