Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Mamici Din Olanda?
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Esti din aceeasi localitate cu mine?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145
ruby
QUOTE(anku @ Jan 6 2010, 02:29 PM) *

sex -simbol??? liwlol.gif


e un dulceeee!
sigur va face victime in rindul femeilor! love1.gif

am scris pe pagina precedenta ,despre eventuala bona a lui ruby...mai vedem...
ruby
m-am uitatla pozele tale pe hi 5 !!!superbe! esti o draguta! dar asta o stiam de mult!
anku


26 de ore????????????????

pfffffff...si ai avut epidurala?
de abia asteptam sa-l vedem p Roberetel...
va doresc tot binele din lume...
lui Robert sa fie sanatos,norocos,cuminte ,fericit,destept si sa fie iubit de toata lumea si.........
.........sa te lase sa dormi noaptea
oFloare1.gif

un buchet de flori pt proaspata mamica...
deci p ce data a venit pana la urma???
p 5???
anku
QUOTE(ruby @ Jan 7 2010, 06:19 PM) *
m-am uitatla pozele tale pe hi 5 !!!superbe! esti o draguta! dar asta o stiam de mult!

cu mine vb???
hi hi...
se poate ca am pierdut ceva ...
am fost asa ...nici nu stiu cum sa zic...ca avenit Robertel....
multumim de complimente.... tzuc.gif tu stii ca asemenea...
Meimei
Hallo,

QUOTE(ruby @ Jan 7 2010, 07:29 AM) *
mishu ,ce sa lucrez? inca nu stiu exact ,as putea cauta ce am lucrat si inainte ,in housekeeping ,supervisor sau vad ca acum se cer o gramada de call agent bazati pe multe limbi straine .si asta ar fi o posibilitate caci as putea si part time si e si stress redus ,fata de munca in hotelerie.ma rog ceva ce are legatura cu limbile straine .aici e si usor de gasit caci nemtii nu sint asa de inteligenti.
deocamdata nu m-am gindit ce anume .ramine de vazut ...nici nu sint atit de sigura ,ca o voi lasa pe ruby cu fata asta .


Hm, e bine de stiut! Cand o fi sa reiau munca si daca nu gasesc pe aici ceva care sa imi convina, poate gasesc la voi peste granita. Misu + limbi straine = friends forever biggrin.gif

Merita sa incerci sa vezi cum se intelege cu nevasta angajatului lui Andre, poate o sa fie bine si asa poti sa mai schimbi si tu ceva in rutina ta zilnica. Poate ca nu o sa plateasca extraordinar, dar oricum o sa interactionezi mai mult sau o sa ai alte satisfactii profesionale. Eu iti tin pumnii! Sa ne zici ce si cum la momentul potrivit.

Noi azi am fost la eco, dupa cum ziceam. Conasul sta cu picioarele incrucisate in pelvis, asa ca m-au programat vinerea viitoare sa il intoarca, daca nu o face singurel intre timp. Totusi, cam slabe sansele. Cica ar fi posibil sa revina la loc chiar si dupa manevra. Si la fel de posibil ar mai fi si sa venim cu el acasa gangurind in brate smile.gif Dar nu e risc mare, ca or sa imi faca o injectie cu calmant ca sa nu se porneasca contractiile. Eu zic ca mai merge sa mai stea macar 3-4 saptamani la marsupiu.

Ma duc sa trag un pui de somn ca azi-noapte iarasi nu am dormit si azi am fost tot pe drumuri de la un doctor la altul.

tzuc.gif
anku
QUOTE(ruby @ Jan 6 2010, 04:43 PM) *
scurt pe aci ,ca am de calcat ,pentru miine ...
am fost in oras ,recreere totala .doar eu si Aiman ! super.gif am fost de i-am luat lui Aiman blugi noi ,trebuia sa aiba musai ,blugi strimti ce merg la chucks si i-am mai luat si o bluza noua ca sa mearga la jeansi (cu oate ca am fost si pe 30 dec la cumparaturi pt el)si un fes .evident ca i-am luat si lui Ruby ceva ,ca nu puetam sa ma duc acasa cu mina goala la fata .ei ii plac hainutele din colectia hello kitty si i-am gasit body ,bluzita si jeansi cu personajul famos! era asa happy cind le-a vazut!!! love1.gif si asa mindra cind am imbracat-o ,nu mai contenea sa sa uite in oglinda si sa scoata sunete de exclamatie ... biggrin.gif

pe mine ma paste o raceala ,ma doare tot corpul si azi noapte m-a durut si capul,azi la fel...

anku ,la noi sint minus 2 ziua (asa estimez eu ,caci nu am termometru afara)e rece ,dar nu exagerat ...suportabil!

miine am vaccinarea lui ruby ...offf,bine ca merge andre cu noi ,ma mai incurajeaza el !

ah ,mishu ,aici e germania ...oamenii sint punctuali(da de unde..)se incepe scoala la data zisa ,nu conteaza ca e joi ori alta zi!
tu ce mai povestesti nou? cu ce iti mai umpli ziua?

eu cred ca o sa imi caut ceva de lucru in curind .unul dintre muncitorii nostrii vine si cu sotia si copilul aici .am cunoscut-o pe sotia lui anul trecut si mi-a placut de ea .cred ca o sa o angajez bona pt ruby .dar deocamdata ma mai gindesc ,vreau sa vad si ce oferte de lucru gasesc si mai ales daca ruby o tolereaza pe bona ...

fetelor mai vb ,ma duc sa termin treaba ,pina vine andre de la piata ,caci apoi iar joc rolul de bucatareasa.fac paste la cuptor ,repede si usor! si delicios!

sa aveti o seara placuta !

ach sooooo....
mhhh...eu nu spun decat ca e greu cu strain in casa...
dar alta solutie???
ce ai rez cu cresa sau gradi???
costa prea prea mult ???
oricum ai grija....cu bona
poate ti-am mai zis eu
dar pot fi si exceptii...
eu am vazut numai oameni mandrii ce-i drept ...
faza tare...
canapeaua e noua si bineintele e tare ca e noua...
s-a si plans cumnatu-meu ca vai doamne ce rau a dormit la noi.... wacko.gif
eu nu as lua bona sincer...sunt si zgarcita wacko.gif glumeam...cu cine merita i dau si pielea de p mine dc e nevoie dar cine nu merita...
si apoi sa mai aud si bla bla ...
hi hi....
am si eu o fosta colega de liceu in baden-wurtemberg...ca bona
face teme,duce copii la scoala,i aduce,fac plimbari
jocuri educative
limba germana la perfectie si gramatical
o plateste super super bine
dar este o adev bona...
practic ei scutesc o gramada cu meditatiile
au 3 copii
si i-am zis sa-si caute p unul si sa marite aici
ce dumnezeu!!!
stii lb germana perfect si vrei sa ramai aici
dar nu ai nici un act
doar un an a lucrat cu acte ca maram acum nu mai poate

mi-am adus aminte de ea ca tot ai zis tu de bone
si cand o fi sa plece acasa???
ce face ruby???
ca doar are si ea copil femeia...
pfff
greu

