Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Semnificatia Zilei De Nastere
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Bloguri. Pagini Personale > Bloguri > Blog laura83
laura83
Semnificatia zilei de nastere - 1:

Aptitudini pentru conducere si predominanta propriului eu. Acestor nativi nu le place sa primeasca ordine si prefera sa lucreze pe cont propriu sau sa adopte o directie de lucru originala, oricare ar fi aceasta. Hotarati, curajosi si siguri de ei, acestor nativi le vine greu sa isi arate afectiunea.

Semnificatia zilei de nastere - 2:

Cooperanti si sovaielnici, iubitori, sensibili si inzestrati cu intuitie, acesti nativi pot colabora cu cei de langa ei, iar relatiile de parteneriat si munca in echipa le fac placere. Bunatatea este una din calitatile lor innascute dar se descurajeaza prea usor si cad prada deprimarii.

Semnificatia zilei de nastere - 3:

Firi vesele, dar oameni predispusi la gelozie. Prietenosi populari si sociabili, nativii cifrei 3 aduc veselia si bucuria in orice grup. Inzestrati cu o istetime innascuta, mereu fara astampar, ei sunt o companie placuta dar se plictisesc cu usurinta. Adeseori se tem de singuratate dar ascund acest lucru.


Semnificatia zilei de nastere - 4:
Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane statornice, dar cu tendinta de a cadea prada rutinei. Firi practice si muncitoare, pentru ei stabilitatea este vitala si de aceea au nevoie sa isi construiasca viata pe temelii trainice. Sunt prieteni loiali, rabdatori si cinstiti. Intotdeauna adpti ai traditionalismului, nu se simt in largul lor atunci cand situatia incepe sa se schimbe.


Semnificatia zilei de nastere - 5:

Aventurosi si delasatori, firi entuziaste si nestatornice, nativii cifrei 5 sunt in permanenta in cautarea noului, au idei progresiste si emana o sexualitate inconstienta. Se simt mereu atrasi de calatorii si de schimbare.


Semnificatia zilei de nastere - 6:

Nativii cifrei 6 sunt persoane responsabile si vesnic nelinistite. Multi profesori sunt nascuti in aceasta zi. Mereu preocupati de dreptate, prieteni de incredere, nativii sunt inzestrati cu creativitate si simt nevoia unei vieti traite in armonie. Isi iubesc foarte mult familia si isi fac griji inutile pentru ea.

Semnificatia zilei de nastere - 7:

Individualisti, tacuti si misteriosi, cei nascuti pe data de 7 au tendinta sa tergiverseze lucrurile. Simt nevoia de singuratate pentru ca acesta este felul lor de a-si mentine echilibrul interior. Firi analitice si inzestrate cu intuitie, adeseori se pierd in gandurisi se simt atrasi de supranatural si ocultism.

Semnificatia zilei de nastere - 8:

De obicei foarte ambitiosi si avari, nativii zilei 8 au obiective bine conturate, sunt mereu in cautarea independentei, si sunt foarte buni organizatori. In cazul acestor nativi se impune gasirea unui echilibru intre cariera si viata de familie deoarece cariera este cea care domina.

Semnificatia zilei de nastere - 9:

Milosi si temperamentali, iubitori de oameni, cei nascuti in aceasta zi au vederi largi. Sentimentali si dramatici, creativi si idealisti cu scopuri bine determinate, nativilor zilei 9 le lipseste adeseori simtul practic.


Semnificatia zilei de nastere - 10:

Nativii zilei 10 sunt originali si egocentrici, asemanatori in multe privinte cu cei nascuti pe data de 1. Multi actori sunt nascuti in aceasta zi. Increzatori in propriile forte si stapani pe sine, onesti si energici, este necesar sa isi controleze pornirea spre aroganta.


Semnificatia zilei de nastere - 11:

Persoane inspirate dar lipside de simt practic, nativii acestei zile sunt asemanatori celor nascuti pe data de 2. Sunt cooperanti iar chestiunile de ordin financiar nu ii preocupa peste masura. Sunt atrasi de muzica si de ritm, dar ar trebui sa isi infraneze pornirile spre visare. Au aptitudini de conducator dar este de preferat sa aiba sprijinul unui partener puternic. 11 este o zi carismatica si multi artisti sunt nascuti pe aceasta data.

Semnificatia zilei de nastere - 12:

Ca si 3, aceasta este o zi a creativitatii, dar si a sacrificiului si a adus pe lume multi cantareti si muzicieni. Cei nascuti sub semnul ei sunt indivizi populari si sociabili, cu capacitatea de a rezolva efectiv problemele. In general viata lor are multe suisuri si coborasuri si chiar momente in care ajung sa faca sacrificii. Cu toate acestea nativii zilei 12 sunt intotdeauna capabili sa faca fata situatie.

