QUOTE(gaby82 @ Jun 6 2007, 03:52 PM)

Ana are 4 luni si de doua sapt are nasucul infundat am fost la medic si ne-a un trat cu ospamox sau amoxicilina si vibrocil nu reusesc deloc sa ii desfund nasul nici cu pompita ce ma sfatuiti?

buna mamico
iti inteleg ingrijorarea. si noi ne+am chinuit de cand s-a nascut baiatul nostru.
am ajuns la concluzia ca cel mai bun este serul fiziologic pus cu seringa 1ml in cele doua nari si am descoperit de abia la 7 luni batista bebelusului. noi nu o punem la aspirator. tragem cu gura ca sa nu il speriem. oricum al tau e mai mic si poate sta pe loc si cu aspiratorul. aspiratorul nostru face zgomot mare, dar daca al tau e mai discret poti sa incerci.
rabdare, de abia acum la 8 luni jumatate am rezolvat si noi cat de cat problema.
daca nu face febra sau nu e racit, ajuta-l sa isi desfunde nasucul, pentru ca altfel cand il scoti afara trage aer pe gurita si face imediat rosu in gat. noi asa am patit. cred ca am facut peri albi din cauza fornaitului.
pentru imunitate (racea foarte usor), ii dam de putin timp septilin, e un sirop dulce si bun care se poate da si la sugari.
poate sa fie si din cauza aerului din camera, poate e prea uscat sau umed. la noi a fost prea umed. facem mucegai pe un perete. si noi adultii ne mai trezim cu nasul infundat noaptea. aeriseste foarte bine camera de mai multe ori pe zi. ei nici nu stiu sa isi sufle nasul, asa ca trebuie sa ii ajutam noi.
rabdare multa