eu inca nu stiu ce sa fac cu viitorul meu!!!
mai intai tb sa vad ce-mi tb sa-mi rec bac-ul
si apoi...
imi spunea o poloneza care e asistenta acolo la ea in Polonia
a tb sa dea diferente aici
dar nu ca si krankenschwester ci ca pflegerin
au facut-o in toate felurile
saraca femeie
si e chiar simpatica...
a zis ca s-a lasat pagubasa... unsure.gif
isterikk
Va punem si un filmulet .......la vreo 5 ore dupa operatie cand se trezise bine dispus si vorbea televizorului lol-craciun.gif .
isterikk
Si cateva poze trandafir.gif
isterikk
Da Anku, deja eram acasa aseara oFloare1.gif .Este operatie de stat o zi in spital nu mai mult si la polipi este la fel din cate am vazut.Chiar i mi spune o colega azi ca ea a si asistat la operatia fiicei ei si nu a fost prea placut wacko.gif mai ales in momentul cand ii curatau sinusurile.Chiar nu stiam ca daca cer pot asista la operatie dar oricum eu am crezut ca lesin deja din momentul cand l au anesteziat nervi.gif .Mi s a parut cam barbar modul asta dar asa le faceau tuturor.I au pus o masca la nas si gura si la luat somnul in 30 de sec incepuse el sa se lupte dar era deja prea tarziu normal ca dupa ce am vazut asta nu m am putut opri din plans pana m au chemat ca i gata si pe urma alta repriza de sperieturi pana si a revenit nervi.gif .Bine ca a trecut si totul este bine .Azi nu l am dus la cresa si nu l duc nici maine si a luat tony liber sa stea cu el asa evit frigul de afara cateva zile pana luni.Aaaaaaa si azi a mancat ingrozitor de mult ii era fomita saracul biggrin.gif
ruby
ooo,ce dulceata e fabio ! il íau de ginere!cum vorbeste el cu televizorul smile.gif pupam dulce pe obrajorii grasuni ,sa treaca bubitza repede!

imi servesc si eu cafea.gif .m-am trezit la 6.30 dar la 7.15 m-am pus iar la nani linga ruby si am mai dormit o ora !am luat-o in pat azi noapte si e asa de foita ca m-a trezit de vreo citeva ori.

la noi e gerul bobotezii ,ieri am iesit cu ruby sa duc actele la contabil si apoi la o drogerie de mi-am reinprospatat cosmeticalele .am gasit 25% reducere la maybelline si max factor asa ca mi-am luat tot ce imi lipsea.

Aiman a primit ieri testul al germana ,nota 3 ! l-am pupat pe toate partile ! nu pot sa ii cer sa aduca 1 ,ca ar fi imposibil ,nici eu nu cred ca faceam mai mult decit el...
de saptamina viitoare o luam cu testele de la capat ,mate si engleza ...marti si joi ,dar la aceste obiecte nu imi fac probleme ,se descurca de minune!

MIshu,nici pozitia lui Aiman la nastere nu a fost ideala ,dar nu au intervenit decit in momentul nasterii ,cu forcepsul.Doctorul meu de atunci a spus ca se pot intoarce oricind singuri ,chiar si cu citeva ore inainte de nastere .
mna ,poate devii si tu mami mai devreme!

anku ,fata ce ar putea sta cu ruby ,vine cu sotul aici ,vor sa ramine aici ,nu vine doar pe o perioada scurta.si cind ar fi sa plece in vacanta ,as putea sa imi iau si eu concediu .
dar sint inca in dubii ,ma mai gindesc daca fac pasul asta sau nu .nu as mai avea asa de mult timp nici pt Aiman ,iar anul asta e un an de acomodare in noua scoala si as vrea sa il sustin mai mult in ce priveste pregatitul temelor.

any ,ce ti-a raspuns domnul de la arbo? iti da ceva zile libere?tu lucrezi part time?

babytje ,cum e in noua postura de mami? sint noptile cam scurte ?te asteptam cu drag cu stiri(cind ai timp )!

sa aveti o zi buna !
poesje
buna seara < felicitari dragutilor ,pupici ptr voi ,> trandafir.gif trandafir.gif
ruby
domneste linistea pe aici!
unde sinteti ,anku ,mishu,any?
elena stiu ca intra mai pe seara ,probabil dupa ce adoarme fabio!
ruby
anku ,a ajuns ,,daisy ,, pe la voi vad .arata la tv ca zapada va ajunge pina la 40 cm.la noi va ajunge dupa miezul noptii,pina dimineata la 6 se anunta zapada e pina la 20 cm....
poesje
zapada ,mai avem ,dar este tot frig ,nu putem sta pe afara ,deci hibernam . gata si ziua de astazi ,rohat doarme ,si am sa-mi fac un dus ,asa repede ,va doresc o noapte linistita cu mult somn si ne auzim pe maine
poate bem o cafea cafea.gif noapte buna
isterikk
QUOTE(ruby @ Jan 8 2010, 08:35 PM) *
domneste linistea pe aici!
unde sinteti ,anku ,mishu,any?
elena stiu ca intra mai pe seara ,probabil dupa ce adoarme fabio!

laugh.gif Fabio a adormit de mult dar nu mai apucam sa postez liwlol.gif .La noi a fost avanpremiera in aceasta seara biggrin.gif a papat fabio ptr prima oara mancarica la borcanel......... biggrin.gif i am luat tagliatele cu morcov si brocoli de la hipp se pare ca incepe sa se faca baiat cuminte wink.gif .Pupici dulci dulci de la noi si somn linistit tuturor hug.gif
ruby
elena ,felicitari pt reusita !sa o tina tot asa !bravo fabio,sa asculti de mami!

la noi ninge ..o nebunie ,bate si vintul !inca nu a ajuns ,,daisy ,, total pe la noi...poate se razgindeste ,caci lui ruby nu ii place in casa.

poesje ,dai cafeaua?
Any-Olanda
Buna dimineata dragele mele floare2.gif

Am intrat sa vedem ce mai faceti...Ma gandeam ca am de citit 10 pagini, dar se pare ca nu am fost singura care nu a avut timp sa treaca pe aici trandafir.gif

Ruby, eu lucram full time si inca ar trebui sa lucrez full time, dar din cauza sarcinii cu un milion de probleme, arbo a decis ca 4 ore ar fi mai mult decat suficient in momentul de fata, mai ales ca inca sunt ocupata cu terapia mea prin spital si inca alte dureri care nu-mi dau pace...Deci, practic, as vrea sa lucrez 8 ore zilnic, dar corpul meu nu face fata. Am nevoie de multa odihna, stat in pat mai exact...
Am vorbit intai cu team leader-ul meu daca poate rezolva ca sa pot lucra de acasa, si daca am vazut ca nu trateaza problema cu prioritate, ieri i-am trimis un mail lui arboaerts, deci acum astept un raspuns de undeva...Chiar si mersul pe jos devine din ce in ce mai greu...ma dor soldurile si se pare ca problema poate fi destul de grava...Imi spunea Mam ca ea cunoaste o femeie care a avut si ea probleme cu soldurile pe timpul sarcinii si ca dupa ce a nascut a trebuit sa stea 2 ani intr-un scaun cu rotile, deci nu-i de joaca...Oricum, nu vreau sa ma gandesc la asemenea cazuri extreme...

