Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Comunicat De Presa - Brands In Child Care
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Discutii generale > Stiri de ultima ora
UtileCopii
COMUNICAT DE PRESA

In perioada 29-31 Mai, Atu Advertising si Asociatia scoala Mamei Junior organizeaza la Iulius Mall Timisoara - Brands in Child Care, primul eveniment de profil din zona de vest a tarii care isi propune sa prezinte oferte de produse si servicii destinate ingrijirii si educatiei copiilor.

Pe langa ofertele expozantilor si activitatile de divertisment pentru copii, Brands in Child Care va propune o intalnire cu Dr. Ana Culcer, medic pediatru-neonatolog, seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti.

Un dialog intre un specialist in pediatrie, cu o vasta experienta acumulata de-a lungul unor nenumarate cursuri in S.U.A si Europa si mame cu copii de toate varstele. Un seminar menit sa abordeze un subiect de interes primordial la nastere: alimentatia naturala, alaptarea si diversificarea corecta a hranei micutilor.
Pe langa prezentarea principalelor probleme care pot aparea in evolutia unui copil, dna Dr. Culcer isi ia ragazul de a raspunde concret intrebarilor parintilor pe diverse probleme intampinate de acestia.
Pe parcursul celor 3 zile expozitionale, doamna doctor impreuna cu colaboratorii dansei vor fi prezenti cu materiale informative si raspunsuri la intrebari pe toate tematicile legate de cresterea si ingrijirea copilului, punand la dispozitia parintilor cateva CD-uri ce includ si demonstratii video:
Cd-ul "Totul despre alaptarea si ingrijirea copilului mic" se adreseaza parintilor ai caror copii au varsta cuprinsa intre 0-2 ani.Cuprinde informatii utile despre: alaptare, alimentatie, igiena copilului si altele
Cd-ul "Babysitting" este o completare adusa celui de mai sus si se adreseaza atat parintilor, cat si bunicilor, bonelor si tuturor celor care au in ingrijire un copil cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani. Cuprinde informatii referitoare la: comportamentul adultilor fata de un copil mic, monitorizarea starii de sanatate, elemente de psihologie pentru bone.
Dvd-ul "Cresterea imunitatii copilului tau" este o sinteza a temelor discutate la intalnirile si evenimentele organizate.
Detalii privind data si locatia evenimentului le veti putea gasi pe site-ul www.brandsin.ro, dupa data de 19 mai.

Invata sa afli lucruri noi, sa dezlegi necunoscute! invata sa faci fata provocarilor si sa ceri sfatul cuiva cu mai multa experienta! invata sa dai o sansa la un start mai bun copiilor tai, asigurandu-le tot ce e mai bun si mai sanatos! invata sa contribui la educatia ta ca parinte, sa pui acele intrebari care contribuie la dezvoltarea copiilor tai, sa intelegi nevoile micutilor si sa vii in intampinarea acestor nevoi asigurandu-le echilibrul si stabilitatea de care acestia au nevoie! invata sa ai un copil sanatos!

UtileCopii
3 zile de seminarii despre ingrijirea copilului sustinute de specialisti in domeniu

In perioada 29-31 Mai, Atu Advertising si Asociatia Scoala Mamei Juniori in colaborare cu UtileCopii.ro organizeaza impreuna cu Iulius Mall Timisoara - Brands in Child Care, primul eveniment de profil din zona de vest a tarii care isi propune sa prezinte oferte de produse si servicii destinate ingrijirii si educatiei copiilor.
Pe parcursul celor trei zile de expozitie, parintii vor beneficia de sfaturi si indrumari de la profesionisti pentru a putea oferi copiilor o ingrijire si o educatie mai buna.
In acest sens vor fi organizate o serie de seminarii pe teme de interes, dupa cum urmeaza:

Vineri, 29 Mai 2009 – Seminariile vor avea loc la Kids Land
18.00-18.30 : Un zambet frumos si sanatos pentru copiii nostri
Seminarul va fi sustinut de prep. Univ. Stefania Dinu - Medic specialist in ortodontie si ortopedie dentofaciala
18.30-19.00: Igiena organelor de simt (ochi, nas, gurita, organe genitale)
Seminarul va fi sustinut de dr. Ioana Vartosu (Scoala Mamei Junior )
19.30-20.00: Cum tratam colicile sugarului? Concursuri si experimente distractive
Seminarul va fi sustinut de un reprezentant al Berlin Chemie.

Sambata, 30 Mai 2009 – Seminariile vor avea loc la Cinema City
10.00-10.30: Importanta probioticelor in alimentatia sugarului
Seminarul va fi sustinut de Andrei Chermeleu de la Hipp.
10.30-13.00: In cadrul Brands in Child Care , doamna doctor Ana Culcer, medic pediatru-neonatolog, seful sectiei de Nou Nascuti din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti va sustine un seminar pentru parinti pe tema : Sfaturi pentru cresterea unui copil sanatos- incurajarea alaptarii la san si metode a a dezvolta imunitatea copiilor.

Duminica, 31 Mai 2009 – Seminariile vor avea loc la Kids Land
11.00-11.30: Diversificarea Alimentatiei si Lapte Junior
Seminarul va fi sustinut de dr. Simona Butiu, in colaborare cu firma Nestle.
11.30-12.00: Igiena sugarului-cum avem grija de pielea copilasului nostru
Seminarul va fi sustinut de dr. Irina Cotoia, in colaborare cu firma Klorane.
12.00-12.30: Educatia non-violenta a copiilor- tehnici alternative
Seminarul va fi sustinut de Psiholog Delia Ciobu si dr.Gafencu Mihai de la Organizatia Salvati Copiii, filiala Timis

Pentru mai multe informatii despre programul Brands in Child Care dar si detalii privind participantii la expozitie, va invitam sa vizitati site-ul evenimentului: www.brandsin.ro.

Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.