QUOTE(0floricica @ Jan 5 2010, 09:29 PM)

Hello burtici, ma bucur ca sunteti toate bine si linistite.....parca vad peste vreo 2 luni ce panicate o sa fim toate, dupa cum ne cunosc: de ce plange, cat doarme, s-a iritat la fund, de cate ori se trezeste noaptea

rad si eu cat pot, na

Ma distrez de puiul meu, ca imi misca asa tare laptopul cand il tin in brate.....nu stiu de ce, cred ca de la caldura

De vreo 2 zile e tare activ, mana-i-as piciorutele si manutele lui

ANca, si eu am dormit azi si la noapte o sa ma uit la filme

la un moment dat ma gandeam sa fac tot posibulul sa-mi schimb programul.....sa adorm mai devreme si sa nu mai dorm ziua. Dar apoi mi-am dat seama ca nu e momentul....oricum o sa mi se dea programul peste cap, asa ca sunt rebela dorm cand am chef si cum am chef

. Ma uit si eu la filme pe site-ul aflat de lavinia( mersi

), voua va limiteaza timpul de vizionare/zi? M--am uitat azi la Imagine that, tare dragut dar pe la mijlocul fimlului, mi-a zis ca m-am uitat azi 72 de min(ceva de genu) si sa revin dupa 50 min sau sa-mi fac nu stiu ce cont....asa ca m-am culcat
In alta ordine de idei, tot caut informatii despre produsele cosmetice si nu numai pt bebe. Nu ma pot hotari la o gama sau firma....mi-a recomandat cineva bioshop si m-am uitat azi pe site, cred ca o sa comand ceva......voi ce produse cumparati?
Si bebica meu face figuri cand stau mai mult in fund, dar marea mea problema e ca ma doare rau coloana, si nu cedeaza decat daca ma intind. Ata ete!

pai asa m-am gandit si eu...dorm cat pot, cand pot, pe unde apuc

ca asa o sa continui si dupa ce vine bebe, la fel de haotic dar si mult mai putin, banuiesc...ca tb sa ne mulam dupa programul lor!
cat despre site-ul ala cu filme, mi-a aparut si mie o data faza cu "reveniti dupa nush cate minute", dar am inchis filmul si am inceput sa ma uit la altul si a mers... si dup-aia nu mi-a mai aparut deloc chestia aia.
aseara am intrat pe un site cu produse de la mustela si pe forumuri unde mamicile vorbeau despre ce produse folosesc pt bebe lor. si desi toata lumea zicea ca sunt scumpe, ziceau si ca se merita, ca tin mai mult fata de astea mai ieftine si ca sunt chiar ff bune pt bebei, ca nu fac cojite, ca le lasa pielea catifelata etc. preferate erau cele de la mustela, bubchen si klorane. dar mai ales mustela. mie mi s-a pus pata rau pe astea

am zis ca o sa iau numai gel de dus, lotiune de corp si crema de fata, nu iau tot setul. si as lua si crema pt mamicile care tocmai au nascut...dar sa vedem cat o fi si aia...
sau cum spune asterix, cele mai bune ar fi produsele bio, o sa ma interesez si de alea, sa vedem cat de scumpe sunt

am zis ca la cate zeci de milioane ne costa toate cele pt bebei, merit si eu ceva de calitate

dar sa vedem, ca adaugi 1 mil aici, 1 mil acolo...si cand faci totalul...
dar acuma...macar la inceput, in primele luni cat pielea e f sensibila ar fi ideal sa ii dam cu creme mai acatarii. eu am zis oricum ca nu ii dau cu johnson's sau nivea in niciun caz, toata lumea din jur imi zice cat de proaste sunt.