Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Pentru A Va Decora Casa
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Casa si gradina
toia
* Vreti sa gasiti combinatia cea mai simpla si mai de efect pentru a va decora casa? * Va oferim citeva scheme de culori elegante si moderne
Vreti sa gasiti combinatia cea mai simpla si mai de efect pentru a va decora casa? Iata citeva idei care cu siguranta va vor fi utile si printre care veti gasi una care sa vi se potriveasca. Va oferim citeva scheme de culori elegante si moderne.
Alb si negru
La moda va ramine mereu combinatia de negru si alb, mai ales pentru ca ofera eleganta si oarecum o tenta de straniu incaperii in care le folositi. Daca veti combina intr-o proportie echilibrata cele doua culori, efectul va fi unul clasic si foarte primitor. Albul da o senzatie de curat, iar negrul de stilat. Pardoselile in carouri alb-negre, de asemenea mochetele sau covoarele cu forme ciudate in aceeasi combinatie de culori, mobila neagra sau mai inchisa la culoare va contrasta perfect cu peretii vopsiti cu un alb imaculat. Perdelele in dungi negre pe un perete alb sau rosu vor avea mereu admiratori. Nu trebuie sa uitam ca toate accesoriile de genul tablourilor moderne cu rame negre sau al obiectelor de metal alb si negru, lenjerii de pat, cuverturi, candelabre si veioze de culoare neagra aduc un plus de sic camerei.
Albastru-alb
De asemenea, foarte moderna si linistitoare este combinatia de albastru si alb. Aceasta combinatie foarte senina ne aduce aminte de lacuri, mare si cer senin. Poate fi considerata o tema nautica pentru decorarea camerei copiilor, mai ales ca albastrul inspira o senzatie de liniste interioara si poate fi folosit si pentru cei care lucreaza foarte mult, eliminind stresul. Aceasta combinatie de alb si albastru era mult folosita si in Franta secolelor trecute. Iata cateva sugestii de decorare in aceste doua culori. Peretii vopsiti in albastru pal, mobila alba sau crem, perdele albe cu draperii albastru inchis si cu franjuri sau ciucuri, lenjerii de pat in degrade, multe tablouri cu peisaje lacustre sau marine, multe obiecte de decor albe, flori albe.
Rosu-alb
Culorile rosu si alb sint preferate de decoratori mai ales pentru hoteluri, dar le puteti folosi si dumneavoastra, mai ales in camera domnisoarelor, cu variatiuni de roz si alb. Peretii rosu inchis vor contrasta cu mobila alba si lenjeria alba.
Tema decorativa poate fi aceea de fructe, in special capsuni sau mere, regasite pe lenjeria de pat sau perdele si, de ce nu, chiar pe mocheta. Lenjeria de pat rosie precum si draperiile vor contrasta perfect cu peretii albi si mobila neagra. Multi prefera sa mai adauge pe linga aceste doua culori si altele de genul albastru sau roz aprins, in cantitati mici, evident.
Combinatii si combinatii
Verdele in combinatie cu albul va fi mereu relaxant si tonic. Verdele se poate materializa in imprimeuri de frunze si ferigi, pentru lenjeria de pat si draperii. Puteti vopsi peretii in nuante de verde pal folosind mai mult alb pentru restul camerei pentru a contrabalansa paleta coloristica. Puteti folosi si nuantele de verde galbui sau verde albastrui. Daca nu sinteti inca pregatiti pentru o culoare maro inchis atunci puteti alege ceva mai deschis de genul bej cu alb. Peretii bej vor contrasta de minune cu mobila alba sau cu cuverturile pufoase albe. Intotdeauna culorile pale se vor asorta cu albul asa ca va puteti alege orice culoare va place cu conditia sa fie pala, roz, galben, verde pal sau bleu. Casa va arata ca un vis si mai ales va fi visul dumneavoastra pus in realitate. Va fi foarte spatioasa si mai ales foarte luminoasa.
O culoare mai puternica dar foarte optimista si placuta este portocaliul in combinatie cu albul. Puteti combina portocaliul si cu albastru sau maro mai ales pentru camera copiilor. Daca vreti o culoare mai proaspata, alegeti galbenul in toate nuantele lui.
Ultimul trend
Maro si alb este ultimul trend folosit in decorarea casei si a camerelor. Peretii de culoare maro inchis dau impresia de cabana de munte cu lambriuri de lemn sau pur si simplu senzatia de dulce si bun data de ciocolata. La fel si culoarea maro naturala a mobilei, in special a patului. Aceasta combinatie necesita foarte mult alb pentru a veni in contrast cu tonurile inchise.
Combinatiile de alb cu nuante de alb vor fi mereu la moda si adauga distinctie spatiului. Albul cu usoare reflexii de bej, crem sau fildes realizeaza un efect calm si pufos.
Cititi acest articol in intregime.

