Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: La Inceput, Omul L-a Creat Pe Dumnezeu
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Religie si spiritualitate
Matei
"La inceput, Omul l-a creat pe Dumnezeu"
Marti, 26 Mai 2009


Mesajul "La inceput, Omul l-a creat pe Dumnezeu", scris pe postere, a fost afisat, saptamana trecuta, pe 25 de autobuze din Chicago, in cadrul unei campanii ateiste organizate de Indiana Atheist Bus Campaign, relateaza Chicago Tribune.


Autobuzele cu astfel de postere vor circula in luna iunie si au declansat deja reactii variate in randul calatorilor.

"Intentia campaniei este de a stimula discutii despre religie si locul ei in societatea noastra", a declarat Charlie Sitzes, purtatorul de cuvant al grupului.

10.000 de dolari din donatii
Cu ajutorul Asociatiei Umaniste Americane, grupul a strans peste 10.000 de dolari din donatii pentru a cumpara spatiu de reclama in statele din Indiana si Illinois.

"Toti ateii sunt de parere ca Dumnezeu este creatia omului", spune Sitzes. "Obisnuiam sa avem mii de zei. Acum ne-am limitat la unul singur. Ne apropiem de cifra corecta", a completat el.

Anul trecut, opt organizatii religioase au facut reclama in mijloacele de transport in comun, inclusiv cele musulmane, romano-catolice, scientologice sau ale adventistilor de ziua a saptea.

"Sloganul spune ca religia este o creatie sociala facuta de om, precum literatura, arta, politca si stiinta si, precum ele, trebuie sa fie subiect de dezbatere", mai spune Sitzes. El a adaugat ca perspectiva ateilor, a agnosticilor si a umanistilor seculari este adesea ignorata in spatiul public.

Sursa: EVZ.ro
meaw_ela
Uitatzi ce am gasit eu:



"„Cred că la «vârf» se știe foarte bine despre Eris/Nibiru. Pregatirea psihologică a oamenilor cu Sosirea Zeilor este în plină desfășurare. Două știri mi-au atras atenția în acest sens: (1) Anunțarea descoperirii unei planete asemănătoare cu Pământul, cu temperaturi de 0-40 grade Celsius, locuibilă. Distanța la care se află și constelația nu cred că sunt importante. (2) Pe 29 aprilie 2007, la «Top stories», CNN anunța că a fost reconstruită Arca lui Noe și e gata de a naviga!...”
(Fragment dintr-o scrisoare adresată de către scriitorul Cristian Negureanu lui George Roca, redactor al revistei AGERO, mai 2007)

Analiza textelor sumeriene, asiriene, babiloniene și hitite a angajat, după cum spunea Zecharia Sitchin în „A Douăsprezecea Planetă” (Editura Aldopress, București) „o armată de savanți timp de mai bine de un secol”. Studierea separată a textelor menționate, a Manuscriselor de la Marea Moartă (Cartea lui Enoh este contemporană cu scrierile sumeriene), a Bibliei, Coranului etc. nu va conduce la nici o explicație coerentă pentru aflarea modului de formare a Pământului, pentru înțelegerea felului în care au apărut oamenii pe Terra, a rolului lor în Univers etc., deoarece textele amintite se completează între ele.
În cele ce urmează voi puncta principalele etape din istoria omenirii, așa cum ar reieși dintr-o abordare sintetică a lucrărilor menționate. Detalii în „Sosirea zeilor” (www.miracol.ro):

În urmă cu 445.000 de ani , anunnakii/ elohimii/ dumnezeii conduși de Enki (Ea sau Azazel) au venit pe Pământ de pe planeta Nibiru (în prezent denumită Eris) și au întemeiat Stația Pământ I - Eridu, în sudul Mesopotamiei.
Anunnakii căutau aur pentru protejarea atmosferei planetei lor și au construit spațioporturi în diferite zone ale Pământului.

În urmă cu 400.000 de ani, pe Pământ sosește și Enlil/ Isus, fratele lui Enki, amândoi fiind fiii lui Yahweh/ Anu, Conducătorul planetei Nibiru/ Eris, care înființează orașul Nippur. Când am înțeles adevarata relație dintre cei trei am fost extrem de surprins. Nu mai citisem nicăieri așa ceva. Din fericire, după câteva luni, în cartea lui C. G. Jung, „Psihanaliza fenomenelor religioase”, am găsit confirmarea: „Această opoziție inevitabilă este cea care a condus deja de timpuriu la doctrina celor doi fii ai lui Dumnezeu, dintre care cel mai vârstnic se numea Satanael... Auzim vorbindu-se despre o împărăție de «o mie de ani» și de venirea Anticristului, ca și cum cei doi frați împărătești ar fi stabilit o împărăție a lumilor și a timpurilor... La evreii palestinieni a luat naștere (era o continuare a adevărurilor din scrierile sumeriene pe care patriarhul Avraam le cunoștea foarte bine - n.a.) doctrina celor doi fii opuși ai lui Dumnezeu” (Numele corect este Yahweh/ Anu, deoarece în originalul ebraic „Dumnezeu” este un plural care se traduce prin „elohim”. Biblia, referindu-se la primul verset din Geneza, are menționat acest aspect în nota de subsol unde scrie „elohim”: Dumnezeirea - plural; pe acești locuitori ai planetei Nibiru/ Eris , sumerienii îi știau sub numele de anunnaki - n. a.).

În urmă cu 300.000 de ani locuitorii (se pare că erau deținuți) de pe Nibiru, care lucrau în minele de pe Pământ, s-au revoltat. Enki și Ninhursag (sora lui) hotărăsc să făurească un om primitiv, prin tehnici de inginerie genetică, combinând gene de maimuță (femelă) cu genele lui Enki, oul rezultat fiind implantat în uterul lui Ninki, soția lui Enki, care a intrat în istorie sub mai multe nume, cel mai recent fiind acela de „Maica Domnului” sau „fecioara”, confuzie grosolană cu Maria, mama lui Isus/ Enlil, care, conform Bibliei, a avut după acesta 4 băieți și cel puțin 2 fete. A urmat apoi răspândirea pe Pământ a acestor maimuțe-oameni, veriga lipsă a evoluționiștilor pe care am denumit-o HOMO NINKUS AZAZELUS. Au fost folosiți drept sclavi pentru realizarea de construcții megalitice, prin tehnici de ingineri genetică fiind foarte înalți.
Mult după aceea, cu aproximativ 8000 de ani în urmă, are loc O ALTĂ GENEZĂ, aceea descrisă în Biblie, în care elohimii (Anu, Enlil etc.) făuresc om din gene proprii, prin clonare, „după chipul si asemănarea lor” și nu corcituri cu diverse animale.

A urmat apoi acțiunea nesăbuită (una din cele multe) a lui Enki, de a merge cu subalternii săi, nefilimii (îngerii căzuți), pentru a lua de soții femei din „fetele oamenilor” și de a zămisli tot uriași. Decizia lui Anu/ Yahweh și a Adunării zeilor de pe Nibiru/ Eris de a distruge monstruoasele creaturi, mesager între Enki/ Azazel și Anu/ Yahweh fiind Enoh, ajuns pe Nibiru/ Eris.

Cataclismul universal, „Potopul”, în care nu numai Yahweh/ Anu i-a salvat pe Noe și familia sa (într - o navă de 180 m. lungime), ci și Enki (alt ordin încălcat) a salvat (într-un submarin; descrierile biblice și sumeriene sânt total diferite) câteva dintre „maimuțele azazelice uriașe”.

