Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Compatibilitati Intre Zodii..
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Horoscop
liliana2u
Berbec - Compatibilitati
Berbec - Berbec
Doi capitani pe un singur vas il pot face sa se scufunde, daca unul dintre ei nu cedeaza (lucru destul de improbabil). Atras la inceput unul de celalalt, nu se vor intelege bine, atat in sfera vietii spirituale, cat si in cea erotica.

Berbec - Taur
Se vor intelege doar in domeniul profesional. In rest, primul e prea impulsiv si activ, celalalt e prea prudent si retinut. Daca taurul cedeaza conducerea berbecului, exista o sansa, cel putin in viata sexuala.

Berbec - Gemeni
Relatie nesigura si care de regula nu dureaza. Berbecul e prea nonconformist pentru conventionalul nativ din gemeni, iar dragostea sa impulsiva nu gaseste o rezonanta corespunzatoare in acesta.

Berbec - Rac
Desi atractia sexuala e mare, ea nu ajunge, si relatia lor e sortita esecului. Berbecul poate jigni involuntar pe hipersensibilul rac, care este prea interiorizat si sentimental pentru partenerul sau.

Berbec - Leu
Compatibilitate ideala. Berbecul va gasi in leu un partener complet deschis ideilor sale despre viata, sub orice aspect ar fi luata ea. Ambele semne sunt de natura emotionala. In general leul va conduce, dar trebuie sa-i menajeze susceptibilitatea berbecului in aceasta privinta.

Berbec - Fecioara
Raporturi proaste. Berbecul e prea ardent pentru recea fecioara, iar aceasta e prea retinuta fata de ideile cam extravagante ale celuilalt. Berbecul se va simti de asemenea profund jignit in amorul propriu de inepuizabilele sageti critice ale fecioarei.

Berbec - Balanta
Relatie indecisa. Pe de o parte se pot agrea reciproc si pot avea o intelegere buna din punct de vedere erotic, dar mai exista si cazuri cand din toata dragostea initiala nu mai ramane nimic, caci berbecul e prea impetuos pentru echilibrata balanta.

Berbec - Scorpion
Conflicte violente intre cei doi, ambii fiind atrasi fizic unul de celalalt, dar neintelegandu-se asupra persoanei care trebuie sa conduca si incalcandu-si reciproc independenta la care fiecare tine enorm. Se respecta si admira, dar numai de la distanta.

Berbec - Sagetator
Relatie amestecata care are sanse mari de a evolua spre armonie. Amandoi sunt firi luptatoare, dinamice, iar berbecul ii poate oferi sagetatorului un sentiment tonic de speranta in situatiile grele.

Berbec - Capricorn
Se cupleaza rar, iar cand se intampla acest lucru trebuie ca ambii sa dea dovada de mult tact. Fiecare il poate invata pe celalalt lucruri noi si ei sunt de acord cu aceasta. Pe de alta parte insa primul este deschis, dinamic si impulsiv, pe cand celalalt e mai rezervat, incet si prudent. Daca pot trece peste unele disensiuni ce apar la un moment dat au dreptul de a spera la o buna conlucrare si convietuire.

Berbec - Varsator
O combinatie bizara ce poate fi buna; depinde doar de cei doi. Berbecul trebuie sa fie atent la dorinta de libertate a varsatorului si sa nu se complexeze inutil daca acesta are idei mai evoluate ca ale lui, iar varsatorul va fi capabil atunci de a aprecia capacitatile berbecului, in special spiritul sau camaraderesc.

Berbec - Pesti
Exista cazuri de casnicii acceptabile, dar in general sunt foarte diferiti si, cu exceptia imaginatiei pe plan erotic, nu au mai nimic in comun. Pestii sunt romantici, sensibili, visatori si doresc o apropiere delicata, pe cand berbecul pune de la bun inceput piciorul in prag si, decis ca in tot ceea ce intreprinde, nu-1 prea incanta o viata de dulcegarii sentimentale. Pot ajunge la un pact reciproc avantatos daca vor fi indeajuns de intelepti pentru a-si face concesii si a invata unul de la celalalt.

liliana2u
Taur - Compatibilitati
Taur - Berbec
Desi sunt diferiti temperamental, au totusi o sansa de convietuire daca vor sti sa se adapteze unul altuia. In general, taurul e prea constant si lent pentru impulsivul si adesea imprevizibilul berbec.

Taur - Taur
Legatura care poate fi foarte buna, pentru ca aveti cam aceleasi conceptii despre viata si veti sti sa dati dovada de mult tact in situatiile nefavorabile. Amandoi sunteti practici, iubitori de frumos si atasati de familie.

Taur - Gemeni
Gemenii sunt prea risipitori si imprastiati pentru economul si sistematicul taur. Acesta din urma poate fi incantat o vreme de agilitatea mentala a celuilalt, dar va ajunge in scurt timp sa-1 vada fals, neserios, superficial.

Taur - Rac
Relatie si casnicie fericita. Intre ei exista o mare simpatie si intelegere. Ambii sunt atasati de casa, au nevoie de siguranta, sunt prudenti, au multa caldura sufleteasca si sunt sentimentali.

Taur - Leu
Taurului ii place personalitatea si stralucirea leului in societate, si intre ei exista o mare atractie fizica. Neintelegerile apar atunci cand leul doreste sa iasa prea mult in evidenta, iar taurului incepe sa nu-i mai convina firea impetuoasa a acestuia.

Taur - Fecioara
Relatia poate fi buna, caci amandoi sunt prudenti, calculati si rigurosi. Taurii ii pot face mai maleabili pe nativii din fecioara, iar acestora le place mult forta primilor si pot lua lectii de rabdare de la ei. La un moment dat, insa, e posibil ca taurul sa nu mai suporte criticismul feroce al celuilalt si sa plece exasperat de atata pisalogeala.

Taur - Balanta
Raporturi adesa bune, ambii fiind dominati de planeta Venus si apreciind in consecinta tot ceea ce e frumos si bun in viata. Exista insa si multe neintelegeri care pot duce la o ruptura; pe de o parte taurul e uneori agasat de lipsa de exactitate a balantei, pe de alta parte aceasta il va vedea pe taur putin necioplit, desi puternic.

Taur - Scorpion
Intre ei e o relatie speciala, care poate dura sau nu. Ambii sunt la fel de puternici si pot fi la fel de duri, ori dc sensibili. Se admira reciproc si se inteleg bine din punct de vedere sexual. E bine ca intre ei sa nu se insinueze gelozia, care poate produce catastrofe in situatii mai explozive.

Taur - Sagetator
Raporturi tensionate, caci taurul e prea posesiv pentru zburdalnicul sagetator, iar acesta e prea diferit in conceptia sa asupra libertatii si va starni gelozia taurului. Putine sanse de supravietuire a relatiei ori a casniciei.

Taur - Capricorn
Se pot cupla intr-o legatura armonioasa. Pot exista dificultati initiale, caci capricornul pare rece si rezervat, dar taurul va sti cum sa treaca de aceasta aparenta. Ambii sunt puternici si tenaci si pot face minuni atunci cand intra in rezonanta.

Taur - Varsator
Legatura in general nu dureaza, decat cu rare exceptii si cu mari concesii. Varsatorul e mult prea sociabil, prea ascuns si prea imprevizibil pentru casnicul, afectivul si linistitul taur. Ambii sunt la fel de incapatanati si s-ar putea ca de aici sa iasa multe scantei.

Taur - Pesti
Se pot intelege foarte bine, mai ales daca taurul ii acorda nativului din pesti o sansa de a iesi din rezerva sa. Atunci il va descoperi pe acesta sentimental, intuitiv, senzual si atasat de casa, ceea ce nu va putea decat sa-i faca placere. In schimb ii va oferi celuilalt mai tot din ceea ce acesta are nevoie, in special siguranta si dependenta fara de care pestii sunt puternic perturbati.
liliana2u
Gemeni - Compatibilitati
Gemeni - Berbec
In general, nu e o legatura recomandabila. Desi se pot apropia pe plan intelectual, fiind aici de acord in modul de abordare a problemelor, exista dificultati matore in relatia lor sentimentala si sexuala, nativul din gemeni fiind prea rece si rational pentru pasionatul berbec.

