Varsatorul, Horoscop 2009
Prezentat de UtileCopii. Copyright 2009

Cum stati cu dragostea in 2009

Primul trimestru 2009

Pentru Varsatori, prima parte a lui 2009 este caracterizata de un climat extrem de propice jocurilor inimii. Nativii care traiesc in cuplu, isi vor fortifica legatura, care va sta acum sub semnul sentimentalitatii si visului. Toata lumea va fi satisfacuta!

Celibatarii trebuie sa stie ca “ratiunea nu este o masura a iubirii”. Aceasta afirmatie a lui Moliere traduce o realitate indiscutabila, insa avand conotatii mai degraba pesimiste. Totusi in aceasta perioada, gratie complicitatii lui Marte, va fi privilegiata nebunia inimii, in defavoarea ratiunii. Un moment perfect deci, pentru a va lasa dusi de valul indragostelilor la prima vedere sau chiar si pentru a intra intr-o relatie stabila, ce urmeaza dragostei fulgeratoare.

Trimestrul al doilea 2009

Pentru Varsator, cerul se va degaja, pe plan amoros. Stationand de ceva vreme in sectorul legat de iubire si viata in doi, Luna neagra va avea tendinta sa complice viata sentimentala a Varsatorilor si sa rareasca ocaziile unor intalniri importante. Parasind aceasta zona, ea va da startul unei perioade care va va face viata mai usoara.

Neptun si Uranus vor ramane in continuare in sectorul cerului vostru. Insa impactul lor este benefic, iar de acum inainte isi vor impune masura, oferindu-va o viata in doi mai fericita, iar daca sunteti celibatari, o viitoare intalnire importanta.

Trimestrul al treilea 2009

In aceasta faza a lunii, Varsatorii se vor confrunta cu dificultatea de a alege intre siguranta si iubire. Decizia nu va fi usor de luat si veti fi foarte incurcati. De ce nu cereti sfatul unui astrolog?

Daca sunteti celibatari, tocmai vi se vor aprinde teribil calcaiele dupa o persoana pe care abia ati cunoscut-o. Obiectivul Varsatorilor nu va fi altul decat casatoria. Insa ati putea avea de-a face cu o persoana ezitanta si tematoare. Organizati o cina romantica in doi, intr-un loc deosebit si totul se va intampla cum nu se poate mai bine.

Trimestrul al patrulea 2009

Aceasta pozitie a lui Uranus ar putea face sa apara tot felul de dificultati in viata sentimentala a Varsatorului. Dar nu va panicati totusi! Doar cuplurile a caror intelegere lasa deja de dorit, vor trece printr-o perioada mai agitata. Daca este si cazul vostru, mare atentie, caci in mod hotarat tensiunea pluteste in aer.

Pentru Varsatorii singuri, acest impact a lui Mercur se traduce simplu, printr-o mare exigenta. Nu veti avea deloc chef sa va indragostiti de nimeni.

Prezentat de UtileCopii. Copyright 2009