Izolarea în Adânc (interiorul gol al Pământului) a anunnakilor conduși de Enki și refuzul de a mai fi primiți (doar ocazional) pe Nibiru/ Eris, având posibilitatea de a acționa doar pe Pământ, la indicațiile lui Yahweh/ Anu.

După ce oamenii adevărați, după chipul anunnakilor, au început să se înmultească, la „Turnul Babel”, cu ajutorul navelor elohimilor, au fost împrăștiați în toată lumea, alături de oamenii-maimuță.

Lupta dusă de Anu/ Yahweh și Adunarea zeilor de pe Nibiru pentru distrugerea uriașelor maimuțe azazelice (cucerirea Canaanului în timpul lui Iosua, evreii fiind conduși de navele anunnakilor), la care se adaugă diferite acțiuni de înnobilare genetică a oamenilor adevărați, începute cu Noe, continuate cu Sara (soția lui Avraam), Triburile pierdute ale lui Israel, Isus/ Enlil (fecundarea artificială a Mariei) și copiii Acestuia, până la cazurile recente de răpiri OZN, de sute de mii de ani anunnakii/ elohimii fiind o prezență continuă pe Pământul pe care EI l-au creeat din planeta Tiamat.

Scopul documentelor care relateaza aceste evenimente este acela de a-i sensibiliza pe oameni asupra revenirii pe Pământ a anunnakilor conduși de Enlil/ Isus în vederea salvării și colaborării ulterioare cu aceia care îi așteaptă.

Cristian NEGUREANU

București, mai 2007"
Este vreunul dintre voi care a studiat astfel de texte?Sa fim noi si Pamantul nostru doar campul si instrumentele de lupta a unor zei-extraterestri?Sa fie Iisus Hristos rodul unei inseminari artificiale?Oare minunile sunt doar intamplari inscenate de acesti zei-extraterestri?Va rog, nu ma judecati, ajutati-ma sa cred din nou in Dumnezeu, dati-mi argumente logice sau istorice, spuneti-va parerea, dar tineti cont ca intentia mea nu este sa influentez pe vreunul dintre voi, ci sa inteleg ce se deduce din aceste scrieri descoperite de-a lungul timpului, sa ma conving ca nu suntem doar o intamplare, ca lui Dumnezeu de fapt ii pasa de noi, ce sa zic, nici nu stiu ce sa mai cred, am ratacit printre multe teorii dar aceasta, desi S.F., aproape m-a convins si mi-e teama ca mi-am pierdurt credinta ca de fapt Dumnezeul Atotputernic ne-a creat din dragoste, cu un scop nobil, nu ca suntem niste experimente, niste jucarii ale Lui.Totusi explicatia din acest articol explica asemanarea dintre elementele religioase ale culturilor lumii???.Astept raspunsul vostru si sper ca nu veti fi indgnati de cele postate, nu am intentia de a supara pe cineva."
meaw_ela
Si ce explicatie poate exista pentru faptul ca dupa ce omul a muscat din fructul oprit el a inceput sa se reproduca?
O explicatie ar putea fi asta:
"ISTORIA PAMANTULUI
CREATORII NOSTRI

