[quote name='monicahs2000' date='Dec 28 2009, 09:45 PM' post='1132572']
Salutare gagici,
Sambala, eu ciorba radauteana o fac asa: pun la fiert un os de porc sau de vita. Dupa ce a fiert strecor bine zeama si pun carnitza de pui (acu am pus un piept de pui cu piele si os si 4 pulpite). Dupa ce le spumuiesc bine, pun legumele (morcov, telina, pastarnac, patrunjel, ceapa - intregi) si le las sa fiarba. La sfarsit condimentez cu sare si piper dupa gust. Separat bat 3 oua spuma si le amestec cu smantana, cam 1 kg, depinde si de cat e de grasa smantana, sa iasa ciorba putin mai grosuta. Scot carnea din supa, o strecor din nou si amestec zeama cu smantana, treptat ca sa nu se imbranzeasca. Carnita o tai cubuletze mici si o arunc in ciorba. Legumele poti sa le pasezi si sa le pui in ciorba, iese mai groasa, eu nu le adaug ca nu-mi place. Separat pregatesc smantana cu usturoi (frec usturoiul cu ulei si un varf de cutit de sare, apoi amestec cu smantana dupa gust), si pentru cine vrea otet. Daca ceva nu intelegi (ca nu prea le am cu explicatul, te rog sa ma intrebi. Iese foarte gustoasa, io am prieteni abonati la noi ori de cate ori fac
Merci mult, sigur n-am mancat ciorba ca asta, la noi nu se face, o sa incerc. O singura chestie nu am inteles, bati ouale intregi? cu tot cu galbenus? Sigur ti se pare aiurea intrebarea mea, dar chiar habar n-am cum se face
[quote name='Karmin' date='Dec 29 2009, 11:29 AM' post='1133002']
Buna dimi!
sunt chiauna de oboseala, nu v-am scris ieri , sotul meu a plecat la tara sa taie porc si eu azi noapte si cealalta de dinainte singura cu cei doi pitici atomici...M-AU RUPT!!!!
Isti are un nou cuvant in exersare NENE , NENE!!!!
Sofia de la 12.30 si pana la 2.30 nu a avut somn, imi venea sa o arunc pe geam, eu eram chiauna ...si ea are un cuvant nou...utza