Legile armoniei din pictura si din muzica sunt identice. Muzicienii ne arata frumusetea artei prin sunete, pe cand pictorii o fac prin intermediul culorii, astfel ca ambii se ghideaza dupa aceleasi reguli.
La Clubul de Muzica.ro oferim si lectii de pictura ce se imbina armonios cu cele de instrumente ( pian, vioara, chitara, flaut, tobe ) si voce. Periodic organizăm concerte și audiții cu public, în care cursanții confirmă cunoștiințele acumulate în fața publicului. De asemenea, copiii sunt încurajați să aibă cât mai mult contact cu scena, astfel că sunt trimiși la diferite competiții și concursuri de specialitate.
Mai mult de atat, profesorii care au o sincera simpatie si dorinta de a-i ajuta pe copii sunt extrem de pozitivi in privinta meseriei lor. Ei sunt receptivi si sensibili fata de elevi, stabilind un mediu cald si primitor necesar studiului si dezvoltarii unei atitudini pozitive fata de muzica.
Pentru mai multe detalii si pentru programari va oferim numarul de telefon 0736 577 110 si ne puteti urmari pe paginile de facebook ( https://www.facebook.com/clubuldemuzica.ro ) sau twitter ( https://twitter.com/Clubulde_Muzica ) si pe site-ul oficial www.clubuldemuzica.ro !
Sa intampinam acest insorit inceput de primavara prin veselia si frumusetea ce ne-o aduce muzica!