No SSO cookie
  • alina

    Buna. Ma numesc Alina si am un bebelus de 6 saptamani. Ii dau piept si o data pe zi ii dau formula pentru ca mi se pare ca nu prea se satura cu piept, insa am observat ca bebelusul nu prea mai vrea sa traga la piept, trage un pic si incepe sa planga, nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa-l fac sa traga numai la piept si nu mai vreau sa-i dau formula. Eu cred ca s-a invatat la biberon si nu mai vrea piept. Ce ma sfatuiti sa fac?Sunt disperata nu vreau sa-l invat cu biberonul.

    0 Raspunsuri | 1148 Vizualizari

    0
    Raporteaza abuz

    Pentru trimiterea unui raspuns Autentifică-te!

  • mona

    Aceeasi problema o am si eu, iar bebele meu are 2 luni

    mona a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • Buna Alina, ma numesc Mihaela. Sfatul meu, din experienta: cumpara o pompa. Bebelusii sunt entuziasmati de laptele de mama, insa din sticla laptele vine mult mai usor decit din sin. S-ar putea ca asta sa fie problema. Eu asa am facut: inainte de a pune bebelusul la sin pompam citeva minute, dupa care il puneam la piept atit cit s-a putut: un minut, cinci minute, cit a vrut... dupa care ii dadeam cu biberonul laptele meu, iar daca nu era de ajuns completam cu o sticla de lapte praf. La sfirsit pompam lapte pentru urmatoarea masa. In cazul meu metoda a dat rezultate: treptat copilul meu a inceput sa bea tot mai bine si tot mail mult de la sin.

    a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • dana

    Deja ai invatat copilul cu biberonul si e mai atras de biberon pt ca laptele vine mai repede si nu mai trebuie sa traga asa de mult.....si eu am procedat la fel cu copilul meu si la 3 luni l-am intarcat pentru ca nu mai vroia piept deloc. Acum copilul are 4,5luni.

    dana a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • tatiana

    Salut.......... am si eu un bebe de 4 luni si l-am hranit numai cu lapte stors ..... de la inceput mi-a refuzat si nu si nu am putut face nimic ........ am adus si consultant pe alaptare acasa si nimic si asa m-am decis sa-mi cumpar o pompa electrica (apropo va recomand e tare eficace) si ma storc de 5 ori pe zi sau de 6 cand si cum. Apoi imi hranesc bebelusul cu lapte matern........... si incerc ca pana la 6 luni sa nu-i dau adaos Oare mai sunt asa cazuri ca mie imi pare ca sunt unica.......??????

    tatiana a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • simonalupoaiei

    Probabil laptele tau matern nu e destul de gras si poate de aceea copilul nu se satura. Parerea mea e sa consulti un pediatru.

    simonalupoaiei a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util

Raporteaza abuz

Nume Adresa email
 
Motivul raportarii
 
Mesaj
 
Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?