Sursa: MonitorulExpres
anusk 83
o sa va spun pe scurt culorile din casa mea:sa vedem:in hol avem roz,in bucatarie gasim crem,in baie alb_rosu,in living portocaliu cu galben pai,in dormitorul nostru verde cu roz,sunt combinate pe diagonala,ori eu le vad super faine cas la mine acasa biggrin.gif ,ori asa sunt smile.gif am muncit un pic mai mult dar a meritat biggrin.gif
adryane
Si la noi culorile sunt combinate aproape peste tot......in hol si baie alb, in dinning verde deschis cu potocaliu deschis, in camera mare crem cu borbo, in dormitor albastru deschis cu alb si in bucatarie crem.
Acus e gata casa si tre sa o luam de la inceput cu decorarea! Va rog fetele mai da-ti-ne idei.
anusk 83
in baie nu`ti pui gresie si faianta,eu am alb-rosu e un pik mai scumpa cea rosie dar merita smile.gif si la gresie si la faianta am pus model "sah"
anusk 83
in baie am spoturi,in camere aplice,in dormitor am 3 spoturi deasupra semineului si o aplica interesanta in centrul camerei,am parchet in toata casa in afara de baie normal,e foarte frumos si usor de intretinut..intreba`ma daca mai vrei sa stii ceva smile.gif iti stau la dispozitie smile.gif
Anca74
QUOTE(anusk 83 @ Jun 29 2007, 10:22 AM) *
in baie nu`ti pui gresie si faianta,eu am alb-rosu e un pik mai scumpa cea rosie dar merita smile.gif si la gresie si la faianta am pus model "sah"


Dinamovistii se simt in elementul lor, la tine in baie! biggrin.gif
anusk 83
QUOTE(Anca74 @ Jun 29 2007, 10:27 AM) *
Dinamovistii se simt in elementul lor, la tine in baie! biggrin.gif


m`ai prins,imi place de ADRIAN MUTU doh.gif doh.gif doh.gif
loredanaghera
QUOTE(anusk 83 @ Jun 29 2007, 01:59 AM) *
o sa va spun pe scurt culorile din casa mea:sa vedem:in hol avem roz,in bucatarie gasim crem,in baie alb_rosu,in living portocaliu cu galben pai,in dormitorul nostru verde cu roz,sunt combinate pe diagonala,ori eu le vad super faine cas la mine acasa biggrin.gif ,ori asa sunt smile.gif am muncit un pic mai mult dar a meritat biggrin.gif

suna foarte interesant anusck, de ce nu ne pui si noua cateva poza sa vedem cum arata....si eu visez la o casuta plina de culoare....
Anca74
QUOTE(anusk 83 @ Jun 29 2007, 10:29 AM) *
m`ai prins,imi place de ADRIAN MUTU doh.gif doh.gif doh.gif


Nu mai e la Dinamo! De mult!
morena
in orice caz anusk ati avut "un pic" de lucru va luat mult timp ? asteptam poze.
simina
Trendul de anul acesta la noi in casa este portocaliu,orange,tonuri de maro...Atmosfera degajata e cea mai calda din cate combinatii am incercat pana acum.La copii am combinat verde cu bleumarin si bej pe ici pe colo in partea de jos a incaperilor,ca sa se mai calmeze un pic,sa nu mai fie asa ,,incalziti".
anusk 83
QUOTE(Anca74 @ Jul 11 2007, 03:04 PM) *
Nu mai e la Dinamo! De mult!

