Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Mai Mult Sex, Mai Multa Placere!
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Familie, casnicie, viata in cuplu > Viata de cuplu
carmen luminita
E ca si cum ai zice „dac ti-e sete, bea mai multa apa”! Si totusi, doi profesori respectabili, Stuart Brody de la Universitatea West of Scotland si Peter Weiss de la Universitatea Charles din Praga au cheltuit timp, bani si energie ca sa ajunga la aceasta concluzie simpla! Ideea era ca multi terapeuti si psihologi insista pe importanta preludiului si ii sfatuiesc pe barbati sa acorde acestuia mai multa atentie. Foarte frumos, nimic de zis! Dar cele 2300 de femei din Republica Ceha care au raspuns la chestionar au daramat mitul: o fi preludiul important, dar ludiul, adica actul sexual propriu-zis, cu penetrare, e si mai important! Cercetarile au aratat ca, cu cat acesta dureaza mai mult si e mai variat, cu atat sansele ca femeia sa ajunga la orgasm cresc. Media optima la care au ajuns, dupa preferintele vecinelor noastre cehoaice, este de 15,4 minute pentru preludiu si 16,2 minute pentru ludiu. Minim!
Cipul pentru libido
Cu ce altceva se mai ocupa oamenii e stiinta in ultimul timp? Cu dezvoltarea unui „sex cip” care, implantat in creier, ar stimula centrul placerii direct acolo, in cortexul orbitofrontal. Aceasta tehnologie, care presupune creearea unor mici socuri electrice in creier, este deja folosita in America pentru tratarea maladiei Parkinson. Cum ar fi sa ai orgasme fara sa te mai deranjezi sa te dezbraci?... O echipa de cercetatori condusa de Morten Kringelbach, de la Universitatea Oxford, a descoperit ca astfel pot fi ajutate persoanele cu anhedonie, adica incapacitatea de a simti placere. “E sigur ca chipul va functiona” spune profesorul Tipu Aziz. Cu cativa ani in urma a fost implantat un astfel de dispozitiv in creierul unei femei cu libido foarte scazut si a transformat-o intr-o adevarata bomba sexy! Se pare ca ei nu i-a placut totusi schimbarea brusca si a cerut sa-i fie indepartat. In cativa ani cercetatorii spera sa imbunatateasca tehnologia astfel inca s-o faca mai putin invaziva si cu un control mai bun al butonului de ON/OFF.
Orgasmotronul american
In America exista deja un dispozitiv electronic pentru creearea de placere. Dr Stuart Meloy cauta sa descopere un device care sa aline durerea in afectiunile cronice. Spre surpiza lui, acesta inducea orgasme pacientelor sale. Cand electrodul era plasat pe sira spinarii unei femei cu dureri cronice de spate, aceasta simtea atat o diminuare a durerii cat si un efect secundar neasteptat: un orgasm electronic! Noul aparat a fost botezat Orgasmotron si a fost studiat in continuare. 9 din 10 femei care n-au simtit niciodata orgasm au putut sa-l experimenteze. Orgasmotronul e de marimea unui pacemaker si este pornit sau oprit cu o telecomanda.bendisartemis
Interesant trandafir.gif trandafir.gif trandafir.gif ,dar parerea mea este ca nu este necesar un cip sau alte aparate,si importanta este relatia care se creaza intre doi parteneri.Rare sunt cazurile cand doua persoane divorteaza din cauza incompatibilitatati sexuale.Evident este,insa faptul ca cele mai multe cupluri ajung la la un impas in viata sexula datorita rutinei sau a necomunicari.Totusi si in pat trebuie sa fim creativi si sigur nu vom avea nevoie de cipuri,mai ales ca sexul este o nevoie normala ptr. organism! vreauBB.gif
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.