Gemeni - Taur
Gemenii sunt prea agitati si depsrtati de familie pentru linistitii si casnicii tauri. Desi acestia din urma se pot lasa fascinati o vreme de vivacitatea primilor, au prea putine in comun - inclusiv in viata sexuala - pentru ca relatia sa reziste.

Gemeni - Gemeni
Faptul de a fi atat de aseman3tori pe toate planurile constituie o sanss de a se intelege foarte bine, intuitiv aproape. Daca isi vor pastra calmul in anumite situatii mai critice, vor putea atunge la o compatibilitate foarte bun.

Gemeni - Rac
Pe de o parte primul este prea imprastiat, neatasat caminului si rational, pe de alta parte racul este ordonat, foarte strans legat de casa, posesiv si foarte sensibil. In general, o astfel de legatura este supusa unor mari tensiuni provenite din diferentele flagrante de temperament.

Gemeni - Leu
Mare atractie initiala si intelegere buna in prima instanta, provenita din instinctul social foarte dezvoltat la amandoi. In intimitate insa vor apare mari probleme si primului i se va parea adesea ca leul e prea posesiv. Legatura nerecomandabila.

Gemeni - Fecioara
Prea multa rigoarc are fecioara pentru nesistematicul nativ din gemeni! De asemenea, criticile interminabile ale primeia il vor exaspera la culme pe eel de al doilea si e putin probabil ca acesta va ramane mult timp sa le asculte.

Gemeni - Balanta
Relatie si casnicie ideale. Balanta va intelege foarte bine natura imprevizibila a gemenilor, viata sa intelectuala si gustul iesirilor stralucitoare in societate. Au multe in comun - inclusiv conceptia despre viata sexuaia - iar diferentele dintrc ei nu vor face decat sa rupa monotonia traiului cotidian.

Gemeni - Scorpion
Nativul din gemeni se va simti atras de mistcrul ce incontoara scorpionul, caci acesta ii va starni marea sa curiozitate. Cu toate acestea legatura nu va dura, deoarece primul este prca superficial si schimbator pentru profundul si posesivul scorpion.

Gemeni - Sagetator
Relatie care poate merge un timp, amandoi fiind dinamici si mart iubitori de libertate. In timp apar insa mari probleme sentimentale si cum nici unul nu tine prea mult la o relatie atunci cand aceasta nu merge, ruptura va apare ca o consecinta fireasca. Poate exista intelegere intre ei doar pe plan social si profesional.

Gemeni - Capricorn
Capricornul e mult prca cchilibrat si stabil pentru aventurosul nativ din gemeni. Lucrurile care ii despart sunt intr-un numar covarsitor fata de cele care ii apropie; sunt, cu alte cuvinte, prea diferiti si nici o intelegere nu e posibila intre ei.

Gemeni - Varsator
Relatie si casnicie excelente. Varsatorul, imprevizibil, nelinistit, schimbator si plin de surprize va fi foarte pe gustul celuilalt. Neintelegerile ce pot surveni intre ei sunt nesemnificative.

Gemeni - Pesti
Intelegere doar de la distant In rest, nu este o relatie prea fericita, caci amandoi au nevoie sa depinde de cineva, sunt egocentrici si au cerinte temperamentale destul de diferite. Casnicia nu durcaza in general.
liliana2u
Rac - Compatibilitati
Rac - Berbec
Sunt temperamente diferite si in general nu se inteleg. Berbecul e prea agresiv pentru sensibilul rac si nu va avea vreme si nici nu va sti cum sa-i menateze acestuia susceptibilitatea. Nu se recomanda unirea lor.

Rac - Taur
Legatura buna care poate evolua in timp. Amandoi sunt iubitori ai mediului familial si ai confortului oferit de acesta, sunt afectuosi si se inteleg bine pe plan emotional. Un singur lucru trebuie avut in vedere si anume ca taurul sa menateze susceptibiltatea racului.

Rac - Gemeni
Exista premise pentru o intelegere satisfacatoare, dar ele sunt destul de incerte. Primul semn e totust prea casnic, stabil, posesiv si consecvent pentru eel de al doilea, chiar daca ii apreciaza acestuia farmecul si umorul. Gemenii sunt de asemenea prea agitati, superficiali si putin mincinosi pentru gravul, seriosul rac!

Rac - Rac
Isi inteleg bine particularitatile unul celuilalt si pot fi solidari pe aceasta baza. Pe de alta parte incapatanarea lor definitorie se poate valoriza aici pozitiv. S-ar putea totusi incomoda reciproc atunci cand ar fi nevoiti sa-si suporte starile de deprimare si cand s-ar autoizola fiecare in cochilia lui.

Rac - Leu
Exista cincizeci la suta sanse ca relatia sa triumfe ori sa esueze. Pe de o parte, primul poate fi prea morocanos pentru eel de al doilea, iar acesta prea agresiv si arogant pentru primul; pe de alta parte insa, leul ii poate da racului energia si sentimentul tonic de incredere in fortele proprii, iar racul poate aduce stabilitatea fundamentelor casniciei (ori legaturii neoficiale).

Rac - Fecioara
Se inteleg in ceea ce privestc munca si spiritul de economie; la un moment dat insa fecioara poate tigni grav racul prin criticile sale inepuizabile si pot interveni grave disonante in relatia dintre ei.

Rac - Balanta
Probabilitate mare de nereusita in unirea lor. Desi racul apreciaza stralucirea balantei, iar aceasta forta consolidatoare a primului, intre ei pot aparea divergente grave si lacune in comunicare datorate diferentelor de temperament.

Rac - Scorpion
Relatie si casnicie ideale. Spiritul posesiv, dominator si pasionat a scorpionului va conveni de minune sensibilului rac care va fi astfel tonificat. Dest sunt cele mai neincrezatoare semne ale zodiacului, vor invata in timp sa se bazeze unul pe celalalt, iar armonia dintre ele va evolua spre cote deosebit de inalte.

Rac - Sagetator
Racul e iritat de nestatornicia si inexactitatea sagetatorului care, in plus, 11 poate rani in modul cel mai inocent pe acesta. Daca nu se menajeaza reciproc, nu e nici o speranta de intelegere, iar daca o fac totusi, sansele raman in continuare destul de mici.

Rac - Capricorn
Nu e prea sigur ca relatia va dura, desi la prima vedere au multe in comun (tenacitate, cultivarea mediului familial, munca indarjita etc) Pot cadea de acord in ceea ce priveste familia, in domeniul sentimental si sexual lucrurile complicandu-se insa, capricornul fiind putin prea rece si nereceptiv la punctelc de vedere ale racului. Divergente serioase.

Rac - Varsator
Pot intretine raporturi de prietenic - insa nimic mai mult. Racul poate tigni pe varsatorul dornic de libertate si-l poate sufoca prin spiritul sau posesiv, iar acesta, un singuratic prin excelenta, il poate rani involuntar pe sensibilul rac. E total nerecomandabila unirea lor.

Rac - Pesti
Relatie in ansamblu buna. Pestii sunt eel putin tot atat de sensibili ca si racul, se lasa dominati in chip firesc si gentil de el si e greu de presupus ca l-ar putea jigni cu ceva. Neintelegeri trecatoare cu privire la nepriceperea pestilor in administrarea banilor si alegerea anturajului.
liliana2u
Leu - Compatibilitati
Leu - Berbec
Legatura foarte buna, ambii fiind naturi puternice si afective. Leul admira agresivitatea berbecului si il poate determina sa-si aduca actiunile la bun sfarsit. Berbecul trebuie insa sa-i lase rolul conducalor in cuplu.

Leu - Taur
Exista unele sanse ca aceasta combinatie sa fie satisfacatoare, cu conditia ca fiecare sa inteleaga foarte bine calitatile si defectele celuilalt. Taurul trebuie sa-i acorde mai multa libertate leului. Pe plan fizic se inteleg foarte bine.

Leu - Gemeni
Isi vor aprecia reciproc farmecul si se vor intelege o vreme excelent, pentru ca pe de o parte leul va fi de acord cu dorinta de zburdalnicie a gemenilor, iar celalalt ii va lasa pe de alta rolul principal in cadrul relatiei lor si ii va accepta stralucirea. Probleme grave apar atunci cand nativul din gemeni devine prea inconsecvent si frivol pentru mai sentimentalul leu.