<<< Istoria noastra
Ma voi plasa in urma cu 400.000 de ani in istorie noastra. Aici voi incorpora cateva informatii care vin din partea lui Thoth cat si din partea lui Zecharia Sitchin, in cartile sale: The 12th Planet si Genesis Revisited. Sitchin crede ca exista o planeta in sistemul nostru solar, denumita de catre sumerieni Nibiru, care are o orbita eliptica similara cu cea a unei comete. Aceata planeta efectueaza un ciclu complet in jurul Soarelul in 3.600 de ani. Oamenii acestei planete, numiti nefilimii, au venit pe Pamant in urma cu 400.000 de ani. Thoth nu spune de ce au venit dar Sitchin sustine ca ca ei aveau nevoie de aur pentru atmosfera lor. In Genesis Revizited, el scrie:
"Pe planeta lor, Nibiru, anunnakinii/nefilimii s-au confruntat cu o situatie cu care este posibil sa ne confruntam si noi, pamantenii, in viitorul apropiat: dezastrul ecologic a facut viata aproape imposibila pe aceasta planeta. Era necesar sa se protejeze atmosfera planetei lor si singura solutia care parea sa remedieze situatia a constat in suspendarea de particule de aur deasupra atmosferei, ca un scut protector."
Asa ca ei au venit pe Pamant sa extraga aur. Dupa 200.000 de ani de munca silita, minerii s-au rasculat si au decis sa creeze o rasa servila -- care suntem noi -- pentru a fora aurul pentru ei. Este notabil ca in Africa de Sud, in cele mai vechi mine de aur cunoscute, arheologii au gasit oase ale lui Homo Sapiens si artifacte care ne duc inapoi in timp in urma cu 50.000 de ani. Ei cred ca mineritul pentru aur in Africa este cu mult mai vechi de 50.000 de ani. Sitchin spune ca nefilinii ne-au creat in urma cu 300.000 de ani, dar Thoth este mult mai exact. Thoth spune ca noi am fost creati in urma cu exact 200.209 ani in urma (din 1994).
Sitchin teoretizeaza ca nefilinii ne-au creat prin experimente genetice, dar potrivit lui Thoth, nefilinii nu puteau realiza acest lucru fara ajutor. Ei au avut nevoie de ajutor din afara Sistemului Solar. Acest ajutor extern a venit dintr-o sursa familiara. Siriusienii s-au unit cu nefilimii pentru a ne crea. Ei au aterizat prima oara in ocean si au aparut ca jumatate oameni - jumatate pesti. Ei au intrat la inceput in apa pentru a lua contact cu delfinii, care sunt pe un nivel de constiinta similat cu al lor. La un moment dat, potrivit lui Thoth, siriusienii au decis sa plece, darau dorit sa lase un anumit nivel de constiinta in urma. Sapte din aceste fiinte si-au parasit corpurile si au format sfere de constiinta. Ei s-au unit cu samanta vietii si au creat un ou. Cand cele sapte fiinte s-au unit in mod geometric in acest fel pentru a forma samanta vietii, a aparut o flacara. Este o flacara rece, dar arata ca o flacara. Aceasta flacara se afla in "Halls of Amenti" (Salile lui Amenti).
Salile lui Amenti reprezinta o constructie veche, creeata cu mai mult de 5 1/2 milioane de ani. Nimeni nu stie cat de vechi sunt Salile lui Amenti din cauza acelui eveniment care a avut loc in urma cu 5 1/2 milioane de ani, care a intrerupt inregistrarile akashice ale planetei. Amintiti-va ca desi istoria planetei merge mai departe de 5 1/2 milioane de ani, noi nu putem accesa decat ultimii 5 1/2 milioane de ani. Salile lui Amenti reprezinta actualmente o curbare dimensionala in forma de uter. Exista o singura directie si sens in aceasta curbura si odata ajuns acolo este ca si cum te-ai afla in spatiul infinit. Un asemenea loc curbat dimensional se afla intotdeauna pe o frecventa dimensionala mai inalta decat Pamantul cu o unitate. Este localizat la 440.000 mile in spatiu, dar in timpul erei atlantice se afla la suprafata Pamantului. Acum se afla la 1.000 mile in interiorul Pamantului. Lui Drunvalo i-a fost permis sa intre in prima camera. Acolo el a vazut o mare piramida in interiorul unui dispozitiv rectangular. In interiorul piramidei se afla flacara.
Pe Sirius B (mai precis pe cea de a treia planeta a acestei stele) au fost facute pregatiri simultane pentru aceasta creere si seminatie. 16 barbati si 16 femei au calatorit de pe Sirius B spre Pamant si s-au indreptat direct spre flacara din Salile lui Amenti. Ei s-au unit cu flacara. Perioada lor de conceptie a fost de 2.000 ani. Aceste doua rase au fost implicate in crearea noastra - una de pe Nibiru si cealalta de pe Sirius.
Potrivit interpretarilor lui Sitchin asupra textelor sumeriene care fac referire la a douasprezecea planeta, dupa ce nefilimii ne-au creat pentru a lucra in minele de aur din Africa, unii dintre noi au fost adusi in Mesopotamia pentru a fi de folos in Gradina Edenului. "Dumnezeii" ne-au iubit pentru ca am fost facuti dupa chipul lor. Dar in Gradina Edenului, nefilimii aveau propiile lor livezi si ni s-a spus sa nu mancam fructul unui anumit copac numit copacul cunoasterii. Noi nu am ascultat. Mancand acest frunct si castigand "cunoasterea" lui, a fost ceva reprezentativ pentru ca am capatat abilitatea de a ne reproduce sexual. Pana la acest punct noi eram hibrizi intre diferite specii, si ca toti hibrizii, eram incapabili sa ne reproducem. Sitchin intepreteaza textele sumeriene spunand ca noi suntem o incrucisare intre nefilimi si Homo Erectus, predecesorul lui Homo Sapiens. Prin intermediul lui Thoth noi am primit informatii suplimentare despre rolul fiintelor de pe Sirius.
Nu este surprinzator ca nefilimii nu doreau ca noi sa ne reproducem. Ei doreau sa mentina controlul experimentului lor. Cunoasterea pe care noi am dobandit-o mancand fructul nu a fost una stiintifica cum ar fi fi cea prin care sti cum sa procreezi, cum sa ne transformam dintr-o specie de hibrizi sterili intr-o noua specie capabile de reproducere. Nefilimii au fost maniosi cand noi am capatat abilitatea de a ne reproduce si ne-au izgonit din gradina. Potrivit invatatilor din textele antice, inregistrarile sumeriene le preced pe cele biblice, iar istorisirea biblica a creatiei pare sa reprezinte un rezmat al vechilor texte sumeriene.
Desi a trebuit sa parasim gradina lor, nefilimii ne-au permis sa cultivam pentru a ne hrani. Ne-am indreptat catre zona muntoasa de la est de gradinile din Mesopotamia. Potrivit lui Thoth, noi am ramas acolo pentru o lunga perioada de timp. Dar apoi a avut loc o noua transformare in constiinta si o alta schimbare de poli si acel continent s-a scufundat. Multi supravietuitori s-au indreptat catre Africa, dar cei mai multi dintre cei evoluati au ajuns in Lemuria, un pamant care s-a ridicat deasupra apei cand vechiul continent s-a scufundat.
>>> Lemuria
meaw_ela
RAPIRI EXTRATERESTRE POVESTITE IN BIBLIE
meaw_ela
OZN...biblia
meaw_ela
Enigmaticul învățător cosmic –ISUS CRISTOS- stârnește și azi, după 20 de ani, profunde mesaje și teme de meditașie filozofică și științifică!
Dincolo de aparențe, de izvoarele și documentele istorice, cele 4 evanghelii arhicunoscute-Ioan, Luca, Matei și Marcu, apoi celelalte evanghelii apocrife în număr de 83 aflate sub “cheie” la Vatican, descoperirea în zilele noastre a evangheliei lui Iuda-ce schimbă radical datele problemei- misteriosul filozof galactic și pilot extraterestru răspunzând la numele omenesc de ISUS CRISTOS, ascunde încă multe adevăruri ce trbuie scoase la lumina soarelui, referitor la persoana sa și la mesajul nașterii, vieții, morții și Învierii Sale! Organismul uman este unul autocibernetic !
Orice locuitor al Terrei Mileniului 3 dincolo de mituri, legende și religii are un singur drum spre a afla adevărul- și anume raportarea vieții lui ISUS CRISTOS, la științele contemporane. OM NOU SUB CER NOU, PE PĂMÂNT NOU!
Astfel ascultăm de îndemnul biblic “ cercetează cuvântul lui Dumnezeu „ .
RESPECTAREA STRICTĂ A CELOR 10 LEGI- PORUNCI COSMICE- BIBLICE ADUSE PĂMÂNTENILOR DE EXTRATEREȘTRI! Sau „ cercetează și crede” – zicere din filozofia tibetană și nu „crede și nu cerceta” cum, eronat ni se cere.
Sau cum ne atenționează chiar ISUS -„ Adevărul vă va face liberi”!
Să pornim deci în descifrarea lui ISUS și a Dosarelor X ale Învierii folosind o grilă științifică pe care o avem la îndemână în Mileniul 3 după Marea Invazie Extraterestră.
Vom analiza ipotetic, cu datele științelor de azi: Nașterea, Viața, Moartea și Învierea lui ISUS CRISTOS. Este singura șansă de a afla cine a fost cu adevărat ISUS CRISTOS a rasei umane suferind de amnezie.
Nașterea lui Isus
Spre deosebire de nașterea omenească- maculata concepție, sexuată, prin copulație animalică, ISUS CRISTOS este conceput prin Imaculata Concepție, asexuată.
Cum ar fi posibil biologic și medical o asemenea concepție- gândul ne duce la ingineria genetică, la fertilizarea in vitro, la însămânțarea artificială ce se practică în zilele noastre- tehnică științifică biomedicală pe care o civilizație extraterestră avansată din Univers, recte a lui Dumnezeu, fără îndoială ar fi deținută și aplicată pentru implementarea vieții inteligente, raționale, și pe planeta Terra.
Astfel Terra ne apare acum câteva mii de ani ca un Laborator de Experimentare a vieții inteligente, raționale în Univers, de către Civilizații Extraterestre.
Conform istoriei umane au avut loc pe Terra cel puțin trei înnobilări a ADN-ului uman cu ADN-ul Dumnezeiesc, Extraterestru: ADAM, NOE și ISUS! CRUCIFICAREA ÎNSEAMNĂ VIEȚUIREA, ADAPTAREA ADN-ULUI-EXTRATERESTRU- LA UNIVERSUL TERESTRU CU PATRU DIMENSIUNI!
ISUS ar fi Hibridul ADN-Extraterestru-Om, care are puterea și însușirea de a învia, de a fi Nemuritor la scara Timpului Cosmic.
Tot referitor la nașterea lui ISUS asociem Steaua ce-i călăuzește pe cei trei Magi cu un O.Z.N., cu o navă spațială extraterestră ce supraveghea Experimentul ISUS!
Căci stelele nu prea circulă pe cer...ca pe autostradă.
Interesant mi se pare de amintit din Evangheliile apocrife următorul aspect: când Iosif aduce două evreice bătrâne să o ajute pe Maria la naștere, acestea uitându-se la Maria ciudat o întreabă: -Tu cine ești? Căci nu semeni cu o fiică a Evei!
La care Maria le răspunde ca și ISUS: „Eu nu sunt din lumea voastră.Eu sunt din lumea de sus, voi sunteti din lumea de jos.” Tot de aici mai aflăm că Maria, crescând la Templu cu tinerele fecioare, spre deosebire de acestea, Ea mânca hrana adusă de un...înger!
De aici s-ar putea deduce și originea tot nonterestră a Mariei, mama lui ISUS.
Nașterea prin „Imaculata Concepție”, asexuată,fără copulația sexuală-Maria rămânând gravidă fiind fecioară virgină-se pare că a adus Nemurirea visată a omenirii, o longevitate cosmică și de aceea am intitulat aceste ipoteze și meditații, memorii cosmice:”ISUS CRISTOS prototipul oamenilor viitorului!”Căci peste câteva zeci sau sute de ani Civilizația Extraterestră a lui Dumnezeu ce a realizat experimentul genetic Terra-îi va trece pe „cei aleși” pe modul de concepere și naștere a lui ISUS CRISTOS!
Viața lui ISUS CRISTOS
Este o viată cu valori cosmice, de Misionar Galactic, de Învățător Cosmic prin faptele, vindecările, în care folosea puternica bioenergie cosmică-vindecând prin punerea mâinilor-metoda REIKI din zilele noastre.PE MUNTE-ISUS REDEVINE DIN OM- NUMAI EXTRATERESTRU- ÎN SCHIMBAREA LA FAȚĂ, STRĂLUCIND CA LUMINA.
Și cel mai important prin pildele și parabolele sale cosmice-implementarea în spiritual și spiritul omenesc a Codului Galactic ce prevede iubirea față de orice formă de viață din Univers, protejarea și salvarea viului Cosmic: om, animale, plante, minerale, pacifismul, mila universală, zborul cu rachete interstelar, fraternitatea cosmică, morala – etică galactică- a iubirii, nonviolenței, păcii și vieții universale, nemuritoare. ( ISUS-REVOLUȚIONARUL COSMIC ȘI REVOLUȚIA IUBIRII ȘI COMUNISMUL COSMIC!).
ISUS, reprezentantul Civilizației Extraterestre ce prin inginerie genetică ne-a ridicat din patru labe în două picioare cu fruntea spre stele, trebuie respectat la infinit ca un Far Cosmic, spiritul, moral, științific al Umanității viitoare. O viață pildă trăită în PURITATE!
PĂCATUL ORIGINR AR FI HIPERBOLIZAREA SEXUALITĂȚII, DROGAREA CU SEX A RASEI UMANE!
ÎNVIEREA LUI ISUS
Credem cu toții în învierea lui ISUS!
E singura noastră Speranță, Lumină, în lupta oamenilor cu limitgele morții animalice, copiate se pare prin nașterea sexuată în Codul nostru genetic.
De Paști cu toții ne salutăm : „ CRISTOS a înviat!”
DAR CUM?! – am adăuga noi spre a uni credința- știința cu faptele vieții.
Spre a nu rămâne doar la nivelul formalismului fariseismului enunțului Învierii! Spre a înțelege și a aplica în viețile noastre de zi cu zi științele Învățătorului Cosmic ISUS CRISTOS!
Din cuvintele noastre la Înviere, criptică și paradoxală ni se pare – expresia-Mesaj: „ cu moartea pe moarte călcând”. Am putea raționa și astfel.. în perioada în care există un vid în biografia lui ISUS Învățătorul Cosmic ar fi putut repeta în India sau Tibet, sau în spațiu, pe nava spațială-mamă, ce se învârtea în jurul Pământului, supraveghind experimentul Omului-Dumnezeu- ISUS, că ISUS a repetat experimentul „ morții aparente” prin Autocontrol Mental Total Subconștient, procedeu pe care îl practică și în zilele noastre rarii fachiri indieni, ei dându-și comanda prin subconștient la rărirea respirației și a bătăilor inimii până la o moarte aparentă, îngropați fiind de vii și dezgropați după trei zile, ei revenind la viață!
Există asemenea cazuri reale . ( Apoi s-a ridicat, a zburat cu nava sa în cer).
Dar acest procedeu de Imortalizare Cosmică nu poate fi realizat decât de un Om Cosmic, creat și născut prin inginerii genetice după Prototipul ISUS CRISTOS!
PROTOTIPUL COSMIC AL OAMENILOR VIITORULUI PE TERRA!
giulia_0319
super interesante...mai vreau rolleyes.gif ...de curand am citit si eu o carte intitulata "Chipul nestiut al lui Iisus"...ai auzit de ea?
sunt si eu insumi intr-o perioada in care imi pun nspemii de intrebari legate de religie si credinta...unii oameni se uita stramb la mine cand indraznesc sa chestionez unele chestii in care cred - fara sa stie de ce - de secole...
meaw_ela
QUOTE(giulia_0319 @ Aug 26 2009, 12:12 PM) *
super interesante...mai vreau rolleyes.gif ...de curand am citit si eu o carte intitulata "Chipul nestiut al lui Iisus"...ai auzit de ea?
sunt si eu insumi intr-o perioada in care imi pun nspemii de intrebari legate de religie si credinta...unii oameni se uita stramb la mine cand indraznesc sa chestionez unele chestii in care cred - fara sa stie de ce - de secole...