Acum ma rasfat cu un cappucino cafea.gif . Afara e asa de frig si bate un vant rece si ascutit, de parca ar fi crivatul din spre Rusia whistling.gif . Deci se pare ca pt weekend-ul asta nu avem planuri de plecat pe nicaieri, din cauza vremii...ninge afara rolleyes.gif

Frumosi copilasi mai aveti hug.gif tzuc.gif

Ne vine si noua randul in curand...mai avem 15 saptamani de asteptare, iar timpul zboara...
Alinuta e tare activa si creste...ma uitam la burtica mea ce creste vazand cu ochii, parca ar fi un cozonac laugh.gif

Va pupam dulce si ne mai auzim curand! Un weekend placut tuturor! hug.gif tzuc.gif
ruby
QUOTE(Any-Olanda @ Jan 9 2010, 12:54 PM) *
Buna dimineata dragele mele floare2.gif

Am intrat sa vedem ce mai faceti...Ma gandeam ca am de citit 10 pagini, dar se pare ca nu am fost singura care nu a avut timp sa treaca pe aici trandafir.gif

Ruby, eu lucram full time si inca ar trebui sa lucrez full time, dar din cauza sarcinii cu un milion de probleme, arbo a decis ca 4 ore ar fi mai mult decat suficient in momentul de fata, mai ales ca inca sunt ocupata cu terapia mea prin spital si inca alte dureri care nu-mi dau pace...Deci, practic, as vrea sa lucrez 8 ore zilnic, dar corpul meu nu face fata. Am nevoie de multa odihna, stat in pat mai exact...
Am vorbit intai cu team leader-ul meu daca poate rezolva ca sa pot lucra de acasa, si daca am vazut ca nu trateaza problema cu prioritate, ieri i-am trimis un mail lui arboaerts, deci acum astept un raspuns de undeva...Chiar si mersul pe jos devine din ce in ce mai greu...ma dor soldurile si se pare ca problema poate fi destul de grava...Imi spunea Mam ca ea cunoaste o femeie care a avut si ea probleme cu soldurile pe timpul sarcinii si ca dupa ce a nascut a trebuit sa stea 2 ani intr-un scaun cu rotile, deci nu-i de joaca...Oricum, nu vreau sa ma gandesc la asemenea cazuri extreme...

Acum ma rasfat cu un cappucino cafea.gif . Afara e asa de frig si bate un vant rece si ascutit, de parca ar fi crivatul din spre Rusia whistling.gif . Deci se pare ca pt weekend-ul asta nu avem planuri de plecat pe nicaieri, din cauza vremii...ninge afara rolleyes.gif

Frumosi copilasi mai aveti hug.gif tzuc.gif

Ne vine si noua randul in curand...mai avem 15 saptamani de asteptare, iar timpul zboara...
Alinuta e tare activa si creste...ma uitam la burtica mea ce creste vazand cu ochii, parca ar fi un cozonac laugh.gif

Va pupam dulce si ne mai auzim curand! Un weekend placut tuturor! hug.gif tzuc.gif


si la noi a luat-o rau cu vintul si ninsoarea!
lekker ,capuccino? yammyy ,imi fac si eu unul mai spre dupa amiaza ,caci deja am doua cafele la bord!
sper sa iti dea un fel de concediu cei de la arbo.
pe mine la 5 luni de sarcina m-au lasat sa stau acasa ,dar numai dupa ce am facut eu mute presiuni si le-am trimis controlul pe cap,pe cei de la un fel de arbo.si apoi m-au platit si cu norma intrega pina la 6 saptamini inainte de nastere cind incepe sa plateasca asigurarea medicala zilele state acasa.
ce sa-i faci ,nicaieri nu e usor ,dar era dreptul meu sa stau acasa asa ca am facut uz de el!

doamne fereste cu scaunul cu rotile ...departe de voi!

abia astept sa vad pe aici poze cu alinutza ,robert si luka!
fetelor pe cind programam o intilnire? sper sa putem veni toate ,ar fi tare fain sa petrecem o zi impreuna,ce ziceti?
Any-Olanda
Hei, ce rapida ai fost Ruby floare2.gif

Da, oricum eu gandesc pozitiv, sunt o optimista innascuta laugh.gif
Legat de intalnire, eu as zice sa mai asteptam putin sa se mai incalzeasca. Asa o sa iau si eu permsul si o sa pot merge sa o iau pe Meimei de acasa, sa ne intalnim unde vreti voi trandafir.gif

Tati ne-a pregatit micul dejun, asa ca ne apucam de treaba yami.gif

Ne auzim curand! Pupici! hug.gif tzuc.gif
anku
hallo...
noi suntem kaput...
ieri seara am reusit sa-l adorm la 20...dar pana la 12 avea 8 treziri la activ...
pfffff
pana dimineata ne-a facut praf...
cred ca vreo 30 de treziri au fost...
20 sigur...
am fost cu el la dr sa vad ce are de nu mananca
cica nu are nimic ...Dinti
vad ca azi tot a inceput sa mai ciuguleasca
m-am uitat in gurita...
4 vin deodata si sus si jos...
inca diaree nu am facut dar sxunt pregatita
ca a mancat numai bananute si apa multa...
timp de 6 zile...

any...ma bucur sa vad ca esti optimista...
nasol...cu atatea dureri...
ce frumos ca ninge floare2.gif
cand ai reprogramare la permis???
ruby
QUOTE(anku @ Jan 9 2010, 06:06 PM) *
hallo...
noi suntem kaput...
ieri seara am reusit sa-l adorm la 20...dar pana la 12 avea 8 treziri la activ...
pfffff
pana dimineata ne-a facut praf...
cred ca vreo 30 de treziri au fost...
20 sigur...
am fost cu el la dr sa vad ce are de nu mananca
cica nu are nimic ...Dinti
vad ca azi tot a inceput sa mai ciuguleasca
m-am uitat in gurita...
4 vin deodata si sus si jos...
inca diaree nu am facut dar sxunt pregatita
ca a mancat numai bananute si apa multa...
timp de 6 zile...

any...ma bucur sa vad ca esti optimista...
nasol...cu atatea dureri...
ce frumos ca ninge floare2.gif
cand ai reprogramare la permis???


mititelul de el ,si vai de voi parinti!
si noua ne ies maselute ,peste tot e umflata gingia si ieri si azi mi-a fost cam mofturoasa ,plingagiosa ,noaptea la fel se foieste in continuu ,am luat-o la mine in pat sa pot dormi si eu cit de cit ,caci cind imi simte prezenta se linisteste repede!
sa dea DD sa iasa mai repede sa va reveniti si voi!pupici dulci!
anku
QUOTE(ruby @ Jan 9 2010, 10:06 AM) *
si la noi a luat-o rau cu vintul si ninsoarea!


doamne fereste cu scaunul cu rotile ...departe de voi!

abia astept sa vad pe aici poze cu alinutza ,robert si luka!
fetelor pe cind programam o intilnire? sper sa putem veni toate ,ar fi tare fain sa petrecem o zi impreuna,ce ziceti?

si eu... bananab.gif nanner.gif bouncy.gif super.gif biberon.gif
anku
QUOTE(ruby @ Jan 8 2010, 06:56 PM) *
anku ,a ajuns ,,daisy ,, pe la voi vad .arata la tv ca zapada va ajunge pina la 40 cm.la noi va ajunge dupa miezul noptii,pina dimineata la 6 se anunta zapada e pina la 20 cm....

daaaaaaaa....
ieri ma- prins in oras...
noroc ca am avut prelata aia de ploaie si am pus-o p carut...
ca p mine m-a suflat groaznic
de nins nu prea dar vant maaaaaare..si paraca cu gheata vantul asta...
asa de rece e vantul...