Leu - Rac
Poate f i o combinatie buna sau nu, depinde de cum vor sti sa se inteleaga si sa nu intre in conflict, ceea ce l-ar putea distruge pe unul din ei. Leul va aprecia la rac afectiunca si tandretea lui, iar racul va fi tonificat dc energia ofensiva a acestuia.

Leu - Leu
Unire in general nerecomandabila, caci nu functioncaza bine decat la nivel profesional. Ambii sunt prea egocentrici si vor sa domine, iar doi capitani pe o corabie o pot scufunda.

Leu - Fecioara
Fecioara e prea critica pentru leu si acesta tocmai de asa ccva nu are nevoie. Exista unele sanse palide ca fecioara sa fie epatata de leu intr-atat incat sa-i lase rolul dominator in relatie, dar riscurile sunt mari si intrebarea e daca merita.


Leu - Balanta
Cu anumite concesii de ambele parti relatia poate merge bine. Ambii au gust pentru lux, societate si inclinatii artistice. Balanta trebuie sa flateze leul, iar acesta s-o curteze permanent, salvandu-si astfel fiecare orgoliile.

Leu - Scorpion
Sunt ambii sclipitori (fiecare in felul sau) dar prea diferiti. Scorpionul e prea gelos si posesiv si nu il flateaza pe leu asa cum vrea acesta. Pe plan sexual se inteleg execlent, dar in general raporturile dintre ei devin explozive. Exista totusi si cazuri fericite.

Leu - Sagetator
Unire perfecta. Ambii sunt dornici de schimbari si de experiente noi si sunt entuziasti. Trebuie avut grita insa sa nu-si stanteneasca reciproc spiritul de independenta, ceea ce ar putea duce la grave semne de intrebare.

Leu - Capricorn
Capricornul este prea lent, prea greoi si prea interiorizat pentru activul si impulsivul leu. Sunt temperamente diferite si nu se vor intelege.

Leu - Varsator
Relatie indecisa. Se inteleg foarte bine pe plan sexual, dar mai departe apar probleme. Leului ii plac surprizele si varsatorul e maestru in asa ceva, dar acesta are si un spirit analitic deosebit, ce-i va zdruncina primului increderea in faptele proprii. Pe de alta parte leul e impetuos si-l poate intimida pe varsator, pentru a nu mai vorbi de dominatia pe care doreste sa si-o impuna si care e in contradictie vadita cu firea libera a celui de-al doilea.

Leu - Pesti
Nativul din pesti e foarte susceptibil si poate fi ranit cu usurinta de catre leu. Acesta, desi flatat de dependenta pestelui de el, s-ar putea sa devina foarte iritat de reprosurile mute ale acestuia si de lipsa lui de orgoliu.
liliana2u
Fecioara - Compatibilitati
Fecioara - Berbec
Nu se inteleg pe termen lung, caci primul e amabil si sistematic, iar cel de al doilea impulsiv si dictatorial; in plus, nu se impaca de loc cu criticile permanente ale fecioarei. Neintelegere si in plan erotic.


Fecioara - Taur
Compatibilitate foarte buna; ambele sunt semne de pamant, terestre deci, pragmatice si eficiente. Fecioara admira forta si rabdarea taurului si va fi stimulata in actiunile ei de intelegerea acestuia. Cei doi impreuna fac mai mult decat luati fiecare in parte.


Fecioara - Gemeni
Unire buna din punct de vedere spiritual, unde ambii au gusturi artistice dezvoltate, precum si preferinta pentru o vestimentatie frumoasa, proasta insa din punct de vedere sentimental, caci gemenii sunt prea schimbatori pentru stabila fecioara si nu e sigur ca vor putea indura vreme indelungata sagetile critice ale acesteia.


Fecioara - Rac
Ar putea merge daca fecioara ar incerca sa inteleaga mai bine firea sensibila si sentimentala a racului si daca ar fi mai atenta cu tirul observattilor sale; e foarte greu insa de presupus asa ceva. La un nivel mai putin profund, racul se poate simti in siguranta alaturi de prevazatoarca si realista fecioara.


Fecioara - Leu
Poate fi, cu putin noroc, o combinatie foarte buna. Leul este mai cald si mai intelegator si va imblanzi accentele dure si critice ale fecioarei. Aceasta va fi mandra de societate si sa fie mai retinuta in exprimarea nemultumirilor ei.


Fecioara - Fecioara
Sanse impartite de fericire; se pare insa ca in cele din urma relatia lor evolueaza in bine. Se inteleg in trasaturile lor definitorii - analiza, ordine, scrupulozitate, discrete etc. - si daca vor intelege si ca au fiecare limba la fel de ascutita, atunci totul va fi in regula. In caz contrar, e recomandabil sa nu te asezi intre doua fecioare.


Fecioara - Balanta
Relatie care scartaie, fecioara fiind uneori exasperata de superficialitatea balantei, iar aceasta de scrupulozitatea primeia, ce i se pare meschina. Ii uneste gustul comun pentru confort.


Fecioara - Scorpion
Pot comunica bine, cu conditia ca prima sa nu-l jigneasca pe al doilea, caci acesta e foarte mandru. Fecioara judeca foarte bine, dar ii lipseste intuitia si anvergura scorpionului, iar comportamentul sau i se va parea misterios si o va fasciria. Acestuia ii place puritatea fecioarei. Pe plan erotic, se pot ivi unele divergente datorate marelui decalat dintre ei in ceea ce priveste apetitul sexual.


Fecioara - Sagetator
Au conceptti diferite despre viata si, desi poate exista o atractie initiala, aceasta va dispare relativ repede, caci prima e prea stabila, constanta si casnica pentru gustul sportivului si nestatornicului sagetator.


Fecioara - Capricorn
Sanse mari de a avea o casnicie fericita. Ambele semne de pamant sunt exacte, muncitoare si realiste. Pot invata mult unul de la altul. Fecioara este admirata pentru indeminarea si tactul ei din orice domeniu, capricornul pentru capacitatea de efort si de rezistenta.


Fecioara - Varsator
Atractie fizica, dar nimic mai mult. Gustul pentru surprize si schimbari al varsatorului o va scoate din sarite pe fecioara conservatoare, care nu apreciaza nici dorinta de libertate a acestuia (ce i se pare exagerata), nici aerul sau usor eteric.


Fecioara - Pesti
Exista oarecare riscuri, caci fecioara este prea putin sentimentala si prea critica pentru visatorii si sensibilii pesti. Un ton prea ridicat al primeia ii poate face pe ultimii sa izbucneasca in plans. Depinde deci numai de fecioara de a imbunatati relatia, daca se simte capabila de asa ceva si daca este
liliana2u
Balanta - Compatibilitati
Balanta - Berbec
Combinatie perfecta, desi in paradisul dumneavoastra se pot ivi uneori motive de cearta si de lacrimi. Cele doua semne se completeaza foarte bine, primul fiind pasional si rational in acelasi timp, diplomat, celalalt mandru si impulsiv.


Balanta - Taur
Sunt sanse de a ramane impreuna, daca taurul nu devine prea posesiv, iar balanta prea superficiala. Au in comun gustul pentru frumos, eleganta si confort.


Balanta - Gemeni
Exista toate premisele unei intelegeri ideale, ambele semne de aer fiind spirituale, comunicative si sociabile. Nu se vor plictisi niciodata impreuna si se vor intelege chiar si in momentele lor de frivolitate.


Balanta - Rac
Racul este prea posesiv pentru balanta, care urmareste multe alte interese in afara celor sentimental-casnice. Desi au unele aspiratii comune, ca de pilda un camin bine dotat, sau un dezvoltat simt practic, nu se inteleg bine si e preferabil sa nu insiste intr-o relatie deta compromisa.


Balanta - Leu
Daca balanta va fi mai fidela si ii va acorda din cand in cand centrul scenei mandrului leu, casnicia lor are sanse sa dea roade suta la suta. Reciproc e mare si toate vor aparea in roz. Cu timpul insa fecioara devine prea cenusie pcntru balanta, care nu va putea suporta hipercriticismul acesteia, spiritul ei de economie si gustul pentru precizie. Balanta ramane pentru fecioara mult prea roz tot timpul, ceea ce-i apare ca un semn sigur de neseriozitate.


