Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Katie Price, Disperată Să Facă Sex
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Monden
toia
La mai puțin de o lună de despărțirea de Peter Andre, modelul britanic Katie Price este disperată să facă sex, însă nu reușește să găsească bărbatul potrivit.

Katie Price și-a luat câtiva prieteni și echipa de filmare și a plecat la Ibiza. Cu toate că a fost văzută făcându-și de cap cu doi bărbați, frumoasa brunetă se plânge că vrea să facă sex și nu are cu cine.

Aflată la Ibiza, Katie Price, cunoscută ca Jordan, a încins spiritele pe plajă, în timpul unei ședințe foto. Ziua și-a fluturat silicoanele imense pe plajă, iar noaptea și-a petrecut-o în club.

Deși este dornică să aibă parte de momente fierbinți în dormitor, prietenii lui Katie spun că aceasta se teme că nu va mai găsi un bărbat ca Peter Andre. "Katie știe că a avut noroc cu Peter. Dar, se pare, că era prea bun pentru ea. De cele mai multe ori, Katie are foarte multe prețenții și este foarte greu de mulțumit", a povestit un prieten apropiat al modelului.

În timp ce Katie se bucură de atenție la Ibiza, Petre Andre este în vacanță în Cipru, împreună cu cei trei copii ai lor.
mia22_ro
cine mai e si asta?
sa vina la mine pe strada ca-mi fac mila de ea si oi cauta eu partener...
roxanne
QUOTE(mia22_ro @ Jun 19 2009, 06:29 PM) *
cine mai e si asta?
sa vina la mine pe strada ca-mi fac mila de ea si oi cauta eu partener...


laugh.gif E una blonda (cel putin asa era ultima oara) si cu tzatzele mari...
natsandrea
QUOTE(roxanne @ Jun 19 2009, 06:31 PM) *
laugh.gif E una blonda (cel putin asa era ultima oara) si cu tzatzele mari...

blonda...cu tzitzi mari...si totusi duce lipsa??? liwlol.gif liwlol.gif
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.