QUOTE(poesje @ Jan 8 2010, 08:35 PM) *
zapada ,mai avem ,dar este tot frig ,nu putem sta pe afara ,deci hibernam . gata si ziua de astazi ,rohat doarme ,si am sa-mi fac un dus ,asa repede ,va doresc o noapte linistita cu mult somn si ne auzim pe maine
poate bem o cafea cafea.gif noapte buna


ce dor imi era de voi...
in rest sunteti bine???
si noi va poopam... tzuc.gif
QUOTE(ruby @ Jan 9 2010, 03:10 PM) *
mititelul de el ,si vai de voi parinti!
si noua ne ies maselute ,peste tot e umflata gingia si ieri si azi mi-a fost cam mofturoasa ,plingagiosa ,noaptea la fel se foieste in continuu ,am luat-o la mine in pat sa pot dormi si eu cit de cit ,caci cind imi simte prezenta se linisteste repede!
sa dea DD sa iasa mai repede sa va reveniti si voi!pupici dulci!

mai rau e ca am test luni deja...
efexctiv nu poti invata de el...
cat il tine gura plange...
si cade p jos....
si masalutele sunt tot asa dureroase???
cum stiti care subst cu care gen???
der die das...
ma omoara...
am intrebat p d-l prof...si a zis ca astea cu dictionarul se invata...
pai la cate cuvinte are lb germana...
imi tb 2 vieti sa cunosc genul tuturor subst germane liwlol.gif
anku
QUOTE(isterikk @ Jan 7 2010, 08:39 PM) *
Va punem si un filmulet .......la vreo 5 ore dupa operatie cand se trezise bine dispus si vorbea televizorului lol-craciun.gif .


arata bine dupa 5 ore...
acum cum mai sunteti???
saraca manuta...
ia pus si lui Darius cand era mic branula...
nu avea nici 2 luni...
in 14 ore s-a facut manuta cel putin dubla...
bine ca ti l-a dat acasa
deci vreausa zic ca salonul ude erati ...
arata exact ca si cel de aici
si scunul identic
numai patuturile sunt u alb si nu cu albastru
in rest totul este la fel
i geamuri si masa
si erau 3 lampi in camera???nu???
pervazul de la geam...totul la fel...
si cate 2 maxim in salon nu???
fain...macar conditiile sunt ok...
asteptam vesti bune...
si acum gata c otita???ß tzuc.gif
anku
nu s-au tastat cateva litere...
nu stiu ce are tastatura
de la atatea trante...
cate i da Darius???
babytje cum este sa fi mamica cu un bebe de 3 zile???
mishu???
mishu i zic eu la barbat-meu liwlol.gif

deci chiar scrie aiurea tasta asta...
acum am corectat...mhhhhhhhh
mirela voi stati in casa???
p la voi e nasoala vremea???
vad ca aici e inca liniste...
ieri a fost putin....
ruby
ma bat singura ...scrisem o gramada ..explicatii la germana ...si nu s-a postat .mi-a disparut si textul... nervi.gif
ruby
iti dau un link ,cum poti decide articolul ...nu mai am rabdare sa o iau de la capat cu scrisul
http://www.cornelia.siteware.ch/grammatik/genus.html

oricum proful are dreptate ,caci numai in anumite cazuri ,terminatiile te pot ajuta ,restul ...cu dictionarul in mina!sau prin exercitiu ,vorbind germana ,vine totul automat!

daca ai intrebari ,la ceva ce nu intelegi direct din germana ,scrie aici ,ca eu deja am trecut peste genurile substantivului!foarte ajutatoare sint intrebarile :
wer oder was ? nominativ (cine sau ce?)

wen oder was ? acuzativ (pe cine sau ce?)

wem? dativ (cui?)

wessen? genitiv(ale cui?)

bafta multa ! sper sa iti fie de folos!
anku
QUOTE(ruby @ Jan 9 2010, 04:07 PM) *
iti dau un link ,cum poti decide articolul ...nu mai am rabdare sa o iau de la capat cu scrisul
http://www.cornelia.siteware.ch/grammatik/genus.html

oricum proful are dreptate ,caci numai in anumite cazuri ,terminatiile te pot ajuta ,restul ...cu dictionarul in mina!sau prin exercitiu ,vorbind germana ,vine totul automat!

daca ai intrebari ,la ceva ce nu intelegi direct din germana ,scrie aici ,ca eu deja am trecut peste genurile substantivului!foarte ajutatoare sint intrebarile :
wer oder was ? nominativ (cine sau ce?)

wen oder was ? acuzativ (pe cine sau ce?)

wem? dativ (cui?)

wessen? genitiv(ale cui?)

bafta multa ! sper sa iti fie de folos!

ahhhhhhhh....sory...
te-am facut sa scrii atat si nu s-a postat
mai patesc si eu asa...
daaaaaaaaa...
multam...
uite vezi sunt si exceptii...in exceptii
minunat
aveam si eu ceva intr-o carte romaneasca ceva cu terminatii-le astea dar fara exceptii astea
das mädchen care este fem toata ziua dar totusi in germana neutru
si ma ia cu nervi cand nu inteleg ceva
eu am avut probl si in generala si in liceu cu der ,die das...
cazurile corespund in lb rom deci e simplu. ..singura buba care o am sunt genurile
ca in rest gramatica e ok...
si bineinteles bogatia vocabularului...
ma mai uit prin librarie...nu am gasit nici o revista care sa-mi placa
absolut nici una...
am cumparat ceva gen povestea mea
aia a mai mers
mai greu ca dc imi pica un subst mai neutilizat de mine sa zic nu stiu genul cu exactitate si iti dai seama ca se duce totul
gresit ma refer la conjugarea adjectivelor dupa subst
dar...vad eu...
oricum este ceva in plus fata de ce am eu in carte...
asa ca ma pun p invatat
cu ex...vad eu...

am reparat lapto-pul
am scris cateva prop mai lungi
acum ar tb sa fie ok
sa-mi zici dc acum se incadreaza bine in pagina...
ok???
ruby ce face??
ahhhh...spuneai ca sta mai mult femeia aia...deci un punct in plus...asa mai merge cumva
babytje
Neata! smile.gif
Am un scurt moment de respiro...
Multumesc de urari!
Eu sunt inca in refacere, dar vad ca merge repede, Robert incepe sa-si
faca un program, cat de cat. De ieri mananca en gros, mereu cu
10, 20 ml mai mult decat portia normala.
Marc a fost toata noaptea stand by, sa pot dormi si eu mai mult.
M-ati speriat cu durerile de dinti, nu vreau sa-mi imaginez cum
face Robert ca deja are un glas de toata strada il aude.
Sper ca ati dormit si voi mai bine, doar e weekend wink.gif .
Promit sa citesc din urma, sa vad care mai sunt noutatile.

