Capricorn, Horoscop 2009
Prezentat de UtileCopii. Copyright 2009

Cum stati cu dragostea in 2009

Primul trimestru 2009

Datorita Soarelui, care tranziteaza sectorul vietii voastre de cuplu, se anunta una dintre cele mai bune perioade ale anului 2009, pe plan sentimental. Pentru Capricornii singuri, aceasta configuratie, are mari sanse de a se traduce printr-o intalnire foarte importanta.

Daca faceti deja parte dintr-un cuplu, relatia voastra cu partenerul este plasata sub semnul fericirii si al intelegerii.

Exista totusi cazul izolat ar unor nativi Capricorn, care vor avea viata un pic mai dificila, datorita unei crize sentimentale, in care se afla de cateva luni. Asa ca Soarele ar putea sa-i predispuna catre nevoia de a clarifica lucrurile, iar la unii, aceasta tendinta se poate concretiza printr-o ruptura.

Trimestrul al doilea 2009

Aceasta perioada a lui 2009 este marcata de turbulente in viata voastra sentimentala, din cauza interferentelor cu Jupiter prost aspectat. Insa nu este vorba decat de o furtuna de vara. Intemperiile vor fi pasagere, iar soarele va reveni imediat.

Capricornii celibatari vor fi tentati sa faca proiecte extrem de serioase in ceea ce priveste viitorul lor sentimental. Este momentul in care trebuie sa faceti dovada completa a tactului de care sunteti in stare, in loc sa va ganditi sa rupeti orice relatie. Trebuie de asemenea, sa reflectati bine inainte de a va angaja definitiv, caci caracterul vostru este extrem de schimbator in aceasta perioada.

Trimestrul al treilea 2009

Viata sentimentala a Capricornilor va beneficia de multa forta, insuflata de planeta Jupiter, bine aspectata. Inhibitii, tabuuri, blocaje… toate vor fi maturate de o pala de vant magica. Profitati de aceasta conjunctura, fara ezitare si fara teama!

Daca nu sunteti inca implicati intr-o relatie, veti avea surpriza, in aceasta perioada, sa fiti astrasi in mod irezistibil de persoane cu mult mai tinere decat voi. Se pare ca va convine mai mult acest lucru, decat relatia cu persoanele mature, coapte, caci instinctul vostru de a proteja este cu mult amplificat de influxurile ce vin dinspre Pluto. Asigurati-va totusi ca partenerii vostri va iubesc pentru ceea ce sunteti, nu pentru situatia materiala ori pozitia sociala de invidiat, de care va bucurati.

Trimestrul al patrulea 2009

Fericirea continua. Dupa o perioada extrem de favorabila pe plan sentimental, aveti in continuare dreptul la o configuratie astrala de exceptie. Isi vor da mana, in sectorul vostru amoros, Jupiter, stapanul norocului, Venus, zeita iubirii si Capul Dragonului, care reprezinta destinul. O astfel de conjunctura apare foarte rar, iar Capricornii se afla in primele randuri, pentru a se putea bucura din plin.

Se intrevede fericire linistita si autentica, daca traiti in cadrul unui cuplu.

Pentru Capricornii singuri, aceasta perioada a lui 2009 aduce o intalnire senzationala. Este posibil sa va cunoasteti sufletul pereche. Nu-l lasati sa treaca pe langa voi fara sa luati atitudine!

Prezentat de UtileCopii. Copyright 2009