Rac, Horoscop 2009
Prezentat de UtileCopii. Copyright 2009

Cum stati cu dragostea in 2009


Primul trimestru 2009

Cadoul pentru aceasta perioada, va fi fara doar si poate, prezenta lui Venus in sectorul vostru amoros. Realizand o configuratie favorabila, aceasta planeta, va va proteja inainte de toate, iubirea. Impactul sau va fi cu atat mai sensibil, ea formand in acelasi timp relatii benefice cu astrele care vor ocupa sectoarele intalnirilor si iubirilor la prima vedere.

Racilor, care au deja viata de cuplu, Venus le va oferi o frumoasa perioada de tandrete si comunicare.

Daca nu sunteti inca implicati intr-o relatie, va fi si mai bine, caci veti avea parte de o intalnire foarte importanta. Pentru unii dintre Raci, ar putea fi chiar un mariaj in perspectiva.

Trimestrul al doilea 2009

Este posibil ca partenerul sa va maturiseasca unele abateri de conduita. Lucrul acesta va va mahni profund. Tousi nu va veti gandi la ruptura, stiind ca natura umana este plina de slabiciuni.

Pentru Racii care nu formati inca un cuplu, intalniri neasteptate pot sta la baza unor legaturi agreabile. Insa veti dori sa le pastrati ascunse, caci vor starni destule comentarii rautacioase care va vor crea neplaceri. Atentie, de asemenea, la prea multa naivitate din partea voastra! Puneti frana generozitatii voastre debordante, care va incita sa-l sufocati cu cadouri pe cel pe care il iubiti.

Trimestrul trei 2009

Resimtiti o frica organica la gandul ca ati putea pierde obiectul dragostei voastre, iar aceasta teama va arunca intr-o foarte puternica criza de gelozie. Putina gelozie nu strica, insa gelozia extrema nu aduce decat necazuri. Racul are in general probleme cu acest subiect, mai ales datorita complexelor sale.

Daca sunteti singuri, perioada aceasta este excelenta pentru demararea unei relatii sau finalizarea unei legaturi cu casatoria. Unii dintre Raci, pot incepe o relatie de iubire, iesind cu totul din obisnuit si traind pasional extrem de intens. Sau puteti intalni partenerul care va va flata teribil, amorul propriu. In concluzie, viata sentimentala va fi sursa marilor satisfactii, doar daca nu veti strica totul cu o gelozie dincolo de cuvinte.

Trimestrul patru 2009

Iata una dintre cele mai faste perioade ale anului 2009, pe plan sentimental, pentru Rac. Perfect plasata in sectorul iubirii, Venus nu intarzie sa configureze legaturi favorabile cu Neptun, planeta romantica si Uranus, patronul iubirilor la prima vedere.

Daca aveti deja o relatie, nu va paste decat fericirea. Insa si daca nu sunteti implicati inca intr-o legatura, veti avea sanse reale pentru o intalnire importanta. Racilor, incercati si voi odata sa invatati sa profitati de aceste configuratii benefice!

Prezentat de UtileCopii. Copyright 2009