No SSO cookie
 • felicia

  Conceptie. Risc de infertilitate

  Sint casatorita, nu am nici un avort si nici un copil. Incercam sa concepem un copil din luna ianuarie a acestui an. Pina acum nu am ramas insarcinata. De doua luni tin un tratament pentru un nodul sub brat si sini durerosi, recomandat de medicul ginecolog, cu progestogel si utrogestan cu administrare din ziua a 16-a pina in a 26 a. m-am gindit ca acest tratament va avea efecte pozitive si in conceperea unui copil dar se pare ca nu e asa. Mentionez ca am avut relatii neprotejate din ziua a 12 a pina in a 15 a inclusiv ( a ultimului ciclu, instalat pe 24 octombrie) dar nimic. Ciclul apare lunar la o distanta ce varieaza intre 24 la 28 zile, in care elimin cheaguri de singe iar inainte si dupa ciclu am niste scurgeri maronii. Am tras speranta ca dupa ultimele incercari am ramas insarcinata. acum sint in a 28 zi de ciclu si s-au instalat scurgerile maronii ceea ce banuiesc ca predecedeaza ciclul. Am 30 de ani si am avut repetate anexite, metroanexite pentru care am urmat tratamentele de rigoare iar ultimele analize de la secretiile cervicale au iesit bune si in limitele normale. Intrebare: "care poate fi cauza infertilitatii? pot urma un tratament homeopat cu brinca ursului si polidin fara prescriptia medicului? pot sa fiu insarcinata si sa am ciclu? si in ce mod pot interveni in posibila infertilitate a partenerului?" va multumesc pentru atentia acordata!

  2 Raspunsuri | 648 Vizualizari

  0
  Raporteaza abuz

  Pentru trimiterea unui raspuns Autentifică-te!

 • piter85

  The inductive proximity sensor can be used to all kinds of sensor metallic targets only. The main components of the inductive proximity sensor are coil, oscillator, detector and the output circuit.
  The coil generates the Nagano keiki Pressure sensor high frequency magnetic field in front of abs speed sensor the face. When the metallic target comes in this magnetic field it absorbs some of the energy. Hence the oscillator field is affected. This is detected by mazda 6 suction control valve . if the oscillation amplitude reaches a certain threshold value the output switches suction control valve .
  The inductive proximity sensor works better with Speed Sensor ferromagnetic targets as they absorb more energy compare to non Ferromagnetic materials Pressure Sensor . Hence operating distance for sensor is more for Ferromagnetic targets.Suction Control Valve
  NOX Sensor
  Fuel pressure relief valve
  Mass Air Flow Sensor

  piter85 a raspuns in 20.06.2019

  Valideaza ca raspuns corect/util
 • Cabinetul Ginecologic Gynex

  Investigarea unui cuplu infertil debuteaza cu cea a partenerului, astfel incat sotul dvs trebuie sa faca o spermograma. In acelasi timp, dvs trebuie sa faceti un control la un coleg de specialitate pentru ca existenta proceselor inflamatorii anterioare ar fi putut sa determine o obstructie tubara. Aceasta se poate evidentia prin histerosalpingografie, investigatie care se realizeaza in spital. Nu folositi tratament homeopatic inainte de a fi eliminat un consult de specialitate. Existenta unui ciclu peste sarcina este foarte posibila. De aceea, ati putea face un test de sarcina.

  Cabinetul Ginecologic Gynex a raspuns in 22.11.2010

  Valideaza ca raspuns corect/util

Raporteaza abuz

Nume Adresa email
 
Motivul raportarii
 
Mesaj
 
Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?