o sa mai ma uit si le las aici. notworthy.gif partners.gif rolleyes.gif
meaw_ela
De curand am gasit aceste informatii pe internet:
"Pentru a intelege ce se intampla in zilele noastre si ce se va intampla cu viitorul nostru este esential sa cunoastem trecutul. Plantele, de exemplu, folosesc matematica descrisa in secventa lui Fibonacci pentru a determina ce trebuie sa faca in cresterea lor. O planta priveste inapoi pentru a vedea ce a facut, se convinge unde este acum si apoi stie unde trebuie sa ajunga.

Istoria civilizatiilor de pe acest Pamant incepe in urma cu 500 de milioane de ani. Planeta nostra este o samanta stelara pe care au sosit forme de viata externe de peste tot. Aceste forme s-au combinat si au generat noi forme de viata apoi au parasit iarasi Pamantul. Fiecare forma de viata care s-a creat a trecut prin cinci nivele de constiinta. Actualmente noi suntem pe al doilea nivel din cele cinci.

Aproape toate dovezile care vin din trecutul civilizatiilor avansate au fost scoase afara din context sau au fost ignorate. De exemplu, noi avem o conexiune cu steaua Sirius, despre care se cunoaste foarte putin dar care este esential pentru a intelege conditia noastra prezenta. Cartea lui Robert Temple, The Sirius Mystery (Misterul lui Sirius), prezinta urmatoarele: Exista un trib langa Timbuku, in Africa, numit Dogon. Timp de mai mult de 700 de ani, acest trib a detinut informatii pe care oamenii de stiinta nu le-au accesat decat in urma cu circa 20 de ani, cand satelitii din spatiu au confirmat aceste lucruri.

Dogonii cunosc steaua Sirius in detaliu. Sirius este cea mai stralucitoare stea de pe cerul nostru. Este situata la stanga si mai jos de centura lui Orion. Dogonii au spus ca acolo mai este o alta stea micuta care se roteste in jurul lui Sirius si este facuta din cea mai densa materie din Univers.

Cand o echipa de oameni de stiinta a vizitat tribul Dogon pentru a afla de unde au aceste informatii, batranii tribului au spus ca o farfurie zburatoare a aterizat. Din aceasta farfurie au aparut fiinte care au facut o gaura mare in pamant pe care au umplut-o cu apa. Ocupantii care aratau asemeni delfinilor, au sarit in lacul facut de ei apoi s-au indreptat catre tarm si le-au vorbit oamenilor din tribul Dogon. Le-au spus ca sunt de pe Sirius si le-au relatat multe istorisiri legate de aceasta stea.