O duminica frumosa!
tzuc.gif
ruby
QUOTE(babytje @ Jan 10 2010, 09:30 AM) *
Neata! smile.gif
Am un scurt moment de respiro...
Multumesc de urari!
Eu sunt inca in refacere, dar vad ca merge repede, Robert incepe sa-si
faca un program, cat de cat. De ieri mananca en gros, mereu cu
10, 20 ml mai mult decat portia normala.
Marc a fost toata noaptea stand by, sa pot dormi si eu mai mult.
M-ati speriat cu durerile de dinti, nu vreau sa-mi imaginez cum
face Robert ca deja are un glas de toata strada il aude.
Sper ca ati dormit si voi mai bine, doar e weekend wink.gif .
Promit sa citesc din urma, sa vad care mai sunt noutatile.

O duminica frumosa!
tzuc.gif


neatza moedetje Iulia si neatza tuturor fetelor,

ma bucur ca ai trecut pe la noi si ca sinteti bine! robert e adevarat barbat ,de asta il aude toata strada! hug.gif
lasa ca pina la dinti ,mai ai de asteptat!
nu ne-ai zis cite k are si cit e de inalt? si pe ce data s-a nascut?

la mine ,treba cu somnul e cam aiurea ,e foita ruby si a prins gust sa doarma la mama in pat .nu mai zic ca tati doarme pe canapea ,de citeva zile caci doar asa poate dormi si el ca tot omul .nu ar avea rost sa fim amindoi zombi a doua zi!

ieri am fost totusi si pe afara cu copii ,apoi am facut baitza cu ruby impreuna ,cam o jumatate de ora ,ne-am balacit ,in speranta ca va dormi mai linistit ...dar de unde?avea o energie intre 20 si 22 de spuneai ca bause red bull!

la noi ninge iar ...frumos pt noi cei ce stam acasa ,rau pt tati caci vremea asta il impiedica sa inceapa lucrul.sper ca de saptamina ce vine sa se mai incalzeasca!

azi avem ceva program de repetat la mate si engleza ,teme la germana si apoi la joaca afara ,daca nu bate vintul prea tare!

anku ,mult succes la examen !nu iti face griji ,am fost si eu la scoala aici ,iti dau niste teste grila ,mai mult pt verificarea cunostintelor ,dar nu e nimic grav daca mai si gresesti.sa inteleg ca esti stufe 1 ?vrei sa dai pt diploma de limba dupa ce faci toate nivelele? eu am terminat nivelul 2 apoi nu m-am mai dus ,caci era destul de scump ,scoala privata si eu deja vorbeam acceptabil asa ca mi-am cautat de lucru si prin practica mi-am imbogatit vocabularul.
cititul ziarelor m-a ajutat foarte mult ,eu citesc ,,bild,, in fiecare zi!mai iau si reviste dar cu preponderenta cele pt parinti ,gen ELTEREN sau LEBEN UND ERZIEHEN .acolo gasesc info si despre copii si imi imbogatesc si vocabularul asa.sau carti de la anticariat ,mi-am luat si eu citeva romane de acolo ,asta inainte de a se naste ruby ,caci de cind s-a nascut ea am citit doar 2 carti,una romaneasca ce mi-a lasat-o sora mea cind a plecat inapoi in ro si una nemteasca!ma omoara computerul pe mine ..am zis sa mai reduc un pic .toata ziua e deschis si e si in living in ochii mei, asa ca cum termin cite o treaba ma mai asez un pic pe scaun sa vad cine ce a mai scris pe forum sau cine mai e pe mess...

sa aveti o duminica frumoasa!

Any-Olanda
Buna dimineata dragele mele,

Vad ca sunteti treze smile.gif Si noi ne-am trezit...imi place sa lenevesc putin in pat in weekend...cel putin acum cat mai pot laugh.gif
Am baut vreo doua cani de compot de mere (l-am facut aseara) smile.gif
Alinuta e treaza, se fataie in toate partile laugh.gif
Si la noi mai ninge, cu fulgi ceva mai mici...imi place iarna cu zapada, dar ar fi cazul sa se opreasca cu ninsoarea asta pt ca am examenul pe 21 si daca mai ninge asa, nic nu mai pot exersa si mi-e teama ca iar il vor amana. Cica au fost nevoiti din cauza vremii sa amane un numar record de examene, 18.ooo pana acum...
Cu D-zeu inainte, vom vedea ce va fi...

Va pupam dulce si va dorim o duminica frumoasa! hug.gif tzuc.gif
poesje
buna ,am intrat si noi un pic sa va salutam ,IULIA SA VA TRAIASCA P[UIUTUL ,SA FITI SANATOSI SI SA AUZIM DE NUMAI BINE ,PUPICI SI MULTE IMBRATISARI , ,,si la noi ninge ,de asta noapte ,am iesit si pe afara ,cu saniuta un picut ,am mancat de pranz si apoi somnic vreo 3 ore ,oau destul de mult ,si noi sintem la capitolul maselute ,ce sa mai in 10 zile ,,8 maselute <, ,putere multa ,sanatate buna si nopti cat mai dormite asta va dorim ,,,si nu in ultimul rand va pupacim si mai vbarim
anku
QUOTE(poesje @ Jan 10 2010, 04:14 PM) *
buna ,am intrat si noi un pic sa va salutam ,IULIA SA VA TRAIASCA P[UIUTUL ,SA FITI SANATOSI SI SA AUZIM DE NUMAI BINE ,PUPICI SI MULTE IMBRATISARI , ,,si la noi ninge ,de asta noapte ,am iesit si pe afara ,cu saniuta un picut ,am mancat de pranz si apoi somnic vreo 3 ore ,oau destul de mult ,si noi sintem la capitolul maselute ,ce sa mai in 10 zile ,,8 maselute <, ,putere multa ,sanatate buna si nopti cat mai dormite asta va dorim ,,,si nu in ultimul rand va pupacim si mai vbarim

ruby.... cat costa scoala privata....
nu se poate si de la stat???
ptr perferctionare absoluta...
acum am terminat nivelul 3...
p 1 l-am sarit...
intreb...ptr ca eu vreau sa-i dau mai departe....
chiar nu stiu cum o sa fac...
dar vreau o noua meserie....
nu orice imi da arbeits amt sa lucru...
da..ptr inceput...nu am ce face si tb sa ma supun si sa lucru ce imi vor da ei...
dar mai departe tb sa fac ceva...
dar mai inainte de toate tb sa stiu lb perfect...
si chiar imi puneam intrebari....
ce fac cand se termina cursul asta???
ptr ca e clar ca voi vb germana dar nu o germana bogata ci gramatical...
de ex dc sunt femeie de serviciu intr-o fabrica nu am cum sa-mi imbogatesc vocabularul...
ptr ac nu vb ci doar cureti lol-craciun.gif
ma-m gandit sa ma fac altenpflegerin....
ce zici???
3 ani scolarizare
se merita???
ruby
QUOTE(anku @ Jan 10 2010, 08:32 PM) *
ruby.... cat costa scoala privata....
nu se poate si de la stat???
ptr perferctionare absoluta...
acum am terminat nivelul 3...
p 1 l-am sarit...
intreb...ptr ca eu vreau sa-i dau mai departe....
chiar nu stiu cum o sa fac...
dar vreau o noua meserie....
nu orice imi da arbeits amt sa lucru...
da..ptr inceput...nu am ce face si tb sa ma supun si sa lucru ce imi vor da ei...
dar mai departe tb sa fac ceva...
dar mai inainte de toate tb sa stiu lb perfect...
si chiar imi puneam intrebari....
ce fac cand se termina cursul asta???
ptr ca e clar ca voi vb germana dar nu o germana bogata ci gramatical...
de ex dc sunt femeie de serviciu intr-o fabrica nu am cum sa-mi imbogatesc vocabularul...
ptr ac nu vb ci doar cureti lol-craciun.gif
ma-m gandit sa ma fac altenpflegerin....
ce zici???
3 ani scolarizare
se merita???


