Buna dimineata! Si eu m-am trezit mai devreme (durerile de spate nu m-au mai lasat sa mai stau in pat
), am scuturat putin prin sufragerie si acum aud ca s-a trezit si Ioana. Mai scriu putin si merg sa-i pregatesc castronelul cu fructe.
La noi noaptea a fost ca oricare alta: cu doua-trei treziri cu scancete si dat cu capul de barele patutului, iar la 4,30 a papa laptic.
Ela, fff frumos tortul tau; si cred ca este si f bun! Poate ne pui si noua reteta sau ne spui de unde ai luat-o pt ca sunt in cautari pentru un tort de ziua Ioanei. Probabil voi face si unul pe comanda dar vreau sa-i fac si eu unul.
Andreea, multa sanatate Mariucai!
Sa fie o viroza?
Tu cum te mai simti?
Alina_spa, f frumos week-endul tau si cu multe realizari!
pt Berta si
si pt Sara! Asteptam poze si reteta bineinteles de la rulada! Daca zici ca a fost buna si avand in vedere ca este si o reteta Montignac trebuie neaparat sa o executam!
Incerc sa dau cat mai exact ... ca e dintr-o revista spaniola . Blat : 4 galbenusuri se freaca spuma cu 125 gr de fructoza .Se topesc 125 gr de ciocolata neagra si se amesteca in galbenusuriu. Separat se bat albusurile bine bine si se amesteca cate putin in restul compozitiei. La sfarsit se adauga 2 lingurite de cafea (arabica )... Crema se face de cu seara ca tre sa stea mult la frigider : se incalzesc gr de smantana pt frisca pana la punctul de fierbere si se amesteca cu o ciocolata alba pentru diabetici si 2 lingurite lichior de cafea (lichiorul nu prea e Monti asa ca daca vrei il pui , daca nu , nu ). Bati bine crema sa iasa fina , fara cocoloase si o dai la frigider 8 ore.
Blatul se tine sub un propsop umed , se monteaza crema si se ruleaza ....E delicioasa .
Fetelor, iar a venit iarna! Nu-mi vine sa cred!
Se pare ca nu se lasa asa usor dusa...Mie una mi s-a luat de atata iarna si frig si vant...si stat in casa!
eu una nu mai am nici o speranta sa o invat cu biberon ...de fapt, daca ar manca in cursul zilei nici nu m-ar deranja sa o alaptez caaaaat vrea ea ...