QUOTE(rux25 @ May 18 2008, 12:29 AM)
Mih@....zi-mi si mie mai exact...cum faci anghinarea...trebuie sa aflu gustul care iti place atat de mult
Pei,acum,nu stiu cum se vinde in Romania...planta.floare...ca e ca o floare,trebuie batuta un pic,sa se deschida petalele...sa zicem la 8 anghinare pui 150-200 ml ulei,100-150ml otet(depinde cat de acre le vrei tu) ,100-150 ml apa,si sare,dupa gust...
QUOTE(rux25 @ May 18 2008, 12:30 AM)
Sa inteleg ca o mananci ca pe o salata? sau ca pe un fel de mancare sau?
Ca pe salatat..nu...Aici,se mananca inainte de masa de pranz(care e mai bogata).Sa zicem ca e aperitiv...insa eu fac abuz de anghinare...as manca la orice ora..
Asa-i ca te-am facut curioasa?Sebi,papa si el de rupe...Azi faceam intrecere,cu tati si Sebi...