Aperitiv - Conserva Pentru Iarna
In Retete pentru intreaga familie
, adaugat in
(0/
0)
23.10.2006">
Ingrediente:
- 5 kg vinete - 6-7 kg gogosari - 250 ml ulei - 250 ml otet - 250 g zahar - sare dupa gust
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se curata si se toaca mai mult decit pentru salata de vinete Se coc gogosarii, se curata si se taie fisii cam de 1-2 cm Uleiul, otetul si zaharul se fierb pina dau in clocot si se lasa la racit. Se amesteca totul, se potriveste de sare si se lasa la rece pina a doua zi.
Borcanele, umplute cu amestecul rezultat se aseaza intr-o cratita mare cu apa. Se fierb la foc mic timp de 1 ora, dupa ce apa a dat in clocot.
Mod servire:
Este delicios, poate fi servit ca aperitiv, dar si ca garnitura la friptura.
Reteta trimisa de Carla
- 5 kg vinete - 6-7 kg gogosari - 250 ml ulei - 250 ml otet - 250 g zahar - sare dupa gust
Mod de preparare:
Se coc vinetele, se curata si se toaca mai mult decit pentru salata de vinete Se coc gogosarii, se curata si se taie fisii cam de 1-2 cm Uleiul, otetul si zaharul se fierb pina dau in clocot si se lasa la racit. Se amesteca totul, se potriveste de sare si se lasa la rece pina a doua zi.
Borcanele, umplute cu amestecul rezultat se aseaza intr-o cratita mare cu apa. Se fierb la foc mic timp de 1 ora, dupa ce apa a dat in clocot.
Mod servire:
Este delicios, poate fi servit ca aperitiv, dar si ca garnitura la friptura.
Reteta trimisa de Carla
Posteaza un comentariu folosind contul de Utilecopii.ro