Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Horoscop Parfumat
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Horoscop
andaro
Cum iti alegi parfumul in functie de zodie...Conform zicalei "nimic nu este intamplator", nici parfumul nu trebuie ales la intamplare. E adevarat?

Berbec

Este o femeie dinamica, nu ii este frica sa-si asume riscuri, iar atunci cand lupta pentru ceva in care crede, este gata sa mearga si pana in panzele albe. In iubire este foarte pasionala. Cand intalneste persoana potrivita, este capabila de sentimente foarte puternice si de durata.

Parfumuri recomandate:

* Bvlgari Eau Parfumee The Vert by Bvlgari - pentru condimentarea vietii amoroase
* Hugo Boss Woman by Hugo Boss - un parfum fresh si senzual, in concordanta cu personalitatea ta


Taur

Feminina si foarte efectuoasa, femeia Taur isi traieste viata la maxim. Este muncitoare, curajoasa si capabila sa-si asume orice responsabilitate. In iubire este foarte credincioasa, iar daca iubitul ei indrazneste sa o tradeze, probabil ca nu o sa-l ierte niciodata.

Parfumuri recomandate:

1. Paris by Yves Saint Laurent - o adevarata adiere de prospetime si feminitate
2. Very Irresistible by Givenchy - pentru o femeie adevarata si irezistibila

Gemeni

Inteligenta si curioasa, femeia gemeni este o adevarata lady. Nu-i place rutina, asa ca ea o sa fie mereu in cautare de ceva nou, ceva provocator. In iubire nu prea isi face planuri de viitor, daca partenerul este pe placul ei, este fidela, dar daca intervine plictiseala... s-ar putea sa se termine urat.

Parfumuri recomandate:

* Dior Addict Eau Fraiche - floral, dar fresh, feminin, dar oriental... Dior Addict este un parfum de care nu o sa te plictisesti niciodata!
* Flower by Kenzo - O scapare din rutina care te enerveaza atat de tare, Kenzo este un parfum diferit, asa cum iti place tie.

Rac

Sensibila si cu o imaginatie bogata, femeia Rac prefera sa-si petreaca clipele de liniste in caminul ei. Are un charm aparte, poate si datorita faptului ca pastreaza mereu o atitudine copilaroasa. Este o romantica incurabila, viseaza mereu la o poveste de dragoste ca in filme.

Parfumuri recomandate:

* Angel by Thierry Mugler
* Nina by Nina Ricci - te va ajuta in drumul catre printul din poveste la care visezi
* Lolita by Lempicka - pentru fetita din tine
* Noa by Cacharel

Leu

Ii place sa castige, aproape la fel de tare cat ii place sa lupte. Leoaicele au in sange competitia, dar cu toate acestea, sunt loiale si oneste. Vrei sa cuceresti o femeie in zodia Leu? Trebuie in primul rand sa o impresionezi.

Parfumuri recomandate:

* Chanel N5 - parfumul legenda, care prin definitie inseamna putere, cu siguranta o sa fie pe placul tau
* Gucci Femme by Gucci - un parfum sensual, o aroma luxoasa

Fecioara

Modesta si destul de ascunsa cand vine vorba de personalitatea ei, femeia Fecioara este foarte greu de descoperit. Este rationala si meticuloasa, atat de meticuloasa, incat trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa faci sau sa zici ceva. Chiar daca la prima vedere pare o femeie puternica, Fecioara este destul de sensibila.

Parfumuri recomandate:

* Organza by Givenchy
* Eternity by Calvin Klein

Balanta

Mereu in cautarea armoniei si echilibrului, femeia Balanta se retrage cu usurinta din orice conflict. Cand vine vorba de iubire... este duala: are o parte sensibila si romantica si una aventuriera si pasionala.

Parfumuri recomandate:

* Miss Dior by Christian Dior - pentru ca este un parfum floral, delicat, dar pe de alta parte este puternic
* Coco by Chanel - te va ajuta sa te relaxezi; recunoaste ca esti cam incordata tot timpul! smile.gif

Scorpion

Femeia Scorpion are caracter, este inteligenta si plina de intuitie. Este fascinata de tot ce este interzis si de lucrurile pe care nu le cunoaste. Iar pentru a-si satisface curiozitate, este in stare de orice. In iubire este extrem de pasionala si nu prea are parte de iubire cu jumatati de masura, totul este intens.

Parfumuri recomandate:

* Opium byYves Saint Laurent - un parfum captivant
* Alchimie by Rochas - pentru pasiunea ta pentru lucrurile ascunse, mistice

Sagetator

Femeia Sagetator are o personalitatea puternica, este energica, dinamica si traieste din plin fiecare secunda. Ii place actiunea, iar in iubire prefera o relatie frumoasa, sanatoasa si fara complicatii.

Parfumuri recomandate:

* L eau du Temps by Nina Ricci
* Dolce Vita by Dior

Capricorn

Rabdatoare si ambitioasa, femeia Capricorn este foarte organizata. Nu o sa mearga niciodata la masa de pranz daca inca nu si-a terminat treaba la birou. In iubire, chiar daca pare retinuta, este destul de pasionala.

Parfumuri recomandate:

* Allure by Chanel
* So Pretty by Cartier

Varsator

Originala si independenta, femeia Varsator iese intotdeauna din tipar. Ca sa se simta fericita, trebuie mereu sa fie creativa si plina de inovatii. In ea zace o artista, iar atunci cand i se ofera liberate, acesta artista poate sa iasa la iveala. Pe plan personal este visatoare si idealista. Ii plac barbatii misteriosi, dar ii apreciaza pe cei ce stiu ce inseamna sa ii ofere independenta.

Parfumuri recomandate:

* Armani Code
* Love in Paris by Nina Ricci

Pesti

Sensibila si emotiva, femeia Pesti preia asupra ei toate sentimentele celor din jur (mai ales celor apropiati). Nimic nu o lasa indiferenta. Chiar daca ii place sa faca multe lucruri si sa experimenteze, de cele mai multe ori ezita. In iubire... e gata sa se sacrifice pentru partener, iar atunci cand barbatul de langa ea are probleme, ele se transforma imediat si in problemele ei.

Parfumuri recomandate:

* L eau fraiche Chance by Chanel
* L eau by Issey Miyake

oktavia
Ambele parfumuri trecute la zodia mea imi plac mult. rolleyes.gif
Mih@ela
Hm..tre sa ma reprofilez pe Boss...
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.