stiu dar in amintirea vremurilor de demult mi-am facut eu baia alb-rosu,imediat trag niste poze biggrin.gif
anusk 83

morena
eusa_clap.gif arata super
anusk 83
o sa pun si poze cu baia care este mandria mea biggrin.gif ,multumesc morena,deci nu mi se pare mie chiar dau bine culorile?

lia maria71
Apartamentul meu are multe culori..............toate sunt pastelate,moi, nu bat la ochi............in hol avem mov,portocaliu si tavanul roz............in dormitor caramiziu cu portocaliu(foarte stins)in diagonala.......in sufragerie doua nuante de mov puse fata in fata...............in camera copiilor am facut o singura culoare roz- dar ei au decoratiuni.........specifice lor.,spiderman,pinochio............bucataria e verde cu maron (peretii opusi).totul a fost facut de noi doi.......eu cu sotul si eu sunt foarte mandra de apartamentul meu..............acu vreau mobila noua peste tot ,deci sa te tii cheltuiala!!!!!!!!!!!
lia maria71
QUOTE(anusk 83 @ Jul 11 2007, 09:49 PM) *


nu pot vedea baia ta!!!!!!!!!!!!!sau ce e in poze!!!!!!!!!!!!!!si eram curioasa!!!!!!!!!!!
andaro
Acest topic e binevenit pt mine....si eu urmeaza sa aleg culorile pt noua mea ksa (dormitoare, living, bai...)...si am c alege. doh.gif
Dintre culori imi plac cel mai mult si mai mult albul si albastrul ( bleu pastel, turcoaz-ul, albastru deschis...) apoi gri, bej, lila...... Eu vreau ca exteriorul sa fie o nuanta de albastru...cu alb, cred? Ce credeti...cu ce alta culoare s-ar potrivi albastrul, la exteriorul casei? Interioarele vor fii pastelate...Am cateva idei, dar inca nu -s sigura de ele.
andaro
Poate mai sunt printre printre noi, iubitoare de albastru...iata un aricol despre...albastrul in casa ta...
Albastrul in casa ta

