No SSO cookie
 • Nicolau Laura

  Posibil autism la copil de 3 ani

  Am un baietel de 3 ani si 7 luni si in urma cu 1 an si jumatate am avut diagnosticul de autism (copilul nu raspundea la nume si nu vb deloc). Am facut tratatment cu Encefabol si Tonotil timp de 5 luni (copulul raspunde la nume), diagnosticul se schimba in "Retard prin nedezvoltare de limbaj" urmam tratament cu Cerebrolisin, cate 10 injectii pe luna timp de 3 luni. Copilul incepe pe neastepate sa numere de la 1 la 10 singur dupa care sa spuna cuvinte . Acum rosteste mai multe cuvinte, intrebarea mea este - este sau nu vorba de Autism in cazul lui? Va multumesc!

  2 Raspunsuri | 852 Vizualizari

  0
  Raporteaza abuz

  Pentru trimiterea unui raspuns Autentifică-te!

 • piter85

  The inductive proximity sensor can be used to all kinds of sensor metallic targets only. The main components of the inductive proximity sensor are coil, oscillator, detector and the output circuit.
  The coil generates the Nagano keiki Pressure sensor high frequency magnetic field in front of abs speed sensor the face. When the metallic target comes in this magnetic field it absorbs some of the energy. Hence the oscillator field is affected. This is detected by mazda 6 suction control valve . if the oscillation amplitude reaches a certain threshold value the output switches suction control valve .
  The inductive proximity sensor works better with Speed Sensor ferromagnetic targets as they absorb more energy compare to non Ferromagnetic materials Pressure Sensor . Hence operating distance for sensor is more for Ferromagnetic targets.Suction Control Valve
  NOX Sensor
  Fuel pressure relief valve
  Mass Air Flow Sensor

  piter85 a raspuns in 20.06.2019

  Valideaza ca raspuns corect/util
 • Centrul Medical Ioana

  Unul dintre criteriile de diagnostic ale autism-ului infantil este absenta totala sau intarzierea limbajului vorbit la a o varsta la care in mod normal ar trebui sa fie prezent. Alaturi de acest criteriu - care este comun si altor tulburari de ex. intarzierea mintala sau tulburarea specifica de limbaj - mai exista si altele ( afectarea interactiunii sociale, activitati si interese restrictiv repetitive ) pentru a pune diagnosticul de autism. Progresul facut de copil este imbucurator dar nu exclude diagnosticul. Pentru a va lamuri ar fi indicata o reevaluare a copilului.

  Centrul Medical Ioana a raspuns in 22.11.2010

  Valideaza ca raspuns corect/util

Raporteaza abuz

Nume Adresa email
 
Motivul raportarii
 
Mesaj
 
Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?