Dogonii au furnizat si alte informatii incredibile. Ei aveau o imagine vizuala a miscarii lui Sirius A si Sirius B de pe Pamant pentru perioada dintre 1912 si 1990, culminand cu imaginea exacta a locului unde trebuie sa fie aceasta stea in momentul prezent. Ei detineau deasemenea foarte multe informatii despre planetele din sistemul nostru solar, incluzand mai multe luni. Cum puteau ei sa-si imagineze sau sa stie toate aceste lucruri in amanunt?

Egiptologii spun ca Sfinxul a fost construit in jurul anului 2.500 i.H., de faraonul Chephren. In cartea sa din 1961 numita Le roi de la theocratie pharaonique (Sacred Science), matematicianul, filosoful si orientalistul R. A. Schwaller de Lubicz spune: "Noi trebuie sa cunoastem ca o mare civilizatie trebuie sa fi precedat vastele miscari de ape care au trecut peste Egipt; acest fapt este implicat de existenta Sfinxului sculptat in roca din stancile de la vest de Giza. Trupul leonin al acestui Sfinx, cu exceptia capului, arata semne incontestabile de eroziune acvatica".

Un egiptolog numit John Anthony West, dupa ce a citit cartea lui Schwaller de Lubicz in 1972, a decis sa studieze mai bine Sfinxul. El a concluzionat ca suprafata Sfinxului prezenta urme ale eroziunii apei si nu ale nisipurilor. El a calculat ca Sfinxul a fost supus pentru cel putin 1.000 de ani eroziunii torentelor de apa. Desertul Sahara are o vechime de cel putin 7.000 pana 9.000 de ani, ceea ce inseamna ca Sfinxul trebuie sa dateze de cel putin 8.000 - 10.000 ani.

Arheologii egipteni nu au avut nimic de spus in legatura cu acest lucru. Dovada este coplesitoare, dar ameninta sa darame conceptele despre cine a fost pe aceasta planeta, mai ales ca noi credem ca nimeni nu era capabil sa construiasca ceva precum Sfinxul, in urma cu 8.000 - 10.000 ani. Potrivit lui Thoth, Sfinxul contine dovezi de 5,5 milioane de ani de civilizatie pe aceasta planeta. In urma cu 5,5 milioane de ani s-a intamplat ceva si s-a rupt inregistrarea memoriei akashice a planetei Pamant. Nici chiar Thoth nu stie ce a fost si cum se poate ajunge la inregistrarile anterioare acestui eveniment.

Civilizatia sumeriana pare sa fi aparut peste noapte, fara nici o evolutie. Acelasi lucru este valabil si pentru Egipt. Scrierea egipteana a aparut intr-o singura zi in forma sa perfectionata. In ruinile oraselor sumeriene, arheologii au gasit tablete care infatiseaza sistemul solar, cu planetele in ordinea lor corecta. Una dintre acestea chiar da distantele dintre planete. Cum stiau aceste lucruri? Ei au furnizat dealtfel, date privind procesiunea echinoctiilor. S-a calculat ca pentru a descoperi procesiunea echinoctiilor este necesar un timp minim de observatie de 2.150 de ani. Cum dispuneau sumerienii de aceste observatii, cand, potrivit standardelor noastre de gandire, nu exista nici o civilizatie avansata cu 2.160 de ani inaintea sumerienilor?"
giulia_0319
de ai sti cum sorb cu ochii fiecare cuvant rolleyes.gif
meaw_ela
QUOTE(giulia_0319 @ Aug 29 2009, 08:46 PM) *
de ai sti cum sorb cu ochii fiecare cuvant rolleyes.gif

Si tu si eu. partners.gif Mi se par toate raspunsuri si ipoteze destul de solide
giulia_0319
QUOTE(meaw_ela @ Aug 30 2009, 02:50 AM) *
Si tu si eu. partners.gif Mi se par toate raspunsuri si ipoteze destul de solide