buna anku,

eu plateam 332 pe luna ,am fost 4 luni la scoala ,ajunsesem la mittelstuffe c1 mai aveam sa fac obere stuffe si puteam da examenul de stat.pt zertifikat deutsch für beruf ai nevoie sa stii pina la b2.eu nu m-am dus la stat ,fiindca sotul avind venituri foarte ridicate nu intra in discutie sa ma adresez vreunui centru sponsorizat de stat ,dat fiind ca imi permiteam sa platesc singura.

eu iti zic din proprie experienta ,ca limba o inveti doar vorbind ,ce iti predau ei la scoala e numai gramatica ...ok si de asta e nevoie ,dar cind vorbesti nu mai stai sa te gindesti daca vorbesti in dativ sau genitiv ,asta devine automatism.

fapul ca tu ai lucra si ca femeie de servici intr-o fabrica ,tot te-ar ajuta ,vrind nevrind intri in contact cu limba ,chiar si in pauzele de masa sau vorbind cu angajatorul ,cu persoanele ce le intilnesti in drum ...eu una asa am facut m-am angajat si slava domnului mi-a mers din plin ,am primit si bani pe ceea ce prestam si am invatat si limba gratis.

e buna si scoala de infirmiere ,pina ai termina -o ti-ai putea cauta o batrinica pe care sa o ingrijesti privat si ,,la negru,,caci dupa ce te angajezi ai tot timpul sa platesti taxe la stat.cred ca dintr-un euro ,iti ramine 37 ct curati in mina...(nu sint sigura ,dar cam asa era )depinde si de ce steuer klasse ai!sau eventual mini job (400 euro)astea fiind scutite de impozit.

eu am 3!e cea mai buna !
ruby
noi azi am fost pe afara ,caci ruby e tare plingacioasa ,de la dinti .asa cu joaca in zapada a mai uitat si ea de durere .e in permanenta cu degetele in gura ,i-am administrat ceva gel pt gingii ,paracetamol supozitor ...sper sa avem o noapte cit de cit normala.

am facut salata de fructe ,am papat ca o nebuna ..acum astept sa scoata andre spare ribs din cuptor sa mincam .a facut si salata verde cu sos de iaurt ...yammyy vad o foame!

voi ce mai gatiti?

anku
QUOTE(ruby @ Jan 10 2010, 07:01 PM) *
buna anku,

eu plateam 332 pe luna ,am fost 4 luni la scoala ,ajunsesem la mittelstuffe c1 mai aveam sa fac obere stuffe si puteam da examenul de stat.pt zertifikat deutsch für beruf ai nevoie sa stii pina la b2.eu nu m-am dus la stat ,fiindca sotul avind venituri foarte ridicate nu intra in discutie sa ma adresez vreunui centru sponsorizat de stat ,dat fiind ca imi permiteam sa platesc singura.

eu iti zic din proprie experienta ,ca limba o inveti doar vorbind ,ce iti predau ei la scoala e numai gramatica ...ok si de asta e nevoie ,dar cind vorbesti nu mai stai sa te gindesti daca vorbesti in dativ sau genitiv ,asta devine automatism.

fapul ca tu ai lucra si ca femeie de servici intr-o fabrica ,tot te-ar ajuta ,vrind nevrind intri in contact cu limba ,chiar si in pauzele de masa sau vorbind cu angajatorul ,cu persoanele ce le intilnesti in drum ...eu una asa am facut m-am angajat si slava domnului mi-a mers din plin ,am primit si bani pe ceea ce prestam si am invatat si limba gratis.

e buna si scoala de infirmiere ,pina ai termina -o ti-ai putea cauta o batrinica pe care sa o ingrijesti privat si ,,la negru,,caci dupa ce te angajezi ai tot timpul sa platesti taxe la stat.cred ca dintr-un euro ,iti ramine 37 ct curati in mina...(nu sint sigura ,dar cam asa era )depinde si de ce steuer klasse ai!sau eventual mini job (400 euro)astea fiind scutite de impozit.

eu am 3!e cea mai buna !

mno...eu dupa testul asta incep b 1
si apoi b2...deci este ce imi tb...
si la sf un test cu unii din frankfurt...
si am auzit ca au dialect ...
vad...
asa dezorientata zau ca nu am fostz niciodata
dar o sa se rezolve ...
am cautat la negru sa fac menaj...
NIMIC:::frate...
dar nu acum..p vara..
acum chiar nu mai pot la ce program teribil are Darius...
revin...
anku
QUOTE(babytje @ Jan 10 2010, 06:30 AM) *
Neata! smile.gif
Am un scurt moment de respiro...
Multumesc de urari!
Eu sunt inca in refacere, dar vad ca merge repede, Robert incepe sa-si
faca un program, cat de cat. De ieri mananca en gros, mereu cu
10, 20 ml mai mult decat portia normala.
Marc a fost toata noaptea stand by, sa pot dormi si eu mai mult.
M-ati speriat cu durerile de dinti, nu vreau sa-mi imaginez cum
face Robert ca deja are un glas de toata strada il aude.
Sper ca ati dormit si voi mai bine, doar e weekend wink.gif .
Promit sa citesc din urma, sa vad care mai sunt noutatile.

O duminica frumosa!
tzuc.gif

hi hi...
f bine ca-si face program...
poate iti va fi mai usor tie...
si ce bine ca te ajuta marc...
acum ma ajuta fff mult al meu barbat dar inainte nu ma ajuta
pai are plamani sanatosi...bine ca papa
il alaptezi sau???
te asteptam cu noutati sa ne zici mai multe despre Robertel...
pana atunci va poopam tzuc.gif

QUOTE(Any-Olanda @ Jan 10 2010, 11:44 AM) *
Buna dimineata dragele mele,

Vad ca sunteti treze smile.gif Si noi ne-am trezit...imi place sa lenevesc putin in pat in weekend...cel putin acum cat mai pot laugh.gif
Am baut vreo doua cani de compot de mere (l-am facut aseara) smile.gif
Alinuta e treaza, se fataie in toate partile laugh.gif
Si la noi mai ninge, cu fulgi ceva mai mici...imi place iarna cu zapada, dar ar fi cazul sa se opreasca cu ninsoarea asta pt ca am examenul pe 21 si daca mai ninge asa, nic nu mai pot exersa si mi-e teama ca iar il vor amana. Cica au fost nevoiti din cauza vremii sa amane un numar record de examene, 18.ooo pana acum...
Cu D-zeu inainte, vom vedea ce va fi...