Semnificatia zilei de nastere - 13:

Cei nascuti pe data de 13 pot realiza lucruri importante, dar cu o tendinta autodistructiva puternica. Asemanatori celor nascuti pe data de 4, nativii sunt harnici, firi practice si capabile sa provoace schimbari pe o scara larga. Trebuie sa tina cont mai mult de parerile celor din jur. Sunt mult mai vulnerabili si emotivi decat ar parea la prima vedere.Semnificatia zilei de nastere - 14:

Firi analitice, iubitori de placeri, asemanatori in aceasta privinta cu cei nascuti in data de 5. Nativii acestei zile sunt persoane curioase cu o abordare epicureana a vietii. Indivizi carismatici si senzuali, atrg tot soiul de paraziti in jurul lor. Atunci cand reusesc sa isi impuna o anumita disciplina pot realiza lucruri importante, mai ales in domenii progresiste. Sunt atrasi de calatorii.


Semnificatia zilei de nastere - 15:

Oameni corecti dar prea bagareti nativii acestei zile sunt persoane responsabile care apreciaza fair-play-ul. Viata de familie este importanta pentru ei cu toate acestea nu le place sa isi petreaca tot timpul liber acolo. Firi originale, iubitore de frumos, invata cu usurinta dar ar trebui sa isi supravegheze pornirea spre vanitate.

Semnificatia zilei de nastere - 16:

Persoanele nascute pe acesta data sunt inzestrate cu intuitie, dar nervoase. Simt nevoia de singuratate. Autocritici si pretentiosi cu ei insisi nu le place amestecul in problemele care ii privesc. In ceea ce priveste alegerea carierei, se simt adesea atrasi de religie, medicina si literatura. Au nevoie sa se mai si relaxeze.

Semnificatia zilei de nastere - 17:

Atrasi de latura fizica a vietii, nativii zilei de 17 sunt uneori nesabuiti. Data de 17 este in mod traditional considerata a fii fasta pentru probleme financiare, desi viata celor nascuti in aceasta zi este incununata de succes, fie marcata de esec. Au adeseori aptitudini sportive.

Semnificatia zilei de nastere - 18:

Oameni puternici, dar materialisti, nativii zilei de 18 au vederi largi si interese extrem de variate. Cu toate acestea apar tensiuni atunci cand trebuie sa aleaga intre a actiona spre binele celorlalti sau in interes propriu. Adeseori sunt numiti in pozitii de conducere, chiar atunci cand nu isi doresc acest lucru.

Semnificatia zilei de nastere - 19:

Independenti dar aroganti. Nativii acestei zile abordeaza viata in mod original si au energie. Nu suporta sfaturile dar intotdeauna sunt atenti la nevoile celor din jur. Firi emotive, pot trece fulgerator de la cea mai buna la cea mai proasta stare sufleteasca.

Semnificatia zilei de nastere - 20:

Nativii acestei zile sunt persoane inimoase, dar vesnic ingrijorate. Sunt oameni iubitori carora le displace sa intreprinda ceva fara aprobarea celor din jur. Foarte buni la munca de detaliu, firi muzicale si artistice pot cadea cu usurinta prada pesimismului.


Semnificatia zilei de nastere - 21:

Aceasta data este considerata a fi norocoasa. Norocosi dar extravaganti, nativii zilei de 21 sunt fiinte atragatoare si vesele care adeseori se gasesc in locul potrivit la momentul potrivit si de obicei se afla in centrul atentiei. Au nevoie sa se concentreze mai mult si sa nu-si mai iroseasca sansele care li se ofera.

Semnificatia zilei de nastere - 22:

Firi despoticesi dominatoare, nativii zilei de 22 sunt conducatori innascuti, inzestrati cu un real talent in a-si construi propriul drum in viata. Aceasta este considerata a fii cea mai puternica zii de nastere, dar persoanele nascute in aceasta zi trebuie sa invete sa isi controleze nervozitatea. In general, au incredere in instinctul lor care, de obicei nu ii inseala.

Semnificatia zilei de nastere - 23:

Iubitori de libertate dar mult prea indulgenti cei nascuti pe data de 23 adora schimbarea libertatea si distractiile. Au tendinta sa isi exprime greu adevaratele sentimentesi se simt atrasi de tot ceea ce este nou. Au o personalitate interesanta, uneori imposibil de imblinzit.

Semnificatia zilei de nastere - 24:

Cei nascuti pe 24 sunt firi artistice, desi exagerat de serioase. Sunt atrsi de artele decorative, iar caminul constituie un loc important pentru ei.Pretuiesc mult creativitatea si sunt oameni de incredere, loiali si prietenosi.

Semnificatia zilei de nastere - 25:

Naturi perfectioniste si rezervate, persoanele nascute in aceasta zi sunt vesnic in cautarea libertatii dar iau deciziile cu o mare incetineala. Calmi, cu o intuitie puternica si perfect capabili sa pastreze un secret, nativii zilei de 25 pot parea timizi la prima vedere.


Semnificatia zilei de nastere - 26:

Indivizi carismatici dar mult prea stresati, nativii acestei zile sunt oameni de incredere bine organizati, inzestrati cu o gandire revolutionara, talentati in probleme financiare si profund atasati vietii de familie. Stiu cum sa mentina echilibrul dintre camin si cariera si in cazul in care lucreaza in domeniul afacerilor adeseori au hobby-uri artistice.