yes.gif
giulia_0319
Primii colonizatori ai Terrei au revenit...
Nu suntem singuri.
In conditiile in care Terra isi continua vertiginos drumul spre autodistrugere si intr-un moment in care nu se intrezareau sanse de a stopa cineva din interior alunecarea rapida spre acest moment, ajutorul a sosit din afara, de la aceia care au mai vizitat cu lung timp in urma planeta nostra. Multe dintre misiunile extraterestre prezente pe Terra de-a lungul istoriei sale au revenit si sunt inca aici, in incercarea de a salva omenirea de la un dezastru iminent.
Nivelul de vibratii al actualei umanitati este scazut, motiv din care vibratia Terrei este joasa, campul magnetic global este si el slab, magnetosfera s-a diminuat, deci planeta nu mai are o protectie corespunzatoare in fata pericolelor prezentate de corpurile ceresti care ajung in apropierea sa, comete, ateroizi si alte obiecte. Acesta este unul dintre motivele pentru care am primit sprijinul unor misiuni extraterestre.
Traim un momet special in prezent: mometul in care se incheie un ciclu cosmic de 26 000de ani si planeta trece prin ceea ce unii oameni de stiinta au numit punctul zero. Terra, care evolueaza pe o traiectorie in forma de spirala, a ajuns in punctul din care a pornit la inceputul ciclului, dar pe un nivel superior din punct de vedere energetic celui de plecare, cu un nivel vibrational de aproximativ 49 de ori mai mare decat cel actual. Omenirea nu a atins in prezent aceasta performanta si nu vibreaza la o asemenea frecventa, dar a inceput sa urce usor, cu ajutorul celor prezenti pentru a ne ajuta.
Perioada in care se va realiza trecerea critica prin punctul zero a inceput in anul 1982 si se va sfarsi in anul 2017 si se numeste Apocaliptica. Observam ca este vorba de 36 de ani, repatizati simetric fata de anul 2000, 17 ani inainte si 17 ani dupa. In perioadele de Apocalips (in cazul Terrei cu o ciclicitate de 26 000 de ani, perioada ai carei parametri fizici corespund miscarii de precesie) este vorba de acumulari de vibratii care se insumeaza, rezultanta lor reprezentand bilantul respectivului ciclu. De rezultanta aceasta depinde directia pe care urmeaza sa o ia civilizatia de pe planeta respectiva. Principiul este acelasi pentu orice sistem si planeta, manifestarile fiind insa diferite, in functie de conditiile specifice fiecareia.
De asemenea, chiar si perioadele apocaliptice ale Terrei difera, dar ceea ce este imprtant este faptul ca acest moment ofera omului posibilitatea de a avea ?acces la o alta vibratie, la alti parametrii ai trairii, ai existentei universale. Catastrofele prezentate in Scriptura pot fi evitate daca omenirea se trezeste si se straduieste mai mult, mai ales ca nu suntem singuri...Multe dintre ele au si fost evitate...
Sa revenim insa la misiunile extraterestre prezente pe Geea. Acestea sunt mai multe si isi au cartierele generale pe teritoriul diferitor tari, in functie de zona in care au mai aterizat in trecut, pe care au locuit-o si pe care o cunosc mai bine.
In urmatoarele randuri ma voi referi la acele misiuni care se desfasoara in zona spatiului romanesc, pentru ca eu de acestea am cunostinta.
Nu voi reveni asupra amanuntului foarte impotant conform caruia civilizatia sumeriana a aterizat prima data si s-a dezvoltat in spatiul Carpato-Danubiano- Pontic, ci voi considera acest fapt deja cunoscut si acceptat. Am dezvoltat subiectul, aducand dovezile aferente, in alte doua articole, deci nu voi mai reveni. Voi face insa precizarea ca civilizatia sumeriana este cea dintai sosita in acest spatiu. Pe Terra au mai sosit apoi si alte civilizatii extraterestre, una condusa de Iehova, alta de Samiaza ...
Civilizatia care a intemeiat viitorul Imperiu Sumerian a aterizat in aceasta zona si a fost condusa de un mare lider numit Remus. Tot in aceasta zona a locuit pentru o perioada si viitoarea populatie a Egiptului, care a pastrat in memorie existenta acestui mare conducator al lor. El apare in mitologia egipteana sub forma unui de soim si se numeste Seker-Remus.
Se poate observa cu usurinta ca numele viitoarei tari pe care civilizatia extraterestra din spatiul carpatic a intemeiat-o dupa Potop, este Sumer si reprezinta insusi numele conducatorului lor Remus, citit invers.
Tara in care Remus a aterizat cand a sosit pe Terra, avea o alta forma... Era mult mai mare decat zona romaneasca, cuprinzand nordul Bulgariei, Republica Moldova, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina si Muntenegru. Trec insa peste aceste aspecte istorico-geografice, precizand ca ele vor face obiectul altor articole si revin asupra a ceea ce civilizatia sumeriana a creat pe teritoriul romanesc, pe timpul perioadei indelungate in care l-a locuit.
Terra detine sisteme pe care extraterestrii le-au construit in epoca in care locuiau la propriu pe planeta, rolul lor fiind acela al conectarii cu informatia, cu vibratia universla. Spatiul ramanesc nu este singurul loc in care a fost creata si lasata o astfel de tehnologie care nu poate fi pusa in functiune decat cand oamenii se vor trezi, totul tinand de vibratie, asa cum voi arata in continuare.
Numaroase masuratori realizate de catre oamenii de stiinta americani si nu numai, au confirmat faptul ca zona de maxim magnetic si energetic se afla in spatiul romanesc si acest lucru devine clar si credibil nu numai datorita masuratorilor dar si a celor ce urmaeaza sa le aflati.
Civilizatia sumeriana a creat in zona in care locuia un sistem unitar de comunicare cu Universul, planeta noastra fiind pe atunci in legatura cu toate celelalte planete ale Sistemului Solar si nu numai.
?In zona muntilor Bucegi (estul Carpatilor Meridionali), mai toate varfurile muntoase ascund emitatoare, punctul central fiind Masivul Caraiman, care joaca rolul de amplificator. In interiorul acestor munti sunt ingropate aceste elemente de tehnologie bazate pe cristale, posibilitatea lor de folosire fiind numai mentala.
Emitatoarele sunt coloane de cristal de circa 1000 de metri inaltime si 70 de metri in diametru, imbracate cu un manson format din stancile muntilor?. In jurul acestora se afla diverse sali, arhive si laboratoare populate in prezent de membrii acestor expeditii.
Am afirmat anterior ca tehnologia extraterestra lasata de catre civilizatia sumeriana nu poate fi utilizata decat mental. Nimic mai logic si mai inteligent din partea constructorilor, acestia eliminand riscul de a fi folosita de catre persoane nepregatite, in scopuri distructive. O protectie mai buna a lor nici ca se putea.
Fiinta umana poseda un camp biomagnetic propriu si o vibratie proprie. La un anumit nivel vivrational, bineinteles inalt, cristalele lichide din emisfera dreapta a creierului se activeaza, omul devenind atat emitator cat si un excelent receptor al energiei. Pentru a se activa insa aceste cristale lichide este necesar ca persoana sa aiba o viata spirituala si sa traiasca curat. Este singurul mod in care vibratia poate creste si omul se poate trezi. Din nefericire numarul celor care s-au trezit este foarte mic si din acest motiv, vibratia cumulata a tuturor pamantenilor este inca la un nivel nemultumitor.
Exista deci o conexiune interrelationala intre cristalele lichide din creierul uman si cristalele uriase din munti. Inaltarea nivelului vibrational al omului aciveaza aceste cristale si ele emitand pe o frcventa intra in concordanta cu frecventa de emisie a cristalelor uriase, oferind accesul la tehnologia respectiva.
Oricum, nu suntem capabili sa punem in functiune aceste emitatoare enorme. Daca vom reusi sa o facem, efectul benefic al campurilor de virbratie emise s-ar face simtit pe o raza de 630 de kilometri, folosindu-ne tuturor. In prezent, vibratiile joase sunt dominante la nivelul civilizatiei umane si declansarea brusca a unui astfel de vulcan de lumina ar duce la inlaturarea tuturor acestor zone cu vibratie scazuta, deci orase intregi ar disparea cu desavarsire.
Sfinxul si Babele sunt doua stanci din muntii Bucegi, cu venerabila varsta de 26 000 de ani, care au fost construite de catre oameni, dar nu cu mana ci prin puterea lui mentala. Sfinxul din Muntii Carpati are aceiasi provenienta si tehnica de constructie ca piramida lui Kheops. El ascunde in interior un cristal si impreuna cu Babele, cele doua stanci alcatuiesc instalatii extraterestre. Sfinxul, atat cel din Bucegi cat si cel din Egipt confera accesul la adevarate arhive subterane, dar acesta este un alt subiect...
De asemenea, au ramas din perioada civilizatiei sumeriene sapte orase, ascunse privirii noastre si o retea de canale de legatura intre aceste orase, folosite de catre daci in vremuri de restriste. Ei se refugiau prin aceste canale ori de cate ori situatia o cerea, fiind condusi de catre un initiat care cunostea reteaua. O parte dintre aceste canale au o inclinare verticala, coborand pana in anumite sali, arhive si laboratoare subterane. Dovada prezentei acestei retele o constituie galeria subterana de o lungime de aproape 100 de kilometri care impanzeste zona Moldovei si a Republicii Moldova, unde tunelele descoperite au primit o intrebuintare practica: au devenit depozite pentru pastrarea vinurilor.
Nu putini au fost cei care au incercat sa ?forteze? descoperirea acestor taine, cautand prin pesteri intrarile in orase, dar au simtit pe propria piele ce inseamna sa-ti doresti a obtine ceva fara sa meriti, fara sa atingi nivelul de intelepciune necesar accesului la aceasta tehnologie.
O alta zona deosebita este cea a Muntelui Rarau (Carpatii Orientali), in care se afla locul de maxima vibratiei a Terrei in prezent. Misiunea extraterestra din acest spatiu isi are sediul sus, deasupra piscurilor numite Pietrele Doamnei si de aici se transmit mesaje celor de pe Marte, prin intermediul unei piramide invizibile cu ochiul liber, dar perceptibila anumitor aparate speciale.
?Masivul din partea stanga a stancilor este hangar pentru vehiculele extraterestre? ale misiunii extraterestre prezente acolo, afirma scriitoarea mai multor lucrari pe aceasta tema, care semneaza sub pseudonimul Melfior-Ra. ?Daca oamenii interesati ar face inregistrari pe pelicula, ar vedea multe care nu le sunt date sa le vada; de asemenea, cu aparate foarte fine, s-ar putea inregistra semnale auditive.?
In ceea ce priveste zona Muntelui Retezat (masiv muntos situat la 45007'-45026' lat.N / 22006'-23014' lg.E, cu o suprafata de 750-800 km2), existenta unei misiuni extraterestre acolo a fost semnalata prin aparitia unei serii de fenomene ciudate.
?Din descrierile turistilor aflam ca, in plina zi - pe la orele 11 - din luna iulie 1994, in zona lacului Stevia - Poiana Gemenilor (5-6 km N-E de Vf.Radesu Mare), a tâsnit dintr-o data din spatele unui perete stâncos destul de abrupt, nenumarate raze de lumini de diferite culori, care se invârteau precum spitele unei roti (30 de minute), timp in care un vuiet ca acela produs de furtuna rasuna in intreaga vale (vezi Vf. Papusa, situat la 4 km S-E). Doua luni mai târziu, turistii care si-au asezat cortul in Poiana Gemenilor, in timp ce mâncau de prânz, au fost infasurati intr-o perdea de raze colorate. Se spune ca in Retezat pluteste o atmosfera stranie; toti locuitorii se prefac nestiutori, dar privirile ii tradeaza - se tem.
De asemenea, tot ?la semnalarea turistilor despre existenta unor energii stranii absolut inexplicabile in zona Vârfului Gugu care, in anumite ore din noapte "dispare" cu desavârsire, un numar de 7 specialisti s-au deplasat in acea zona, stabilindu-si tabara - in noaptea de 4 august 1991 - in apropiere de Vf.Gugu. Cu acea ocazie, membrii comisiei au consemnat aparitia unei "explozii luminoase" care parea ca iese chiar din munte, in apropierea cabanei si lacului Bucura din Muntii Retezat. Culmea este ca "explozia luminoasa" care a tâsnit spre cer, a luat cu ea Vârful Gugu! Intreaga noapte, membrii comisiei nu au putut atipi din pricina unor "apasari atmosferice", care le provocau o acuta surescitare.
Dupa "pulverizarea" avionului IL-14 care se indrepta in directia Vf.Gugu - noaptea de 13-14 august 1991 - in Curmatura Bucurii (Retezat), in aceeasi zona, la poalele Vf. Gugu, s-a deplasat cea de-a doua comisie constituita din 10 specialisti care, in cele doua zile de observatii 17-18 august 1991, au consemnat spaime fara motiv, acute senzatii de sufocare, in special noaptea, asociate exploziilor luminoase, linistea unui peisaj devenit brusc "martian" si impresia ca sunt supravegheati de "ceva", "cineva" cu staruinta.?
Acestea sunt doar cateva dintre dovezile prezentei misiunilor extraterestre in zona romaneasca. Fapul ca se afla aici in prezent nu este cel mai important lucru. Ceea ce este cu adevarat important este implicarea nostra in lucrarea desfasurata pentru a putea depasi aceasta perioada dificila, fara probleme. Ramane de vazut daca uriaselor eforturi depuse de ei le vom raspunde cu un minim de bunavointa si lupta pentru viata nostra si a intregii planete si mai ales cum vom depasi ca umanitate actuala perioada apocaliptica.
meaw_ela
Arca lui Noe...partea 1...restul maine sau urmati mai departe
giulia_0319
Dovezile Sumerienilor