Va pupam dulce si va dorim o duminica frumoasa! hug.gif tzuc.gif

deci p 21???
activa tare alinuta...
copil sanatos...
18000???da e un nr destul de mare...dar ce sa faci???
asa este ...cu dumnezeu inainte
poop tzuc.gif

elene ce este cu voi???nu mai intrati???
sunteti bine???
cum este???
misu-leeeeeeee???
mirela multam de informtii tare mult...
dupa cum spuneam detest sa fiu in halul asta...dar...

va urez o noapte linistita..
sa doarma ruby bine...
noi cred ca vom avea iar noapte show...
3 treziri deja si este numai 10 fara un sfert...
acum s-a dus sotul sa-l culce...
sa auziti ce urla...doamne ca nu se mai termina...si nu mai vrea sa adoarma innapoi...
va dati seama de atatea ori sa il culc ???
inainte se treea dar dc vb cu el imediat adormea...
acum???
groaznic...
poesje
seara buna , cred ca sau vbit copilasi nostri dinti ,maselute ,imi vine sa pling si eu cu el ,dar forta si rabdare multa ,<mai este un pic pina la 2 anisori > noapte buna ,si somnic pufos
ruby
neata ,

am dormit nesperat de bine ,azi noapte ,s-a trezit doar 1 x ,pt apa ,in rest somnic pina la 6.30!a trebuit sa ma ridic din pat sa il pregatesc pe Aiman de scoala ,de stateam linga ea adormea iarasi.oricum e bun programul asta cu trezirea la 6.30 apoi pe la 10-11 nani pina pe la 13 si seara la 20 iar nani .asa avem si noi serile normale .cu ruby dormind pe la 23 ,sintem noi obositi ...


astept relatari de la mamici din seara precedenta.sper sa fi fost si la voi ok!ce le dati pt dureri?pupici tuturor si sa iasa dintii o data sa avem cu toate nopti linistite!
babytje
Buna dimineata!
Se intampla ceva ciudat cu site-ul asta.
Sper sa se trimita macar mesajul.
E bine ca intra puiutul in ritm, dar oricum trebuie sa
ne trezim noaptea, asa ca nu stiu cat voi alapta pentru
ca am mare nevoie de cafea. Cand am inceput sa produc
si eu lapte, nu mai vrea san...asa ca dam cu sticluta,
iar cand nu-i ajunge la mancacila, mai dam si
Nutrilon.
Pentru gabaritul meu, a fost cam mare la nastere,
54 cm si 3830 g.
Mirela, ce bine ca ai avut o noapte linistita,
sper ca si Anku si Poesje, la fel.
Anku, tu nu ai primit direct drept de munca daca
sotul are drept de munca? Cu cleaning mai incearca,
nu renunta din prima, pune anunturi peste tot.

Pupicei, sa aveti o zi faina!
ruby
QUOTE(babytje @ Jan 11 2010, 11:40 AM) *
Buna dimineata!
Se intampla ceva ciudat cu site-ul asta.
Sper sa se trimita macar mesajul.
E bine ca intra puiutul in ritm, dar oricum trebuie sa
ne trezim noaptea, asa ca nu stiu cat voi alapta pentru
ca am mare nevoie de cafea. Cand am inceput sa produc
si eu lapte, nu mai vrea san...asa ca dam cu sticluta,
iar cand nu-i ajunge la mancacila, mai dam si
Nutrilon.
Pentru gabaritul meu, a fost cam mare la nastere,
54 cm si 3830 g.
Mirela, ce bine ca ai avut o noapte linistita,
sper ca si Anku si Poesje, la fel.
Anku, tu nu ai primit direct drept de munca daca
sotul are drept de munca? Cu cleaning mai incearca,
nu renunta din prima, pune anunturi peste tot.

Pupicei, sa aveti o zi faina!

buna,

uau ,lume noua pe aici! floare2.gif
mareee si lungggg ,a terminat-o pe mamii!
Aiman a avut 2850 ,un pisic ...ruby a fost imensa,4320! asa sint olandezii mai grei! lol-craciun.gif asa ca luca si alinuta tot niste grasunei vor fi!


trebuie sa il pui pe robert la san ,o sa traga el nu iti face grija ,repetitia e mama invataturii.daca nu il pui se obisnuieste cu sticla si nici tu nu vei mai produce lapte ,caci daca el nu trage ,nu se formeaza.eu am puso pe ruby la o ora de cind s-a nascut sa suga .acel colostru e f bogat in nutrienti ,iar laptele se porneste si el ,la unele femei mai repede la altele ia cam 2 zile pina vine lapte 100%.

e bine sa alaptezi ,nici o formula de lapte nu se compara cu cea de mama.ideal e 6 luni ,daca poti mai mult si asa e bine !incearca sa ii faci un program de masa si lasa cel putin 2 ore intre mese (vezi sa nu devina tzitza ,suzeta,cum am facut eu cu ruby nono.gif )

vezi si cu somnicul cum faci ,sa nu il obisnuiesti sa adoarma in brate sau cu sticla ,suzeta,leganat ...pune-l treaz in patutz ! eu pina acum trag din cauza proastelor obiceiuri creeate de mine (din dragoste ).nu adoarme la ea in paututz sub nici o forma ...de ce ar face-o cind bratele lui mami sint asa de primitoare?

noi deja de dimineata sintem harnicute ,am facut camerele ,baile si a ramas sa dam cu aspiratorul si sa stergem pe jos ,apoi merg in oras ,sa cumpar pampersi si servetele umede ,pe la banca,citeva cumparaturi ,iar dupa amiaza ,teme si mai repetam la engleza pt testul de miine.

