No SSO cookie
  • yulya

    Bebe de 7 luni nu merge

    Buna ma numesc Iulia si am o fetita de 7 luni jumatate. Am o problema, fetita nu vrea sa foloseasca piciorusele... nu se lasa in ele nu face pas nimic nu stiu ce sa ii mai fac. Ajutati-ma, dati-mi un sfat va rog!!

    0 Raspunsuri | 992 Vizualizari

    0
    Raporteaza abuz

    Pentru trimiterea unui raspuns Autentifică-te!

  • Corina

    Bebelusul meu are 7 luni si 3 saptamani, sta singur in fundulet de la 7 luni (nesustinut), iar pana la acea varsta nu am incercat nici macar sa-l punem intre perne. S-a ridicat singur in carucior, ajutandu-se de marginile acestuia si de atunci sta. Fara sa se traga de ceva nu se poate ridica in aceasta pozitie. Se intoarce usor de pe spate pe burta, iar cand ajunge pe burta se ridica in 4 labe dar nu se poate deplasa. Incearca, dar cade. Ba mai mult, efectul e fix invers, o ia cu spatele si se enerveaza de multe ori pentru ca in loc sa ajunga la jucarii se departeaza de ele. Ii place sa ii pun mana sub piept sa-l ajut. Atunci o ia inainte. De mers in picioare nici nu poate fi vorba. Mi se pare oricum mult prea devreme. Parerea mea e ca daca nu se poate ridica usor in fundulet din pozitia culcat, fara sa aiba nici un ajutor, nu are cum sa fie suficient de puternic incat sa mearga. Tocmai din acest punct de vedere premergatoarele mi se par o prostie, deoarece incalca mersul natural al lucrurilor, iar copiii risca sa aiba probleme pe viitor. Numai bine!

    Corina a raspuns in 17.09.2011

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • Carmen

    Buna! E cam devreme pentru mers la varsta aceasta. Ati incercat cu un premergator, sa invete se sprijine pe picioruse? Sunt copii care evolueaza mai repede decat altii, poate v-au speriat alte mamici de pe forum (si eu intram pe forum si alti copii stiau sa faca anumite lucruri mai devreme decat fetita noastra si eu ma ingrijoram ca de ce ea nu stie inca sa se intoarca , de exemplu, apoi de ce altii merg in jurul patutului si ea nu vrea etc) Oricum, pentru linistea dumneavoastra, discutati cu medicul fetitei. Numai bine!

    Carmen a raspuns in 10.08.2011

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • Diana

    Dupa parerea mea, premergatorul e solutia. Baiatul meu "merge" in premergator de la 6 luni, acum are 7 luni si o saptamana, sta singur in picioare si stie sa faca pasii (indoaie genunchii) sustinut. Nu tot timpul ii iese sa mearga inainte, dar ne straduim.

    Diana a raspuns in 10.08.2011

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • vali

    Pai probabil nu are calciu. Eu stiu un caz ca al tau si copilul are un an si este asa

    vali a raspuns in 08.08.2011

    Valideaza ca raspuns corect/util
  • shine76

    Lasati copii sa se dezvolte in ritmul lor propriu si natural... nu toti copiii sunt la fel si nu ii crestem dupa etaloane stricte. Si eu am o fetita de 7 luni, ieri a implinit si nici ea nu isi foloseste piciorusele si nici macar nu sta singurica in fundulet, cade... Este total deosebita fata de surioara ei mai mare, care a avut alt ritm de dezvoltare fizica.

    shine76 a raspuns in 04.08.2011

    Valideaza ca raspuns corect/util

Raporteaza abuz

Nume Adresa email
 
Motivul raportarii
 
Mesaj
 
Reclama
close_button

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?