Aceste dovezi au fost inregistrate –- in cuvinte si ilustratii -– de catre Sumerieni, aceasta civilizatie s-a dezvoltat linga Mesopotamia (acum mai precis in Iraq) in urma cu 6000 de ani.

Ei nu au confirmat vizitare de catre ei a planetei Marte. Totusi au scris pe placutele de lut despre Anunnaki (“Acei care au venit din Rai pe Pamant”) care au venit pe Pamant de pe planeta lor Nibiru, a doisprezecea planeta a sistemului nostru solar (numarand astfel Soarele, Luna si restul planetelor). Multe din textele antice, descoperite de catre arheologi, descriu cunostiintele aceastor Anunnaki, de a veni si pleca, despre cunostiintele astrologice, pe langa alte cunostiinte.

Mai mult, aceste texte sunt urmate de ilustratii gasite pe tablele de lut sau pe cilindrii. In texte sunt descrise calatoriile intre planete, Pamantul fiind numerotat drep a saptea planeta - care chiar asa este daca numaram invers, unde Pluto este prima, Neptun a doua, Uranus si Saturn a treia si a patra, Jupiter a cincea, Marte a sasea si Pamantul a saptea. In aceste texte Marte este descrisa ca Statie Intermediara - o oprire amplasata intre Nibiru si Pamant.

Si, incredibil dar adevarat, o tabla circulara care poate fi gasita Muzeul Britanic din Londra, descrie in opt segmente aspecte diverse ale calatoriilor spatiale dintre Anunnaki locuitorii planetei Nibiru si a “Saptea Planeta” (PAMANT) .O sectiune particulara este descrisa separat, arata (si statele) traseul calatoriei lui Enlil (“Stapanul Comenzii”) detaliand traseul catre cele sapte planete; este descrisa deasemenea si o ruta intre palneta DILGAN (Jupiter) si APIN (Marte):

Marte o Baza Spatiala

In textele lor, Sumerienii descriu ca acesti Anunnaki calatoreau pe Pamant in grupuri de 15 persoane. Prima echipa, sub comanda lui E-A (“A cerei casa are apa”) ateriza in apa Golfului Persic, stabilind baza ERIDU (“Casa de Departe”). In timp, 600 de Anunnaki au aterizat pe Pamant si alti 300 operau navele care faceau calatoriile dintre Pamant si Marte - da, Marte!

Dovada acestei imagini a conexiunii dintre Pamant si Marte este descrisa pe un cilindru acum pastrat in muzeul din St. Petersburg, Rusia)
O Baza Spatiala pe Marte

Pentru a fi posibila existenta acestei baze, acum mii de ani, o Baza Spatiala pe Marte necesita APA pentru a putea supravietui. Este posibil ca acesti Anunnaki sa fi luat apa de pe Pamant pentru a alimenta Baza Spatiala de pe Marte.

Anunnaki, foloseau planeta Marte nu doar pentru scurte opriri; ei au creat o Baza Permanenta pe Marte, completa cu structuri si drumuri. Numeroasele imagini luate de catre Navele Mariner-9 in 1972 si Viking-1 Orbiter in 1976 arata clar varietatea structurilor artificiale de pe Marte. Multe in zona Cydonia care include si faimosul "Chip".

Nu numai documentele antice dar si fotografiile facute de catre NASA in 1970, indica prezenta apei pe Marte.

Cautare – Sau Ocolire?

Cautarile curente in vederea descoperii apei pe Marte sunt clar evidentiate de dorinta gasirii vietii pe Marte, ne referim la viata Microbiana. O intrebare vine de la sine: De ce NASA nu trimite "hoinarii" in zona Cydonia, unde propriile fotografii , descriu clar structuri artificiale )ignorand pe moment "Chipul")?

Pentru toti cei care au lansat aceste misiuni spatiale, cuvantul "Extraterestrii" ramane Taboo.
giulia_0319
A avut oare Adam trei parinti?

Noutatile avansate in reproducerea umana artificiala –- tratamentul infertilitatii, Fertilizare In-Vitro (IVF), dezvoltare genetica, clonarea -– au devenit banalitati. Marea curiozitate vine acum dintr-un nou experiment:

IVF Crearea Fetusului cu TREI PARINTI

In reportul prezentat de catre Noua Stiinta la data de 18 Octombrie 2003, o femeie care sã devinã gravidã printr-o procedurã care combina o metodã controversatã IVF folosind unele tehnici legate de clonare.