Balanta - Fecioara



Balanta - Balanta
Se inteleg foarte bine, caci se aseamana mult, atat in calitati, cat si in defecte. Au aceleasi activitati si urmaresc acelasi gen de scopuri. Pot aparea uneori mici defectiuni, remediabile insa si in final, fara prea mare importanta. Casatoria poate fi stralucita.


Balanta - Scorpion
Aceasta relatie poate merge bine sau deloc. In mod cert exista o atractie sexuala, dar de aici mai departe incep problemele, in caz ca totusi exista. Balanta e intrigata de misteriosul si pasionalul scorpion, precum si flatata de felul inflacarat al acestuia de a-si exprima sentimentele. Acesta este atras de feminitatea si de gandirea ei clara si logica. Balanta trebuie sa crute mandria scorpionului si sa se impace cu felul sau posesiv de a fi.


Balanta - Sagetator
Daca ultimul isi da deplinul asentiment pentru o legatura trainica, atunci nu aveti motive serioase de a va plange. Va plac amandurora societatea, calatoriile, lucrurile frumoase si daca reusiti sa va atenuati tendintele spre infidelitate va fi cu atat mai bine.


Balanta - Capricorn
Va puteti admira, dar o apropiere este dificila din cauza concepttilor generale foarte diferite despre lume si viata. Va puteti vedea reciproc prea sociabila, superficiala si mobila - pe de o parte, respectiv prea retras, pragmatic, incrancenat si loial pe de alta parte. O relatie are sanse indoielnice de izbanda. Mai bine nu.


Balanta - Varsator
Aceste doua semne de aer se inteleg excelent. Ambele doresc libertate, iubesc lucrurile frumoase si au la fel de multi prieteni. Balanta e fascinata de ingeniosul varsator. Raporturile spirituale foarte bune se adancesc cu timpul in sentimente trainice si profunde.


Balanta - Pesti
Exista o atractie initiala ce se stinge incet, in timp. Pestii sunt prea deprima|i si prea deprimanti pentru balanta si aceasta nu va suporta intotdeauna sa-si terfeasca obligatiile
liliana2u
Scorpion - Compatibilitati
Scorpion - Berbec
Se inteleg bine pe plan sexual si se admira reciproc, dar relatia lor nu merge mai departe. Ambii sunt supusi ai lui Marte si caminul lor va arata in general ca un camp de batalic. Exista si cazuri fericite, dar foarte rare.


Scorpion - Taur
O legatura cu mari sanse de reusita caci au conceptii asemanatoare in ceea ce priveste dragostea, casnicia si viata cotidiana. Exista o mare atractie fizica si idealuri comune. Trebuie avut grita la susceptibilitatea fiecaruia, altfel se poate atunge regulat la stari conflictuale.


Scorpion - Gemeni
Ar putea merge, dar e improbabil (cel mai adesea) ca primul va suporta frivolitatea si nesinceritatea celui de-al doilca, iar acesta isi va limita drastic, de buna voie, actiunile care-i dau sentimentul libertatii, prea periclitat in fata firii pasionale, posesive si adesea geloase a scorpionului. Daca aceste dificultati vor fi totusi depasite, gemenii vor aprecia gustul pentru actiune si mister al scorpionului.


Scorpion - Rac
Combinatia dintre aceste doua semne de apa este ideala, ele intelegandu-se intuitiv, profund si avand in comun trasaturi precum: capacitatea de a se transforma printr-o mare dragoste, firea casnica, nevoia de siguranta afectiva si materiala s.a. Se pot completa excelent, iar legatura lor va deveni in timp indestructibila.


Scorpion - Leu
Exista putine cazuri in care aceasta legatura s-a dovedit a fi buna, caci, in general, cu toata stima reciproca, ei incearca sa-si impuna fiecare punctul de vedere in dauna celuilalt - indeosebi leul, care e mai extrovertit, scorpionul neputand tolera asa ceva. Leul nu va intelege dorinta de mister a celuilalt si nici subtilitatea sa. E nevoie de multa diplomatie din partea leului pentru ca relatia sa mearga satisfacator.


Scorpion - Fecioara
Amandoi fiind rigurosi si perfectionisti, se pot admira reciproc pentru aceste calitati, iar fecioara indeosebi pentru gandirea ingenioasa si inventiva a scorpionului. Este important ca aceasta sa aiba grija cum isi orienteaza tirul criticilor ei pentru a nu-l ofensa pe celalalt si sa aiba de asemenea suficienta Iargime de spirit pentru a-l intelege; scorpionul, la randul sau, sa nu socheze fecioara prin modul pasionat de exprimare a sentimentelor sale. Daca fecioara insa nu raspunde adecvat cerintelor erotice si afective ale acestuia e recomandabil sa se intrerupa relatia, caci s-ar atunge inevitabil la mari frustrari si la acuzatii grave.


Scorpion - Balanta
Raporturi foarte bune, amandoi avand nevoie de afectiune si de tandrete, iar spiritul posesiv al scorpionului satisfacand in mod deosebit aspiratiile marilale ale balantei. Aceasia e atrasa de misterul primului si il atrage la randu-i prin farmecul sau incontesiabil.


Scorpion - Scorpion
Firile extremiste ale amandorura isi pun pecetea si asupra relatiei lor, ce poate fi ori exceptionala, ori exploziva. Sunt amandoi pasionali, gelosi si posesivi. Iubirea lor se va consuma la cea mai inalta temperature. Daca vor ramane impreuna, in virtutea faptului ca-si intuiesc foarte bine dorintele si particularilatile unul celuilalt, intelegerea lor va deveni cu totul si cu totul deosebita, putand atunge sa infaptuiasca adevarate minuni in aceasta formula de cuplu.


Scorpion - Sagetator
Scorpionul e prea sufocant prin simtul sau de proprietate pentru sagetatorul insetat de libertate, iar acesta e prea labil si adeseori prea sarcastic pentru a nu-l ofensa pe celalalt. Vor exista in permanent conflicte si unirea lor e total nerecomandabila.


Scorpion - Capricorn
Discrete, munca indarjita, loialitate, confort, seriozitate - iata ce-i apropie si-i sudeazi definitiv intr-un cuplu fericit. Felul de a fi oarecum taciturn al capricornului nu reprezinta o enigma pentru scorpion si primul va aprecia in mod deosebit acest lucru. Ambii au simt practic si isi pot face o viata minunata.


Scorpion - Varsator
Mare atractie fizica si admiratie reciproca, dar in viata cotidiana nu se vor intelege. Varsatorul va avea in permanenta impresia ca scorpionul vrea sa-i ingradeasca libertatea, iar acesta va fi encevat de imprevizibilitatea si tendintele centrifuge ale primului spre interese exterioare casei.


Scorpion - Pesti
Intre ci exista o dragoste la prima vedere care poate sau nu supravietui in timp. Desi pestele pare excentric, scorpionul il intelege foarte bine, iar acesta se simte protejat de forta si spiritul de lupta al primului. Sentimentele cam siropoase ale pestelui il pot irita insa la un moment dat pe scorpion, iar acesta il poate indeparta de el pe nativul din pesti prin dinamismul sau ce-l solicita in diverse activitati.
liliana2u
Sagetator - Compatibilitati
Sagetator - Berbec
Legatura fericita intre doua semne de foc, ambele impetuoase si energice. Berbecul il poate organiza foarte bine pe sagetator, care e putin cam imprastiat. Isi admira reciproc curajul si simtul neprevazutului. Berbecul are nevoie sa conduca si sagetatorul va tine seama de asta.


Sagetator - Taur
Pe de o parte e prea multa dorinta de schimbare si de libertate, pe de cealalta, prea multa nevoie de stabilitate si posesivitate. Dragostea nu dureaza la nesfarsit si cand se stinge raman numai contradictiile. Afinitati doar profesionale.