ps. babytje ,eu doar scriu sfaturi ,tu faci cum crezi ,caci fiecare copil e altfel si are propriu lui ritm!daca as mai avea un copil ,asa as face eu ...pupici !
anku
hallo...
am venit si eu....
noi am avut o noapte de pomina...din nou...
s-a trezit dupa ce am stins calculatorul aseara la 22 iara a 4 a oara...
era randul meu sa ma duc...
pana la 1 noaptea nu l-am mai putut culca...
numai plansete nu asa...era asa de treaz...
la 4.50 m-am trezit ca nu am mai putut dormi deloc...
deci cu 3 ore jumate de somn p zi sa tot traiesti....
am ajuns sa tremur ...
ce-i dau de durere???
i mai dadeam supozitor de paracetamol dar de o luna nu-i mai dau...
imi e frica ca se invata corpul cu paracetamolul si cand o sa avem nevoie de el va tb ceva mai tare...
dar in seara i bag si eu un supozitor....ca zau ca sunt kaputt
mirela...bine ca ati putut voi dormi barem....
babytje..eu nu am avut sfrac...
l-am pus la san si m-a rupt nu asa...
asa am patit si eu...nu a mai vrut sa suga sanul cand avea 2 sapt..
dar am luat pompa...dar nu este acelasi lucru intr-adevar...
nu am avut lapte de ajuns de la biun inceput...desi catceai de anis am baut m-am saturat...
si cate 3-4 l p zi..
bine ca eu datorita indicatiilor pretioase nici nu m-am hranit bine...
sa nu casti urechea la nimeni....
tu stii cel mai bine ce este de facut intodeauna ai sa vezi...
si da dc poti sa-i faci program si asculta de program e minunat...
pana la 3 luni i-am dat si eu...dar colostru este fff imp...
si tu cum te simti???
da...am dreptul de munca...l-am obtinut dupa ce am nascut...
barbate-meu e de 20 ani aici...dar nu merge asa cum mi-as dori...
dar vb unei colege care ma vede ca sunt foarte grabita mereu...
incet incet...ai timp...tu poti alege un inceput bun ptr tine ptr ca esti tanara...
asa ca...
astept...fac cursul...dau ex...mai fac iar un curs de lb dc e nevoie c1...
testul de cetatenie la anu...qbia la anu fac 3 ani de cand sunt aici si am dreptul sa dau examenul de cetatenie...
si atunci cand stiu lb si sunt cetatean german cred ca altfel se discuta...
fac o noua scolarizare...aici e mai greu ca nu stiu ce sa fac zau oFloare1.gif
in tot cazul nu drept... nervi.gif
mai degraba o meserie...sau sa vad ce mi recunoaste din hartii aici si completez si iarasi in invatamant
efectiv sunt incurcata rau...
sunt oameni la mine in clasa care sunt de 15 ani aici ,nu stiu lb si nu au nici o scolarizare...
nu vreau sa ajung asa unsure.gif
am gasit ieri ceva in ziar...
cauta de 2 ori p sapt de calcat ptr 4 persoane ...dar calcatul nu este punctul meu forte...
nu prea stiu sa calc ca nu am avut de la cine invata si ptr barbate-meu stau cate 5-10 min sa-i calc o camasa...
dar asata este...cel putin ma chinui... bouncy.gif
egal...acum nu mai caut nimic...
curs,copil mic,nopti nedormite...ajunge... unsure.gif
din aprilie am zis sa mai caut...
dar ai dreptate...merci de incurajare...speranta moare ultima...
si nu trimiti o pozica cu robertel???
si p mail ...nu conteaza...
va poopam...si de abia asteptam sa va vedem...
multa forta mamico...si speram ca te simti bine...
poate ne zici cum a inceput travaliul...26 ore???ohhhhh...saracuta de tine...
baiat mare robertel.... tzuc.gif

ma duc sa fac ceva de papa...
spaghetti cu parmezan...
si apoi la dr...sa vedem ce iasa dom-le la analize....
pana atunci va poopam tzuc.gif
ruby
dar ce citit e topicul nostru fetelor ! vad ca multe alte forumiste manifesta interes pt ceea ce scriem noi aici ,drept dovada nr de views 11 242 ! azi dimineata erau 11 217 ...

ar fi fain sa ne si scrie cite vreun rind fetele ce ne viziteaza ,nu?
noi abia ne-am intors de afara ,e rece ,dar e ok pt o plimbare scurta .in seara asta fac canelloni cu carne la cuptor .aveam cotlete cumparate si vroiam sa fac cu garnitura de cartofi si brocolli ,dar m-am sucit.la prinz fac spagetti bolognese ...azi facem numai mincare italieneasca ..

ruby
anku ,dentinox gel pt dinti ,osanit (homeopatic)fara reteta la farmacie .
si eu i-am pus paracetamol supozitor.inceteaza,cu se obisnuieste corpul,bitte ! ca doar nu ii dat zilnic ,doza maxima ....ii pui in momentele critice .citeste prospectul ,cit ai voie !il ajuti si pe darius si ai poate si tu parte de un pic de somn noaptea !

vad ca si tu esti pe paste azi! papa si darius cu voi?
ce analize ? pt tn sau darius?

fug la teme ..
poesje
buna ,felicitari iulia ,grasun ,vrem poze ,vrem poze ,< ruby ,mirela sa sti ca asa am procedat si eu cu rohat si nu-mi pare rau deloc ,<vroiam sa va rog ceva ,ai sa o ajutam pe o viitoare mamica din polonia ,sa deschida un topic nou ,cu mamici din polonia ,este in 15 saptamani,si vrea cat mai multe informatii,stiti este primul bb < multumesc mult,pot conta pe voi
ruby
QUOTE(poesje @ Jan 11 2010, 06:53 PM) *
buna ,felicitari iulia ,grasun ,vrem poze ,vrem poze ,< ruby ,mirela sa sti ca asa am procedat si eu cu rohat si nu-mi pare rau deloc ,<vroiam sa va rog ceva ,ai sa o ajutam pe o viitoare mamica din polonia ,sa deschida un topic nou ,cu mamici din polonia ,este in 15 saptamani,si vrea cat mai multe informatii,stiti este primul bb < multumesc mult,pot conta pe voi


nu am inteles ,mamica e poloneza ? sau e romanca si locuieste in polonia?
ruby
asa,poesje ,cu mami romanca ( ca tot m-ai lamurit pe ,mess)care locuieste in polonia.ii dai link-ul www.utilecopii.ro si se va inregistra ea singurica acolo,cum ai facut si tu prima data ,apoi poate creea singura un topic.nu e mare brinza ,sa incerce ,daca nu reuseste sa imi dai tu datele de contact ale ei ,mail si ce nick si parola doreste si o logez eu ,dar sigur se va descurca .

cu pozele pe forum e cam asa!
iti faci cont pe www.photobucket.com apoi poti da upload (incarci poze) din calculatorin acel cont.ai sa vezi tu dupa logare un buton mare in mijlocul ecranului cu upload...dai click si restul e automat...vezi tu acolo...apoi la fiecare poza incarcata de tine din comp in photobucket se dau niste coduri,il copiezi pe ultimul si ii dai paste pe foaia unde scrii tu pe utile copii.
oare ai inteles ceva sau am scris cam incurcat?
asa ne putem bucura si noi de pozele voastre ,deci o astept pe cea cu puiul cu legume de azi,ok?

pupici si spor la gatit si facut de conturi!
simina_ana
QUOTE(ruby @ Jan 11 2010, 05:32 PM) *
dar ce citit e topicul nostru fetelor ! vad ca multe alte forumiste manifesta interes pt ceea ce scriem noi aici ,drept dovada nr de views 11 242 ! azi dimineata erau 11 217 ...

ar fi fain sa ne si scrie cite vreun rind fetele ce ne viziteaza ,nu?
noi abia ne-am intors de afara ,e rece ,dar e ok pt o plimbare scurta .in seara asta fac canelloni cu carne la cuptor .aveam cotlete cumparate si vroiam sa fac cu garnitura de cartofi si brocolli ,dar m-am sucit.la prinz fac spagetti bolognese ...azi facem numai mincare italieneasca ..



Apoi...... eu sunt una din mamicile care "v-a vizitat" de cateva ori....imi sunteti asa de dragi....in primul rand ca vad ce legatura s-a creat intre voi.....Si apoi imi place sa va citesc povestile....
Daca tot "m-ai invitat" la scris....am zis ca nu-i frumos sa nu las macar 2 randuri...
Eu sunt "colega" cu Anku la bebebelusi de decembrie 2008......dar ma bucur ca am intalnit-o si aici....
Acum sper ca nu v-ati suparat ca va spionez ...
Pupici pentru Ruby si Aiman
poesje
buna seara , imi cer scuze mami mirela <ruby . ce sa-i faci treaba ,mancarica ,mersic mult de link ,promit niste pozici ,acum servim cina ,poftiti si voi ,pofta buna si multa
poesje
primim si oaspeti
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.