Semnificatia zilei de nastere - 27:

Omenosi dar nerabdatori, nativii zilei de 27 sunt firi independente si calme, greu de infuriat dar care odata starniti ii intimideaza pe cei din jur. In multe cazuri sunt atrasi de religie sau de stiinta, le place sa calatoreasca si in general sunt inzestrati cu o imaginatie foarte bogata.

Semnificatia zilei de nastere - 28:

Persoanele nascute in aceasta zi dar dovada de initiativa, dar si de egoism. Se simt atrsi de conducere, cu toate ca nativii acestei zile reusesc cel mai bine in viata atunci vand au alaturi de ei un partener. Personalitatea lor consta intr-o imbinare de hatarare, originalitate si discernamant. Sunt inzestrati cu o mare putere a vointei si cu capacitatea de a fi sociabili.

Semnificatia zilei de nastere - 29:

Firi ocrotitoare dar imprastiate, nativii au o personalitate stralucitoare, muzicala si insufletitoare. Uneori, viata lor poate fi spectaculoasa si emotionanta. Cei nascuti in aceasta zi simt nevoia sa ii consoleze pe cei din jur dar, cu toate ca sunt inclinati spre spiritualitate si au credinte bine inradacinate, uneori se lasa manipulati.

Semnificatia zilei de nastere - 30:

Cei nascuti pe 30 sunt populari dar se plictisesc cu usurinta. Nativii au multi prieteni si sunt in permanenta in centrul atentiei, pentru ca sunt animatori inascuti. Iubesc viata si sunt inzestrati cu o inteligenta care uneori este chiar prea patrunzatoare. Oameni fericiti, au mereu tendinta sa isi iroseasca energia.

Semnificatia zilei de nastere - 31:

Nativii acestei zile sunt persoane atragatoare dar traditionaliste. Spiritul lor practic si creativitatea cu care sunt inzestrati constituie o combinatie puternica si neobisnuita ca si imbinarea dintre munca sustinuta si spiritul artistic ce ii caracterizeaza. Sunt oameni altruisti, cu bun gust deosebit, dar combinatia dintre intuitie si spirit practic poate genera stres.

andaro
eu 3 - si mi se cam....potriveste tongue.gif
laura83
QUOTE(andaro @ Feb 1 2010, 09:59 PM) *
eu 3 - si mi se cam....potriveste tongue.gif

eu sunt in 18 si la mine se potriveste rolleyes.gif
aly80r
Eu - 27..... e adevarat!

Al meu sot - 10 (combinat, asa cum scrie la 10, cu 1)....... mai bine de atat nu l-as fi putut descrie !!!!
dyanp
Semnificatia zilei de nastere - 15:

Oameni corecti dar prea bagareti nativii acestei zile sunt persoane responsabile care apreciaza fair-play-ul. Viata de familie este importanta pentru ei cu toate acestea nu le place sa isi petreaca tot timpul liber acolo. Firi originale, iubitore de frumos, invata cu usurinta dar ar trebui sa isi supravegheze pornirea spre vanitate.


yes.gif , mai putin cu petrecutul timpului cu familia....as sta tot timpul cu sotul si copiiii blush.gif , noroc ca nu se poate(norocul lor whistling.gif lol-craciun.gif ).
Claudia94
la mine(30) si la mama(8) se potriveste binee biggrin.gif la tata(11) nu chiar... laugh.gif
laura83
QUOTE(aly80r @ Feb 1 2010, 10:04 PM) *
Eu - 27..... e adevarat!

Al meu sot - 10 (combinat, asa cum scrie la 10, cu 1)....... mai bine de atat nu l-as fi putut descrie !!!!


rolleyes.gif
laura83
QUOTE(dyanp @ Feb 1 2010, 10:06 PM) *
Semnificatia zilei de nastere - 15:

Oameni corecti dar prea bagareti nativii acestei zile sunt persoane responsabile care apreciaza fair-play-ul. Viata de familie este importanta pentru ei cu toate acestea nu le place sa isi petreaca tot timpul liber acolo. Firi originale, iubitore de frumos, invata cu usurinta dar ar trebui sa isi supravegheze pornirea spre vanitate.
yes.gif , mai putin cu petrecutul timpului cu familia....as sta tot timpul cu sotul si copiiii blush.gif , noroc ca nu se poate(norocul lor whistling.gif lol-craciun.gif ).

whistling.gif
laura83
QUOTE(Claudia94 @ Feb 1 2010, 10:15 PM) *
la mine(30) si la mama(8) se potriveste binee biggrin.gif la tata(11) nu chiar... laugh.gif

smile.gif
alexandra81
La mine este 25...Se potriveste descrierea...
USA

Uram o zii a martisorului plina de frumos, iubire si binecuvantare mamy meu drag!
Va iubim!

Lusha&Zbenguica
O primavara plina de soare si voie buna!!!!
si o imbratisare pentru o clujanca draga mie smile.gif
Tania_25
partners.gif
natsandrea
livya
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2023 Invision Power Services, Inc.