Piure cu pui, praz, morcovi si mazare

Carnea de pui poate fi introdusa in alimentatia bebelusului de la 7-8 luni, fiind un ingredient hranitor pentru bebelusi
Ingrediente
(2 portii)
1 ½ ulei vegetal
1/3 cana praz (partea alba, curatata si taiata marunt)
1 pulpa de pui cu os, fara piele si fara grasime
2 morcovi medii, cojiti si taiati marunt
1 cana supa de pui
¼ cana mazare congelata
![]() |
Mod de preparare
Incalziti uleiul intr-o tigaie si sotati prazul 2 minute dupa care adaugati puiul si mai sotati inca 2 minute.
Adaugati apoi morcovii si supa , dati un clocot dupa care acoperiti si lasati sa fiarba 20 de minute.
Mazarea se adauga ultima si se mai lasa inca 5 minute.
Scoateti puiul si luati carnea de pe os, dupa care mixati-o impreuna cu legumele.
Varsta recomandata
incepand de la varsta de 6-9 luni
Timp de preparare
28-30 minute
TIP
Se poate congela!
Articole recomandate:

Ciorbele sunt gustoase atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pregateste-i copilului tau o ciorba ...

Piure de sfecla rosie cu cartofi si carne de pui, un deliciu pentru mancarica copilului. ...

Pilaful de orez cu piept de pui pare a fi o mancarica clasica, insa nimeni nu poate ignora ca aceast ...