No SSO cookie
  • oana

    Buna ziua! Copilul meu are 2 luni si de cand l-am luat din spital ii tot curge un ochisor: i-am dat cu ser fiziologic, tobrex, unguent cu kanamicina, apa de mare -humex...totul degeaba! Problema copilului trece doar temporar si apoi reapare!Ce ma sfatuiti sa fac pentru a asigura sanatatea copilului meu?

    0 Raspunsuri | 1142 Vizualizari

    0
    Raporteaza abuz

    Pentru trimiterea unui raspuns Autentifică-te!

  • mihaela

    Buna! Si eu nascut iar pediatra mi-a spus ca are canalul de lacrima inchis. Am incercat cu picaturi dar degeaba, am incercat chiar si cu comprese cu ceai de musetel pe ochii copilului. Cand i-am facut primul control la oftamologie avea 2 luni mi-a spus acelasi lucru ca si pediatra: canalul de lacrima inchis. Sa-i fac masaje la ochisor de jos in sus chiar langa ochi si cand are secretie galbena sa incerc cu picaturi. Am facut asta timp de 10 luni si marele miracol sa adeverit cand avea Fabio, copilul meu, 1 anisor iar ochiul era perfect sanatos .

    mihaela a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • anairb@@

    Daca alaptezi copilul pune-i un pic de lapte de la san; si al meu a patit la fel i-am pus de vreo 2-3 ori si i-a trecut

    anairb@@ a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • laura

    Si eu am avut probleme cu bebelusul meu. Am dat-o cu ser fiziologic si lapte matern cam 2 picaturi in ochisiori, iar acum copilul e bine.

    laura a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • Codrut

    Salutari Sincer sa fiu n-am incercat sa`mi pun in ochi, nici ser ... nici lapte de mama :) asa ca nu am ideea daca ustura sau nu (serul probabil nu ... laptele insa ... ) Am avut si eu aceeasi problema cu copilul meu .. si pentru ca n-am incercat nici lapte, nici ser si nici n-am avut rabdare sa asteptam pana copilul va mai creste un pic sa se poata interveni medical (legat cu cearceaful si desfundat cu un ac spiralat.."daca imi aduc aminte bine procedura" ) , eu am recurs la urmatoarea metoda: am leganat copilul in brate pana a adormit adanc, apoi cu pulpa degetului mic am inceput sa ii fac masaj la baza nasului ( partea cu ochisorul afectat). circular, cand mai apasat cand mai soft si daca`mi aduc aminte corect .. cred ca la a 3-a "sedinta"cand i-am facut masaj s-a auzit un sunet asemanator cu clipocitul picaturilor pe apa. De atunci n-am mai facut masaj pentru ca problema s-a rezolvat. S-a trezit ... si nu i-a mai curs ochisorul. Bafta, sper sa mearga si la voi P.S. eu sunt tatal copilului (e posibil ca si asta sa conteze, deoarece, cred ca avem alt concept despre masaj soft )

    Codrut a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • miha

    Si mie pediatra mi-a spus sa il sterg cu ser fiziologic, cu tampon steril apoi sa ii pun putin lapte matern pe ochi. Nu credeam sa aiba efect dar a 2-a zi, copilul nu mai avea nimic.

    miha a raspuns in 22.11.2010

    Valideaza ca raspuns corect/util

Raporteaza abuz

Nume Adresa email
 
Motivul raportarii
 
Mesaj
 
Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?