Ati inceput perfect relatia, insa dupa cateva intalniri te-a anuntat ca nu vrea sa te mai vada? Esti sigura ca nu a fost totul doar in fanteziile tale? Citeste cele ce urmeaza si stabileste tu daca ai gresit sau daca pur si simplu lipseste chimia dintre voi doi.
De multe ori greselile trec neobservate... pentru cel ce greseste. De aceea am pus in balanta cateva greseli ce l-ar fi putut determina pe barbatul de langa tine sa te parasesca.


1. Fii alaturi de el
Chiar daca e doar a doua sau a treia intalnire fii diplomata si incearca sa il sustii, mai ales daca e o discutie in contradictoriu cu unul/una dintre prietenii/prietenele tale. Nu ii da impresia ca esti genul de femeie care il poate lasa in strada, fara bani si masina, de la prima cearta.

2. Nu flirta cu alti barbati

A trecut George Clooney pe langa voi? Nici daca se intampla asta nu e cazul sa te zgaiesti la el de zor nevoie si sa ii faci semne disperate. Indiferent de cat de impresionant e un altul, incearca sa te concentrezi asupra lui... asta daca mai vrei sa il revezi, bineinteles.

3. Nu il neglija
Poate ca nu ti-ai mai vazut amicii de doua secole si un pic, insa daca l-ai invitat si pe el ar fi cazut sa ii oferi putina atentie. Daca se va simti neglijat isi va dori sa plece cat mai repede si... sa nu te mai vada vreodata.

4. Nu il minti
Cu toate ca barbatii mint mai frecvent decat femeile, in relatii se stie ca nu urasc nimic mai mult decat minciunile... spuse de jumatatea lor. Daca nu ii poti spune ceva, atunci rezuma-te la a evita diplomat subiectul, insa nu ii inventa cine stie ce povestioara care se va dovedi falsa mai tarziu.

5. Nu il critica
... in mod constant, cel putin. Da, probabil ca greseste, insa nu trebuie sa semeni cu o soacra chiar de la primele intalniri. In plus, daca va observa ca ii critici toate miscarile, va renunta la o sumedenii de lucruri care, probabil, ca ti-ar fi placut.

6. Nu pleca fara sa il anunti
Chiar daca e o urgenta, gaseste cateva minute sa ii explici sau sa il suni. Nimic nu poate fi mai neplacut decat sa fii lasat balta in mijlocul unei cine sau sa nu mai stii nimic de la o persoana timp de o saptamana, iar apoi aceasta sa te sune nonsalant ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

7. Nu il folosi
Are o putere financiara mai mare decat a ta sau poate ca e mai influent decat tine, insa sub nicio forma nu il utiliza pentru a obtine avantajele. Sentimentul ca ai fost folosit nu este tocmai unul placut.

8. Nu il pune in situatii penibile/incomode
Daca a ales sa te prezinte rudelor/prietenilor, incearca sa te comporti ca o adevarata doamna. Evita situatiile incomode, pe langa penibilul situatiei, te vei trezi si cu reprosurile sale.

9. Nu exagera cu bautura
Pentru mine nu poate fi nimic mai urat decat o femeie beata, de aceea am o problema cu britanicele. Drept urmare, te sfatuiesc sa eviti o situtie de gen, mai ales daca partenerul tau nu te cunoaste indeajuns.

10. Nu il insela
Cu siguranta ca inselatul nu face parte din planul de cladire a relatiei perfecte. Daca vrei o relatie durabila, atunci practica ceea ce predici: nu insela, daca nu vrei sa fii inselata la randul tau.

Acestea fiind spuse, cred ca ai toate sansele sa nu gresesti sau sa vezi unde ai gresit... de saracul om nu mai vrea sa te vada.