Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Dezvolta-i Abilitatile De Prezentare Si Comunicare!
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Bebelusi si copii > Copii pana la 14 ani
comunikas
Dezvoltarea abilitatilor de prezentare inca de la varste timpurii reprezinta o necesitate datorita faptului ca scuteste copilul de a experimenta teama de vorbi in public ca adult, devenind astfel mult mai increzator in fortele proprii si asigurandu-i un atu in viata sociala si, mai tarziu, in cea profesionala. Este recunoscut faptul ca la aceasta varsta copilul asimileaza mult mai usor informatiile si isi formeaza mai lesne deprinderi noi. In plus, invatarea tehnicilor de public speaking inca de timpuriu inseamna mentinerea naturaletii in exprimare intrucat se observa ca, pe masura ce cresc, oamenii isi restrang exuberata limbajului corpului, in timp ce copiii mici folosesc foarte multe gesturi cand comunica. De altfel, teama de vorbi in public este plasata pe locul intai în topul temerilor omului intr-un studiu realizat de americani si britanici.
Cursul "De-a prezentatorul" isi propune sa dezvolte increderea in sine a copiilor, contribuind astfel la diminuarea temerii de a vorbi în public. Copiii vor invata regulile unui discurs public de succes prin experimentarea in situatii concrete in sala de conferinte din cadrul Taberei Poiana Pinului, dotata cu materiale de ultima ora. Derularea cursului sub forma de tabara de weekend are toate ingredientele pentru o invatare optima deoarece respecta stadiul de dezvoltare al copiilor, punand accentul pe joc, ca forma de invatare si prin faptul ca se imbina cu activitati distractive si recreative in aer liber, cum ar fi excursia la Manastirea Ciolanu si la Tabara de Sculptura Magura.
Tariful programului este de 450RON. In pret sunt incluse: supraveghere de catre personal cu experienta in educatie si curs de prim ajutor, cazare 2-4 octombrie si masa in regim pensiune completa, transport Bucuresti – Tabara Poiana Pinului si retur, trainer cu specializare in comunicare si speaker profesionist, inchiriere sala de conferinte, suport de curs, foto-video program si excursie la Manastirea Ciolanu si la Tabara de Sculptura Magura.

Pentru detalii si inscrieri asteptam mesaj.
Anca74
suna interesant!
nu se spune insa nimic de varsta celor carora li se adreseaza cursul, copii de scoala, clasele 5-8 as zice eu...
comunikas
Ne bucuram sa auzim ca programul nostru este apreciat.

Cursul se adreseaza copiilor intre 8 si 14 ani.

Anca74
QUOTE(comunikas @ Aug 26 2009, 07:25 PM) *
Ne bucuram sa auzim ca programul nostru este apreciat.

Cursul se adreseaza copiilor intre 8 si 14 ani.


da..m-am gandit bine! rolleyes.gif
comunikas
Intentionam sa dezvoltam o programa asemanatoare si pentru prescolari in viitorul apropiat. Suntem in lucru.

O zi frumoasa!
Alina Constantin
deiulia
Asociatia “Deschide-ti Sufletul” Si Magazinul online ART-Edu


Te invita sa fii un parinte responsabil si sa iti sprijini copilul in procesul de dezvoltare


Terapie ocupationala si ART-terapie.

Ofera-i un plus de culoare vacantei copilului tau si ajuta copiii aflati in dificultate, inscrisi in Centrul de Zi Socio-Educativ. Banii stransi in cadrul acestor ateliere vor asigura continuitatea activitatilor Centrului de Zi. SPRIJINA UN COPIL!

Pentru inscrieri si/sau informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Psiholog: Emilia Dumitru – 0766631839, emilia.dumitru@deschidetisufletul.ro

Oana Babic – 0744270836, oana.babic@deschidetisufletul.ro

Artist plastic: Madalina Gogorita -0722276136, madalina.gogorita@deschidetisufletul.ro

ART-terapie si Terapie Ocupationala


Program Iunie-Septembrie 2011


1.Modul Quilling(arta de a rula hartia) in fiecare luni, in intervalul 17.30-19.30


2.Modul Pictura pe sticla in fiecare joi,in intervalul 17.30-19.30


Prin activitatile desfasurate se va urmari: dezvoltarea capacitatii de a se exprima mai usor si mai repede; imbunatatirea motricitatii fine si grosiere; diminuarea stresului si anxietatii, dar si folosirea furiei in modalitati pozitive; dezvoltarea abilitatilor de a se deschide emotional si de a-si exprima propriile trairile si dorintele; invatarea unor metode pozitive de petrecere a timpului liber; imbunatatirea abilitatilor de focusare, dar si abilitatilor practice.

3. Modul de dezvoltare si optimizare personala: autocunoastere, imbunatatirea stimei de sine, invatarea unui stil de viata sanatos in fiecare marti, in intervalul 17.30-19.30


4. Modul de dezvoltare emotionala si sociala: comunicare eficienta in diferite situatii, control emotional, stabilirea de relatii functionale cu cei din jur, rezolvarea conflictelor, cresterea sociabilitatii si adaptarii in societate. In fiecare miercuri ,in intervalul 17.30-19.30


5. Modul de dezvoltare cognitiva Dezvoltarea gandirii rationale, rezolvarea problemelor si luarea deciziilor, managementul timpului si al invatarii. In fiecare vineri, in intervalul 17.30-19.30

Publicul tinta:

Copii si adolescenti
Grupe de varsta: clasele I-IV/ clasele V-VIII
Numar de participanti: Minumum: 5 / Maximum: 20


Taxa de participare:


Abonamente:

1 modul: 150 lei(4 sedinte /luna)
2 module: 280 lei(8 sedinte / luna)
3 module: 370 lei(12 sedinte/luna)
4 module: 420 lei(16 sedinte/luna)
5 module: 500 lei(20 sedinte/luna)
Sedinta : 50 de lei

La cerere se pot organiza si alte cursuri, contactati-ne.

Adresa: Strada Ion Nonna Otescu, nr. 26, sector 6, Bucuresti

Mijloace de transport: Troleibuz 96 si autobuz 139 statia Nabucului; Autobuz 385, 302, 122, statia Petre Ispiresu; Autobuz 226, statia Calea 13 Septembrie
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.