Utilizarea plantelor medicinale, florilor, tulpinilor și rădăcinilor acestora în mod curativ preventiv ne poate feri de boală, suferințe inutile și chiar de unele accidente care tind să ne pună viața în pericol.

Asociată cu metodele medicinii complementare enumerate până acum fitoterapia dă rezultate nesperat de bune în metoda noastră de tratament.

Cumpărate de la plafar ori recoltate de dvs. înșivă în perioadele optime, plantele sunt medicamentele date de natură pentru fiecare boală.

Împreună cu bioterapiile și consumând energiile benefice ale plantelor, în organism se produc mutații importante, se schimbă polaritățile la nivelul celulelor și se elimină radicalii negativi, celulele bolnave și cele îmbătrânite se elimină mai repede, pe cale naturală și specifică nedureroasă, într-un ritm mai rapid ( 9 luni la 1 an în cazurile cronice, în loc de 7 ani cât este ritmul biologic ).

In stare verde sau uscate fiind, consumate prin ceaiuri, băi, cataplasme, prin vaporizare , în complex cu bioterapiile , plantele medicinale repară cele mai ciudate afecțiuni.

Repetăm, putem să consumăm cantități enorme de plante, dacă nu se purifică și reface biocâmpul și legătura spiritului dvs. cu Astralul, dacă nu se înlătură cauzele bolilor, nu este posibil un efect de durată și însănătoșirea nu va fi definitivă.

Boala recidivează.

Bolnavul trebuie tratat mai întâi , nu boala .

Spiritul omului locuiește în cap .

El este înconjurat de niște hăinuțe care se numesc suflet ( perispirit).

Aceste straturi, hăinuțe, sunt : planetare, solare, universice, cosmice și divine.

Cine are știința reparării acestora, și mai ales puterea să o facă ?

Medicina alopată tratează trupul, nu sufletul și spiritul.



Medicina astrală este un pic mai complicată și este posibil a fi aplicată cu succes deplin dacă bioterapeutul este recunoscut pentru priceperea sa și de către medicii din astral, cu care acesta va stabili relații aproape permanente și care-l vor ajuta în intervențiile sale vindecătoare .

Să știți că și în Astral sunt bolnavi !

Sunt cei care pleacă bolnavi de pe Pământ.

Așa că geloziile nu-și au rostul față de specialiștii din ceruri și nici aici pe pământ .

Scopul nostru este comun : să facem oamenii sănătoși.