Sagetator - Gemeni
Mari sanse de apropiere si de raporturi armonioase, mai ales daca ele vor capata o constanta si consistenta prin interese comune. Ii uneste dorinta de schimbare, dinamismul si o usoara superficialitate in a considera viata in comun.


Sagetator - Rac
Lucrurile par sa mearga bine la inceput, cand sunt buni prieteni si colegi de serviciu. Totusi diferentele mari de mentalitate vor aparea treptat si vor aduce relatia lor intr-un impas greu de depasit (daca nu chiar imposibil). Racului nu-i va placea, de pilda, punctul de vedere al sagetatorului asupra rolului unui camin, caci ceea ce la primul constituie un fel de refugiu, de „vizuina" unde sa se poata simti in siguranta, e adesea pentru celalalt o gara de tranzit sau un loc temporar de odihna.


Sagetator - Leu
Atunci cand se comporta potrivit trasaturilor pozitive ale semnelor lor, adica loial si sincer, impetuos, au toate premisele unei excelente intelegeri. Ca leul trebuie „periat" destul de des, asta nu constituie o problema pentru sagetator, desi nu e ceea ce s-ar putea numi vocatia vietii sale. Comunica foarte bine pe terenul comun al dinamismului si entuziasmului de care dau dovada in tot ce intreprind.


Sagetator - Fecioara
Ar putea merge in cazul rar in care ambii ar fi foarte evoluati pe plan spiritual. Altfel, lupta dintre criticismul infernal al fecioarei si replicile sarcastice bine tintite ale sagetatorului va deveni in timp insuportabila pentru amandoi. Sagetatorul admira meticulozitatea si mintea organizata a fecioarei, dar devine foarte dornic de a se „evapora" atunci cand se simte amenintat in libertatea sa. Exista totusi o mare atractie fizica.


Sagetator - Balanta
Isi pot cultiva in comun spiritul de justitie, dragostea pentru lux si pentru lucruri frumoase. Uneori, sagetatorul poate enerva si supara grav balanta prin superficialitatea sa; sunt totusi sanse reale de reusita in dragoste si in casnicie.


Sagetator - Scorpion
Respectul reciproc si atractia fizica pe care le nutresc initial unul pentru celalalt nu pot dura prea mult. Deosebirile dintre ei sunt mari, unul fiind dornic de libertate, impetuos si superficial, celalalt posesiv, calculat si profund. In plus, scorpionul e mai grav si doreste sa cunoasca totul despre celalalt, ceea ce si reuseste mereu; sagetatorul e mai putin analitic, iar ingeniozitatca primului devine la el fantezie neingradita.


Sagetator - Sagetator
Relatii mediocre (sau deloc), ce sunt posibile mai ales in conditiile in care cei doi provin din acclasi mediu social si au un nivel apropiat de cultura. Le displac certurile prelungite si daca vor sti sa previna neintelegerile, vor putea spera la fericire.


Sagetator - Capricorn
In principiu unirea lor e nerecomandabila, caci genereaza contradictii de genul: optimism - pesimism, nepasare - ingritorare, superficialitate - gravitate, mobilitate - stabilitate etc. Pe plan profesional se inteleg insa bine si daca vor reusi extinderea caracterului dc respect reciproc al acestui raport si asupra celui familial, lucrurile pot evolua satisfacator.


Sagetator - Varsator
Au in comun dinamismul, gustul pentru distractii si pentru desele iesiri in societate, dorinta de schimbari, de calatorii si multe altele. Intelegerea lor e spontana si ei secompleteaza foarte bine in eforturile de autoperfectionare. Bune premise pentru o legatura durabila si fericita.


Sagetator - Pesti
Pestii sunt prea melancolici, restrictivi si dependenti pentru veselul, zburdalnicul si mereu insetatul de libertate sagetator. In teorie, o relatie intre cei doi ar fi interesanta, chiar daca in cele din urma ar esua; in practica lucrurile ar putea deveni dramatice sau exasperante.
liliana2u
Capricorn - Compatibilitati
Capricorn - Berbec
Se pot intelege pe plan profesional si erotic, nu insa si in cel sentimental. Primul e prea lent, meticulos si calculat pentru impulsivul si agresivul Berbec. Diferentele dintre ei sunt ireconciliabile.


Capricorn - Taur
Au sanse mari pentru o unire profunda, caci ambii sunt muncitori si metodici. Legatura cu taurul poate aduce multe impliniri de ordin profesional, sentimental si erotic in viata capricornului.


Capricorn - Gemeni
Categoric nu. Instabilitatea, superficialitatea si „zburdalnicia" spirituals a gemenilor pot contraria capricornul intr-o asemenea masura incat sa si uite sa se mai mire. Deosebirile dintre ei sunt fundamentale, amandoi parand a veni de pe planete diferite.


Capricorn - Rac
Legatura lor se infiripa uneori mai greu, dar cvolucaza din ce in ce mai bine pe a ce trece. Felul cald si intelegator de a fi in familie al racului va indulci firea aspra si incrancenata a capricornului. Amandoi stiu sa munceasca si o fac cu convingere, pentru idealurile comune.


Capricorn - Leu
In general nu este o combinatie buna. Leul e apasat de firea sobra a capricornului, de felul retras de a fi al acestuia, care nu cadreaza de loc cu dorinta sa de stralucire si de a fi admirat. Ambii doresc sa preia conduccrea, fiecare in stilul sau. E nevoie de foartc mult tact pentru a obune o legatura durabila, ceea ce nici unul dintre ei nu prea are.


Capricorn - Fecioara
Sc completeaza fericit unul pe altul, primul avand simtul exactitatii, cel de-al doilea fiind mereu un perfectionist. E recomandabil sa se casatoreasca, caci totul merge bine intre ei, iar fecioara inspira o mare incredere si ii inzeceste puterile capricornului prin spiritul ei riguros. La randul ei, se va simti protejata de gritile importante ale existentei.


Capricorn - Balanta
Putin probabil sa reziste impreuna. Exista o atractie initiala, dar balanta se plictiseste repede cu rigidul Capricorn si incepe sa se intrebe unde sunt cochetariile ei, iesirile sclipitoare in societate si luxul de care se inconjoara. Sau viceversa.


Capricorn - Scorpion



Capricorn - Sagetator
E un joc de noroc cu putine sanse de reusita. Sagetatorul e prea extrovertit si optimist pentru taciturnul si pesimistul capricorn. Desi pretuiesc libertatea, au conceptii diferite asupra ei si se stantenesc reciproc. Sagetatorul se poate arata mai malcabil la felul de a fi rigid al capricornului, intrebarea e insa daca (si cat) merita relatia a fi continuata.


Capricorn - Capricorn
E cea mai buna uniune pe care o pot face cei doi. Se inteleg de minune, chiar si in lipsurile pe care le au si comunicarca dintre ei e libera si spontana. Se aseamana foarte mult si isi vor contuga cu succes energiile afective si profesionale, ajungand in scurt timp la o legatura de invidiat.


Capricorn - Varsator
Nu se recomanda o apropiere prea mare intre aceste doua semne. Imprevizibil si ager, varsatorul il va deruta pe calculatul si greoiul capricom, care va fi vazut la randu-i ca fiind prea limitat in realismul sau.


Capricorn - Pesti
Totul merge bine intre ei, pestii admirand siguranta, simtul practic si stabilitatea capricornului. Acesta gaseste partenerul din pesti ca fiind potrivit stilului sau de viata si ii apreciaza sensibilitatea si prudenta.
liliana2u
Varsator - Compatibilitati
Varsator - Berbec
Se pot intelege bine amandoi, cu conditia ca berbecul puternic si impulsiv sa nu incalce in mod ilegal teritoriul varsatorului insetat de libertate. Relatia erotico-sexuala e foarte buna, amandoi avand in comun fantezia. Exista un anumit risc, varsatorul va fi mereu nelinistit de cate ceva, iar berbecul va fi instabil si agitat - si aici se vor ivi probleme care pot deveni grave.


Varsator - Taur
Temperamente total diferite. Primul e prea activ, imprevizibil si are prea multe ocupatii dincolo de perimetrul caminului pentru gustul taurului, care e mult mai legat de casa, mai stabil si mai lent. Taurul e prea senzual pentru varsator. Ultimul doreste in sot un prieten, taurul vede in acesta un partener de viata, de care sa fie strans legat.