Experimentul deosebit a fost executat de catre echipele americane stiintifice in cadrul unei Universitati Chineze Medicale si a implicat o femeie care a esuat sã conceapã, folosind tehnica IVF, deoarece embrionii ei s-au oprit din dezvoltare dupã douã zile. Procedura nouã, folosind metoda IVF( Fertilizare In-Vitro), mai întâi au extras "oul" femeii si l-au fertilizat cu sperma sotului ei, evident in afara trupului, si apoi - aici apare inovatia - s-au obtinut alte "oua" de la o donatoare care au fost injectate in primele "oua" fertilizate dupa care au fost implantate primei femei. Experimentul avand succes.

Deci, nu in mod natural dar genetic, fetusul obtinut are trei parinti: Femeia, Sotul si Donatoarea.

Acum.....sa citim textele Sumeriene

In textele Sumeriene -– da, texte, nu unul ci o multime –- descriu Geneza Revizuita. Metodele folosite, incercarile si esuarile, in conceperea tanarului fiu al lui Enki Ningishzidda, sunt toate acolo. Dar dupa succesul obtinut in crearea barbatului Adamu, eforturile crearii unei femele au esuat. Atunci acest Enki a realizat ca problema poate fi rezolavata fertilizand "oul" intr-o femeie Pamanteana.

“Pentru un duplicat al lui Adamu, este nevoie de implantarea "oului" intr-o femeie Anunnaki!” asa spune Enki.

Succesul a venit imediat dupa ce Ninki, sotia lui Enki s-a oferit voluntara in recombinarea "oualelor" si implantarea lor in ea. Modificarea experimentului prin schimbarea sursei DNA al lui Ninki, o femeie Anunnaki, si nu de catre o mama pamanteana.

Ti-Amat –- EVA Biblica -– avea DNA a celor trei parinti.

Inca odata, stiinta moderna foloseste invataturile Sumeriene.


Vorbind de Lut...

Un articol al MSNBC imi atrage atentia prin declaratia facuta: POATE CA SUNTEM FACUTI DIN LUT IN CELE DIN URMA", articol preluat din (MSNBC News) declarat de Washington DC in 23 Octombrie 2003 care spune.....

Joi stiinta a salvat religia printr-un studiu care releva faptul ca omul ar putea fi creat din LUT -- asa cum multe religii ne invata.
O echipa a Institutului Medical Howard Hughes si Spitalul General din Massachusetts spun ca au descoperit acele materii din lut ce suporta procesul formarii vietii.

Raportul oamenilor de stiinta descrie folosirea detaliilor din Geneza unde baza este lutul.

In Cartea Pierduta a lui Enki sunt repetate esecurile obtinerii unei clone, succesul venind in momentul in care Enki a realizat urmatorul fapt....

Din intamplare esecul nu este in amestec...
Din intamplare nici in ovulul femeii
Nici in esente nu este obstacolul
Ce Pamantul singur modeleaza
din intamplare asta sa lipseasca?

Si succesul obtinerii perfecte a modelului lui Adamu a venit dupa ce Ninmah si-a urmat instructiunile combinand genele intr-un vas de Lut din Pamant introdus intr-un vas de Cristal.

Dupa toate aceste detalii, stiinta moderna incearca sa foloseasca "Tehnologia Dumnezeilor".
meaw_ela
Ocolire...doar nu vrei sa stie toata lumea....
meaw_ela
creaturi .....


giulia_0319
Dumnezeule!!!oare chiar exista aceste creaturi??? unsure.gif
andaro
Fetelor, da sunteti de " groaza "...cum puteti crede si citi/vedea asa ceva...brrrr . doh.gif
giulia_0319
QUOTE(andaro @ Sep 2 2009, 05:26 PM) *
Fetelor, da sunteti de " groaza "...cum puteti crede si citi/vedea asa ceva...brrrr . doh.gif

de citit citesc orice...de crezut mai greu rolleyes.gif
meaw_ela

Explorari recente in partea de nord a Indiei au descoperit ramasitele scheletice ale unei fiinte umane de dimensiuni colosale. Aceasta regiune in desertul indian se numeste Sfertul Gol. Descoperirea a fost facuta de o echipa a National Geographic (divizia indiana) cu ajutorul armatei indiene, deoarece zona se afla sub jurisdictia armatei. Echipa de explorare a mai gasit tablite care mentionau ca "unul dintre zeii nostri din literatura mitoligica indiana, Brahma, a creat oameni de dimensiuni colosale, de care nu a mai creat de atunci. Ei erau foarte inalti, mari si foarte puternici incat puteau sa imbratiseze un copac si sa-l scoata din radacini. Ei au fost creati sa aduca ordinea printre noi deoarece ne luptam tot timpul unii cu ceilalti ". Unul dintre fiii lui Bhima, dintre fratii Pandava, se considera ca purta aceste gene.
"Mai tarziu, acesti oameni, carora li s-a dat toata puterea, s-au razvratit impotriva tuturor zeilor nostri si au incalcat toate legile stabilite. Ca urmare, zeul Shiva i-a distrus."
Echipa de explorare Geo crede ca acestea sunt ramasitele acelor oameni. Guvernul indian a securizat intreaga zona si accesul este permis doar personalului de la National Geographic. Uitati-va la fotografie si observati dimensiunea celor doi oameni din fotografie in comparatie cu dimensiunea scheletului.
meaw_ela
dyana
Aveam si eu un articol despre asta, intr-un context ceva mai larg...daca il gasesc vi-l arat. smile.gif
adrianaO
QUOTE(dyana @ Sep 3 2009, 12:17 AM) *
Aveam si eu un articol despre asta, intr-un context ceva mai larg...daca il gasesc vi-l arat. smile.gif


scuze ca iar ma bag aiurea in discutie dar sa stiti ca faza este o mare vrajeala..nu s-a descoperit asa ceva...pana la urma s-a demonstrat ca era o minciuna sfruntata.....daca vreti poate colaboram pentru "mari dileme ale...." smile.gif
dyana
QUOTE(adrianaO @ Sep 2 2009, 11:22 PM) *
scuze ca iar ma bag aiurea in discutie dar sa stiti ca faza este o mare vrajeala..nu s-a descoperit asa ceva...pana la urma s-a demonstrat ca era o minciuna sfruntata.....daca vreti poate colaboram pentru "mari dileme ale...." smile.gif

chiar te rog. rolleyes.gif S-a cam pus praful pe acolo in ultima vreme. wink.gif
adrianaO
QUOTE(dyana @ Sep 3 2009, 12:25 AM) *
chiar te rog. rolleyes.gif S-a cam pus praful pe acolo in ultima vreme. wink.gif


da, recunosc, nu m-am mai ocupat in ultima vreme. stai sa gasesc faza cu "giant" si sar direct acolo...aici nu-mi permit wink.gif
meaw_ela
QUOTE(adrianaO @ Sep 2 2009, 05:30 PM) *
da, recunosc, nu m-am mai ocupat in ultima vreme. stai sa gasesc faza cu "giant" si sar direct acolo...aici nu-mi permit wink.gif

Adica asata>
Visit My Website
meaw_ela
QUOTE(meaw_ela @ Sep 2 2009, 07:57 PM) *
Adica asata>
Visit My Website

dar acum de unde stim ca de fapt asta este o acoperire la cealalta...LOL...
meaw_ela
QUOTE(meaw_ela @ Sep 2 2009, 07:58 PM) *
dar acum de unde stim ca de fapt asta este o acoperire la cealalta...LOL...

LOL floare2.gif
meaw_ela

meaw_ela
partea 2
meaw_ela
partea III-a
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.