Varsator - Gemeni
Partenerul din gemeni este foarte bun pentru varsator; amandoi sunt neposesivi si nesufocanti, nu acorda mare atentie sexualitatii. Gemenii agreeaza imprevizibilitatea celuilalt si ambilor le place mult schimbarea.


Varsator - Rac
Primul e prea sociabil pentru gustul racului, care e mai familist si mai rezervat. Varsatorul e deasemenea expansiv, ceea ce celui de-al doilea i se va parea a fi o risipire fara sens. Racul e foarte sensibil si acest lucru vine in conflict cu judecata rece a varsatorului. Casnicie - daca exista - cu mari probleme.


Varsator - Leu
Aceasta e o relatie destul de controversata pentru a fi ccrta, intr-un sens sau allul. Pe de o parte inprevizibilul varsator il va incanta pe leul doritor de surprize. Va exista de asemenea un respect reciproc pentru calitatile pe care le are fiecare. La un moment dat insa pot apare conflicte legate de dorinta de suprematie a leului si dc cca de libertate a varsatorului.


Varsator - Fecioara
Fecioara e prea ordonata, precisa si sistematica pentru varsator. Exista totusi o sansa atunci cand provin din aceleasi medii culturale, profesionale sau de alta natura. Poate exista o atractie initiala, fara nici un conttnut sexual, cu timpul relatia devine ori foarte plicticoasa, ori foarte tensionata.


Varsator - Balanta
Relatie si casnicie ideale. Ambii iubesc societatea, luxul, arta, petrecerile mondene s.a. Mari complementaritati si o intelegere pe plan fizic perfecta. Uneori, insa, varsatorul simtc nevoia de a fi singur, iar balanta trebuie sa inteleaga acest lucru. Ambii sunt intelectuali si stralucitori in anturatele lor. Multe cupluri celebre in aceasta combinatie.


Varsator - Scorpion
Scorpionul e prea pasionat si prea posesiv pentru recele si rebelul varsator. Exista doar o atractie fizica, insa spiritual e cam greu sa se inteleaga; se pot obisnui in cele din urma unul cu celalalt. Casnicia are toate sansele de a fi conflictuala.


Varsator - Sagetator
Se inteleg perfect, fiecare intuind particularitatile celuilalt. Ambilor le place schimbarea, produsa in urma unci cmotii sau a unei calatorii. Si pe plan fizic e o mare atractie intre ei. Vor avea o lunga si fericita relatie.


Varsator - Capricorn
Ultimul e prea lent, prea legat de camin, prea constant si prea rigid pentru imprevizibilul si prea putin casnicul varsator. Temperamente mult prea diferite. Nimic bun in aceasta relatie, pe nici un plan.


Varsator - Varsator
Relatie exceptionala, minunata. Se inteleg excelent si vor fi fericiti, traind intr-o armonie deplina unul cu altul. Totul e intre ei la superlativ.


Varsator - Pesti
Ambii au compasiune pentru ceilalti si un spirit umanitar, ceea ce poate fi o buna baza de plecare. Totusi, varsatorul il nelinisteste profund pe celalalt. Depinde de ei daca relatia va fi un esec sau un succes din ce in ce mai evident. N-ar strica sa consulte horoscopul si sa-si regleze rational lungimile de unda.
Andrei
Pesti - Compatibilitati
Pesti - Berbec
Ultimul e prea agresiv, brutal si dinamic pentru sensibilul, rafinatul si lentul peste. Berbecul are rol condu-ctor. Poate exista o relatie erotica acceptabila. Daca berbecul ar da dovada de mai mult tact cu celalalt, legatura ar putea supravietui.


Pesti - Taur
Relatie foarte buna, potriviri pe plan fizic si spiritual. Ambii iubesc mediul casnic-familial. Primul este imaginativ si romantic, cel de-al doilea iubitor si protector.


Pesti - Gemeni
Sunt nepotriviti, desi exista o puternica atractie fizica. Gemenii sunt superficiali si instabili pentru pestii sensibili. Legatura nefericita.


Pesti - Rac
Aceste doua semne de apa sunt fericite impreuna. Au aceleasi idei despre cum trebuie sa arate un camin, despre prieteni si latura materiala a existentei. Mici neintelegeri "de bucatarie". Buna potrivire sexuala. Cel care preia conducerea e racul.


Pesti - Leu
Nu se inteleg deloc. Leul e prea dinamic si prea impulsiv pentru sensibilul si interiorizatul peste; leul e de o stralucire prea evidenta, solara, pentru a mai putea aprecia farmecul discret al celui de-al doilea. Desi dependenta partenerului de el il poate face pe leu mandru, acesta suporta greu accesala de deprimare si lacrimile nesecate ale pestelui. Relatie nerecomandabila.


Pesti - Fecioara
Relatie nesigura. Cu unele concesii de ambele parti exista o sansa de intelegere. Nu se poate trece cu vederea totusi ca fecioara e mult prea critica si severa pentru gustul pestelui, iar acesta e prea senzual pentru partenerul fecioara. Neintelegerile devin in general obstacole de netrecut.


Pesti - Balanta
Desi ambii iubesc luxul, urasc munca grea, si exista o mare atractie initiala, relatia e in ansamblu nerecomandabila. Balanta e prea sociabila pentru pestele casnic si exclusivist si nu doreste sa preia conducerea pentru ca acesta sa se simta bine, in stare de dependenta. Raporturi sexuale nesatisfacatoare.


Pesti - Scorpion
Intre ei exista o dragoste la prima vedere, care nu va supravietui insa multa vreme. Desi ultimul preia conducerea in mod firesc - ceea ce-i convine celuilalt de minune -si desi sunt amandoi firi posesive, scorpionul nu suporta bine dulcegariile si exclusivismul pestelui. Relatia fizica poate fi in schimb exceptionala. In ansamblu insa legatura nu e de durata.


Pesti - Sagetator
Raportul erotic poate fi bun, pe plan spiritual insa pestii sunt prea posesivi si stabili pentru nestatornicii, aventurosii sagetatori - si aceasta incompatibilitate ireductibila nu poate duce la nimic bun.


Pesti - Capricorn
Legatura de regula excelenta. Primii ofera celorlalti o doza de romantism care le infrumuseteaza acestora fatada cam cenusie, precum si rolul de Iider ca pe ceva de la sine inteles; capricornii asigura protectia pestilor si ii obisnuiesc sa fie mai practici. Casnicie fericita.


Pesti - Varsator
Exista o sansa de fericire daca intelegatorii si concesivii pesti vor da dovada de toleranta in ceea ce-i priveste pe sociabilii si extravagantii varsatori. Depinde numai de ei sa se inteleaga. Daca vor trece cu succes o anumita perioada mai tensionata, pot spera apoi la o legatura solida si armonioasa.


Pesti - Pesti
Armonie fizica. Desi se inteleg in particularitatile lor, sunt prea asemanatori ca sensibilitate si prea desprinsi de realitate pentru a nu-si incalca reciproc teritoriul in mod ilegal. Vor avea conflicte de ordin pragmatic, acolo unde nici unul din ei nu se pricepe. Casnicia nu e de obicei recomandabila.
danna68
Sagetator - Capricorn
In principiu unirea lor e nerecomandabila, caci genereaza contradictii de genul: optimism - pesimism, nepasare - ingritorare, superficialitate - gravitate, mobilitate - stabilitate etc. Pe plan profesional se inteleg insa bine si daca vor reusi extinderea caracterului dc respect reciproc al acestui raport si asupra celui familial, lucrurile pot evolua satisfacator.



Capricorn - Sagetator
E un joc de noroc cu putine sanse de reusita. Sagetatorul e prea extrovertit si optimist pentru taciturnul si pesimistul capricorn. Desi pretuiesc libertatea, au conceptii diferite asupra ei si se stantenesc reciproc. Sagetatorul se poate arata mai malcabil la felul de a fi rigid al capricornului, intrebarea e insa daca (si cat) merita relatia a fi continuata.

la noi a tinut 20 de ani...deci merge daca vrei laugh.gif wub.gif
lia maria71
eu sunt gemeni, sotul scorpion,nu ni s-a dat nici o sansa conform previziunilor....dar noi suntem o exceptie de la regula!suntem de 11 ani impreuna,am trecut prin bune si rele,dar avem impreuna 2 copii minunati care nu ne lasa sa acceptam previziunile!si....sincera sa fiu nu-mi inchipui cum ar fi viata mea fara scorpinul meu iubit!
alexandra20
QUOTE(lia maria71 @ Jun 25 2008, 04:39 PM) *
eu sunt gemeni, sotul scorpion,nu ni s-a dat nici o sansa conform previziunilor....dar noi suntem o exceptie de la regula!suntem de 11 ani impreuna,am trecut prin bune si rele,dar avem impreuna 2 copii minunati care nu ne lasa sa acceptam previziunile!si....sincera sa fiu nu-mi inchipui cum ar fi viata mea fara scorpinul meu iubit!

felicitari!intradevar iubirea trece peste orice previziuni astrologice!
diana1318
Taur - Rac
Relatie si casnicie fericita. Intre ei exista o mare simpatie si intelegere. Ambii sunt atasati de casa, au nevoie de siguranta, sunt prudenti, au multa caldura sufleteasca si sunt sentimentali.

La noi se potriveste. smile.gif

Si sper sa o tinem tot asa si sa crestem bine cele doua fetitze scumpe pe care le avem.

meaw_ela
COMPATIBILITATILE INTRE ZODII ...LA PRIMA DESCRIERE NE UITAM DAR SA NU UITAM DE ASCENDENTII FIECARUIA. DACA ASCENDENTZII SUNT COMPATIBILI ESTE POSIBILA INTZELEGEREA SI INTRE DOUA ZODII CARE NU PAR COMPATIBILE DIN PRIMA DESCRIERE. aSA CA... AR TREBUI SA VA CALCULATZI SI ASCENDENTUL.SI AL PARTENERULUI- DACA STITI ORA DE NASTERE.. rolleyes.gif
dyana
QUOTE(lia maria71 @ Jun 25 2008, 05:39 PM) *
eu sunt gemeni, sotul scorpion,nu ni s-a dat nici o sansa conform previziunilor....dar noi suntem o exceptie de la regula!suntem de 11 ani impreuna,am trecut prin bune si rele,dar avem impreuna 2 copii minunati care nu ne lasa sa acceptam previziunile!si....sincera sa fiu nu-mi inchipui cum ar fi viata mea fara scorpinul meu iubit!


liwlol.gif stai linistita! conform celor mai sus citate, gemenii nu sunt compatibili cu nicio zodie; doar nu era sa te calugaresti tongue.gif
xiaoou
20180514 xiaoou
canada goose outlet
new balance shoes
san antonio spurs jersey
hermes birkin
ugg boots clearance
lakers jerseys
ray ban sunglasses outlet
mcm backpacks
ralph lauren outlet
mulberry bags
pistons jerseys
canada goose outlet
jordan shoes
swarovski crystal
uggs outlet
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
bulls jerseys
air max 90
pandora outlet
moncler outlet
longchamp outlet
mbt shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
michael kors outlet
polo outlet online
coach outlet online
mac cosmetics
uggs outlet
coach outlet
jordan shoes
longchamp solde
michael kors outlet online
nfl jersey wholesale
oakley sunglasses wholesale
nhl jerseys for sale
pandora charms
moncler outlet
cheap ugg boots
ray ban sunglasses
nike outlet
michael kors
coach outlet store online
kd shoes
polo ralph lauren outlet
ugg outlet
jordan shoes
michael kors outlet online
canada goose outlet store
football shirts
louboutin outlet
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
longchamp pliage
ugg outlet,ugg outlet stores
michael kors outlet clearance
louboutin pas cher
ralph lauren outlet
kate spade outlet online
swarovski outlet
canada goose coats
nike roshe one
cheap jordans
true religion jeans
michael kors outlet clearance
air jordan shoes
polo outlet
canada goose jackets
ralph lauren
true religion jeans for men
true religion outlet store
montblanc pens
nhl jerseys
canada goose outlet
birkenstock sandals
coach factory outlet
ugg boots on sale
true religion outlet
canada goose outlet online
michael kors outlet clearance
warriors jerseys
canada goose jackets
lebron shoes
ferragamo shoes
coach outlet
adidas wings
burberry outlet sale
mulberry handbags
cheap jordans
pandora jewelry
ugg outlet
ugg outlet online
cheap jordans
ugg outlet
nhl jerseys
adidas shoes
christian louboutin
uggs outlet
ralph lauren polo shirts
links of london
uggs outlet online
canada goose outlet
canada goose jackets
coach outlet online
nike blazer pas cher
mcm outlet
canada goose
oakley sunglasses
ralph lauren uk
kobe shoes
lakers jerseys
michael kors outlet online
cheap jordan shoes
coach outlet
magic jerseys
oakley sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
barcelona jersey
jordan shoes
coach outlet online
thunder jerseys
canada goose jackets sale
ugg boots
ralph lauren shirts
nhl jerseys
links of london jewellery
supreme uk
ray ban sunglasses outlet
chrome hearts outlet
adidas outlet online
true religion jeans
nike store uk
air jordan shoes
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
michael kors outlet online
pandora charms
cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
kings jerseys
pandora charms
nba jerseys wholesale
michael kors outlet clearance
ugg outlet
coach handbags outlet
pandora jewelry outlet
canada goose outlet store
tory burch outlet online
bucks jerseys
canada goose outlet online
cheap jordans
jordan 4
michael kors outlet online
polo outlet
cheap ugg boots
michael kors handbags
coach factory outlet
football shirts
trailblazers jerseys
longchamp handbags sale
burberry outlet sale online
canada goose outlet
canada goose outlet
longchamp pas cher
puma outlet
wellensteyn outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet
ugg outlet
canada goose outlet store
coach outlet online
uggs outlet online
pandora outlet
barbour outlet store
coach outlet store online
air jordan shoes
christian louboutin pas cher
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
air jordan release dates
cleveland cavaliers jerseys
canada goose outlet store
longchamp outlet online
uggs outlet
mulberry bags
longchamp solde
coach outlet online
rockets jerseys
ed hardy clothing
reebok trainers
ugg outlet stores
fitflops
tory burch outlet
fred perry polo
nike air max 2015
moncler outlet
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
moncler outlet
nike blazer pas cher
fitflops
coach outlet
oakley sunglasses sale
polo ralph lauren
tods outlet
ray ban sunglasses outlet
longchamp outlet
coach outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online
off white outlet
uggs on sale
michael kors outlet clearance
true religion outlet
michael kors outlet online
ferragamo shoes
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
canada goose jackets clearance
coach outlet online
soccer jerseys
michael kors outlet
uggs outlet
longchamp handbags
polo ralph lauren
true religion jeans
true religion jeans
birkenstock shoes
air jordan shoes
michael kors outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
giuseppe zanotti shoes
polo ralph lauren outlet
mont blanc pens
air jordan shoes
canada goose
pandora charms
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
coach outlet
canada goose coats
polo ralph lauren outlet online
michael kors bags
pandora charms sale clearance
cheap nhl jerseys
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
air jordan shoes
kobe bryant shoes
prada sunglasses for women
canada goose outlet
pandora charms sale clearance
christian louboutin outlet
michael kors outlet
manolo blahnik outlet
bottega veneta outlet online
kevin durant shoes
uggs outlet
ray ban sunglasses
coach factory outlet
canada goose jackets
air max 2015
fitflops sale clearance
coach outlet
ferragamo shoes
nike air max 90
ugg boots clearance
oakley sunglasses wholesale
swarovski crystal
golden state warriors jersey
prada sunglasses
coach outlet clearance
air jordan shoes
uggs outlet
oakley sunglasses
ugg canada
nike air max 90
christian louboutin
canada goose coats
michael kors
michael kors factory outlet
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren
air jordan retro
oakley sunglasses wholesale
supreme clothing
louboutin shoes
oakley sunglasses wholesale
valentino outlet
basketball shoes
nba jerseys
michael kors outlet
coach factory outlet
canada goose outlet sale
chrome hearts online store
ugg boots clearance
ugg boots
ugg outlet
air max shoes
oakley sunglasses
pandora charms
longchamp handbags
coach outlet online
pandora jewelry
dansko shoes
hermes outlet store
coach outlet online
coach outlet store online
mulberry handbags
michael kors handbags
true religion outlet
christian louboutin outlet
air max trainers
coach outlet
reebok outlet store
broncos jerseys
raptors jerseys
coach factory outlet
coach handbags on sale
uggs
nba jerseys
air max trainers
ugg outlet
soccer jerseys wholesale
puma shoes
polo ralph lauren
michael kors outlet online
coach factory outlet
canada goose jackets
polo ralph lauren
jordan shoes
pandora jewelry
coach outlet online coach factory outlet
kobe 9
ugg outlet
air jordan shoes
ugg boots
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
mulberry handbags
cheap oakley sunglasses
air huarache
ugg outlet
canada goose jackets
camisetas futbol baratas
coach outlet online
polo ralph lauren
ralph lauren outlet online
pandora outlet
uggs outlet online
pandora outlet
christian louboutin outlet
michael kors outlet
canada goose outlet store
michael kors outlet clearance
christian louboutin
pandora jewelry
pandora charms sale clearance
oakley sunglasses
michael kors outlet
cleveland cavaliers jersey
supreme shirts
michael kors outlet clearance
christian louboutin
coach outlet store
prada bags
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
mulberry handbags
longchamp pliage
canada goose jackets outlet
adidas wings shoes
true religion jeans
ugg boots clearance
kate spade sale
salomon outlet
michael kors outlet clearance
kobe bryants shoes
oakley sunglasses
true religion outlet
tory burch outlet online
christian louboutin sale
polo ralph lauren shirts
polo ralph lauren
ferragamo outlet
oakley sunglasses
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
cheap nfl jerseys
michael kors outlet
christian louboutin
nfl jerseys wholesale
mont blanc pens
76ers jerseys
ferragamo shoes
coach outlet store online
canada goose jackets
true religion outlet
christian louboutin shoes
cheap jordans for sale
oakley sunglasses
ferragamo shoes sale
true religion jeans
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
moncler jackets
soccer cleats
nike outlet store
air jordan shoes
ralph lauren outlet
canada goose outlet store
moncler coats
nike air max 90
adidas outlet store
ray ban sunglasses
mlb jerseys
christian louboutin outlet
coach outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
canada goose jackets
fitflops sale clearance
cheap jordan shoes
ugg boots on sale
polo ralph lauren
canada goose jackets sale
reebok shoes
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
hermes belt
oakley sunglasses
michael kors uk
ray ban sunglasses outlet
fitflops shoes
coach handbags
ray ban sunglasses
tory burch handbags
christian louboutin sale
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg outlet
coach outlet canada
longchamp pas cher
ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
timberwolves jerseys
oakley sunglasses
cheap jerseys
ralph lauren pas cher
tory burch sandals
coach factory outlet
valentino shoes
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
nike shoes
nike shoes outlet
oakley sunglasses wholesale
uggs outlet online
adidas yeezy boost
tory burch outlet online
michael kors outlet
coach outlet online
nike roshe run
true religion uk
air max 90
uggs outlet
coach outlet
canada goose outlet
uggs outlet
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet
polo outlet
canada goose jackets
jerseys wholesale
canada goose outlet
michael kors handbags
nobis jackets
canada goose outlet
coach outlet online
coach outlet store online
pandora charms sale clearance
michael kors outlet
christian louboutin sale
wellensteyn jackets
snapbacks wholesale
cheap oakley sunglasses
polo outlet
uggs outlet
canada goose jackets
jordan shoes
golden state warriors
pandora charms
ugg boots
nfl jerseys
cheap jordan shoes
coach outlet
true religion outlet
coach outlet store
supra shoes
supreme clothing
cheap jordans
moncler jackets
air jordan shoes
denver broncos jerseys
burberry outlet
michael kors
adidas nmd r1
pandora charms sale clearance
coach outlet online
celtics jerseys
cheap snapbacks
prada shoes on sale
cheap jordan shoes
polo outlet
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap basketball shoes
ugg outlet online
true religion uk
michael kors outlet
michael kors outlet online
burberry outlet
coach outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose outlet online
coach outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses
moncler jackets
canada goose
polo outlets factory store
chrome hearts clothing
jordan 3
chrome hearts sunglasses
ralph lauren polo
ugg boots
michael kors
michael kors outlet
ralph lauren polo
birkenstock shoes
michael kors handbags
longchamp handbags
nba jerseys
pandora jewelry
ray ban sunglasses sale
polo outlet
2018 world cup jerseys
tory burch outlet
cazal outlet
longchamp handbags
canada goose
canada goose uk
ugg boots for women
canada goose
nfl jerseys
mulberry uk
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
air jordan 4
pandora outlet
tory burch outlet
michael kors outlet online
canada goose jackets outlet
michael kors handbags
nike outlet online
true religion outlet
michael kors outlet stores
pandora charms sale clearance
swarovski jewelry
oakley sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet clearance
canada goose
ugg boots
michael kors uk
ralph lauren polo
canada goose jackets for women
nike factory store
swarovski outlet store
ralph lauren shirts
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
ugg boots
barbour outlet
burberry outlet store
cheap jordan shoes
true religion jeans
cheap jerseys
michael kors handbags outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
lacoste polo shirts
michael kors outlet
kobe shoes
fitflops sale clearance
ysl outlet online
uggs outlet
mizuno shoes
cheap jordan shoes
moncler outlet
nike outlet
ugg outlet online
mlb jerseys
nike outlet
jordan shoes
longchamp handbags
canada goose outlet
salomon shoes
ray-ban sunglasses
michael kors
birkenstock outlet
ferragamo outlet
coach factory outlet
air force 1
cheap mlb jerseys
christian louboutin shoes
michael kors outlet clearance
lacoste shirts
oakley sunglasses
kobe 9 elite
coach factory outlet
adidas trainers
michael kors outlet online
polo outlet stores
true religion outlet
michael kors outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses uk
ralph lauren outlet
cheap jerseys wholesale
chicago blackhawks jerseys
uggs outlet
oakley sunglasses
ugg outlet
coach outlet online
futbol baratas
manchester united jersey
pandora charms
michael kors outlet
polo ralph lauren shirts
tory burch outlet
longchamp pas cher
true religion outlet
coach factory outlet
coach factory outlet
louboutin shoes
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
ugg boots
ugg outlet store
canada goose jackets
nfl jersey wholesale
swarovski crystal
coach outlet
prada shoes for men
polo ralph lauren
canada goose jackets
cheap jordan shoes
michael kors outlet
chelsea jersey
coach outlet
michael kors handbags
coach outlet
ugg boots
canada goose outlet online
ugg outlet
canada goose jackets
coach outlet
chrome hearts outlet
swarovski outlet store
canada goose jackets
fitflops shoes
swarovski jewelry
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
coach outlet
fitflops
chrome hearts outlet store
polo ralph lauren
cheap jordan shoes
lacoste outlet
adidas nmd runner
coach factory outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses outlet
coach outlet online
burberry outlet stores
canada goose outlet
canada goose outlet
cheap football shirts
coach outlet store
longchamp pliage
coach outlet online
canada goose jackets
coach outlet
stephen curry shoes
ferragamo shoes
oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet online
coach outlet store
moncler outlet online
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
cheap jerseys wholesale
pandora charms sale clearance
fitflops outlet
coach factory outlet
pandora charms
adidas outlet online
adidas uk
michael kors online
canada goose outlet
uggs on clearance
fitflops sale
michael kors outlet clearance
fitflops shoes
ugg outlet online
nfl jerseys wholesale
coach outlet store online
canada goose outlet
canada goose outlet store
lacoste polo
air jordan shoes
canada goose outlet online
ugg boots clearance
christian louboutin outlet
nfl jersey wholesale
pandora jewelry
true religion jeans sale
ugg outlet
yeezy boost
polo outlet
cheap jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
lebron james shoes
pandora outlet
uggs outlet
michael kors outlet
pandora charms
michael kors outlet store
ugg outlet
knicks jerseys
canada goose outlet store
20180514
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.