Cand ne pregatim sa decoram o camera sau o casa intreaga, prima decizie ce trebuie luata este legata de culori. Inainte sa cumperi orice, inainte sa face planuri si sa dai comenzi, trebuie sa stii sigur ce culoare vei folosi. Dar alegerea nu e usora. Ai nevoie de o culoare care sa se lege de celelalte, care sa nu fie nici prea rece, nici prea calda, nici prea puternica, nici prea stearsa. Daca ai probleme in alegerea unei culori, albastrul este una dintre optiunile sigure, care nu te va dezamagi niciodata. E o culoare versatila, ce permite multe combinatii, dar poate fi folosita si singura, in diverse nuante. Desi in general este considerata o culoare rece, se pot gasi si tonuri mai calde, mai intime. De ce este albastrul culoarea preferata a designer-ilor ? Pentru ca, oriunde mergi, nu se poate sa nu apara in jurul tau vreun petec de albastru, indiferent de nuanta lui: cerul, marea, florile, varfurile muntilor, lacurile, raurile. O culoare des intalnita in natura, albastrul este calm, odihnitor, relaxant. Este o culoare mediteraneeana, care aminteste de vara, soare, mare. In multe culturi, albastrul este culoarea adevarului, fidelitatii, intuitiei, sinceritatii si creativitatii. Terapiile alternative, care folosesc culorile pentru vindecare, recunosc albastrul ca avand un efect tonic asupra mintii si trupului, un efect de stimulare a metabolismului si de reducere a nervozitatii. Din punct de vedere psihic, albastrul calmeaza starile emotionale, relaxeaza si este potrivit pentru meditatie, creativitate, dezvoltare spirituala. Ajuta persoanele introvertite sa se exprime. Fie ca ai sau nu incredere in terapia prin culoare, albastrul ramane o culoare potrivita pentru interioare pentru ca simplul fapt ca este frumos si usor de combinat. Evident, exista o varietate de tonuri si fiecare are proprietatile sale. Cel mai usor de folosit este albastrul deschis, bleul cerului senin. Merge in orice camera, de la bucatarie pana la baie si se poate combina cu diverse culori. In living, cu mult albastru si un strop de alb se poate crea cu usurinta un decor marin, ce aminteste de vacanta de vara. O combinatie des intalnita este cea cu peretii bleu si mobila alba, la care sa adauga accesorii bleumarin sau turcoaz si un covoras in dungi alb-albastre. Este decorul marin tipic, o combinatie usor de realizat care "iese" din prima chiar si celor fara experienta. Putin mai mult curaj necesita combinatia albastru-galben, insa rezultatele sunt pe masura. Galbenul solar da albastrului stralucirea si caldura care ii lipsesc, iar combinatia rezultata este vesela, optimista si nepretentioasa. Se poate folosi in bucatarie, living, dormitor sau baie cu aceleasi rezultate bune. O combinatie mai serioasa si eleganta este cea dintre bleu si negru. In decoratiunile de interior, negrul este culoarea elegantei si a luxului, iar albastrul deschis o inveseleste putin, dandu-i o tenta jucausa. Dar si albastrul poate sa fie elegant. Tonurile de bleumarin alaturate unui bleu deschis, pot sa salveze o camera ce ar fi parut prea deschisa la culoare, iar combinatia de bleumarin si alb repezinta o alta solutie pentru un decor marin. Bleumarinul este o culoare inchisa a carei folosire necesita atentie, dar, folosit intr-o cantitate potrivita si in locurile potrivite, el poate sa fie elementul decisiv in design-ul camerei. Bleumarinul este culoarea marii adanci, aminteste de vacanta, de vapoare si aventura. Pe de alta parte, daca vrei sa folosesti aceasta culoare intr-o camera, atunci trebuie sa o combini cu alte culori deschise, pozitive : alb stralucitor, murdar sau perlat, bej, gri deschis. Decorul poate fi imbunatatit, adaugand tablouri sau fototapete cu imagini marine sau accesorii ce amintesc de un vapor pornit catre larg. O alta culoare foarte apreciata de designeri este albastrul-cerneala, foarte inchis, adanc. Este cea mai inchisa nuanta de indigo si culoarea cerului de noapte, luminat de luna. Pare mai viu si mai vesel decat negrul, dar este mai cald si mai elegant decat albastrul deschis. Poate sa apara pe pereti, pe tesaturi, covoare si accesorii. Poate sa fie usor lucios sau mat. Oricum, este o culoare misterioasa, clasica si moderna in acelasi timp, relaxanta si proaspata. Ca si bleumarinul necesita combinatia cu o culoare mai deschisa, de preferat o nuanta de alb. Foarte frumos este si albastrul cobalt, insa fiind o culoare electrica nu se poate folosi pe suprafete mari. Cantitati mici (pe accesorii, tesaturi) se pot combina cu rezultate uimitoare cu bleumarinul sau albastrul deschis, carora le da un plus de vitalitate. Orice nuanta ai alege, albastrul ramane o culoare frumoasa, care nu se demodeaza, o culoare potrivita multor stiluri de la cel exotic pana la minimalist, shabby chic, oriental sau contemporan.
ceaza
pentru decorarea casei si a camerei copiilor in special cunosc pe cineva priceput care poate efectua cam toate personajele din desenele animate existente ...se pricepe in general la decorari...picteaza fara sabloane...cei interesati imi pot trimite un mesaj privat....va pup
ninina
Vin si eu sa cer sfaturi...desi mai am un pic pana ajung la decaorari....nu mult....
am vazut ca pt living se poarta mult portocaliu...si chiar mi-a trimis o verisoara poze cu livingul ei in aceasta culoare....e frumos.....dar parca prea toata lumea a inceput pe portocaliu...sau cel putin asa e in zona noastra.....ce ma sfatuti pt culoarea verde??? sau crem cu maro??sau poate ma ajutati cu alte culori.....
la living avem 3 geamuri mari de culoare alba.....si este deschis spre hol , casa scarii....
..in dormitor mie imi place un mov deschis(iubitului nu prea mult)...asa ca ne mai gandim.....
....da si inca o intrebare...cum e mai bine pt hol si living ..parchet sau gresie?

..va multumesc mult trandafir.gif
flori-de-cimp
QUOTE(ninina @ Jul 7 2010, 05:27 PM) *
Vin si eu sa cer sfaturi...desi mai am un pic pana ajung la decaorari....nu mult....
am vazut ca pt living se poarta mult portocaliu...si chiar mi-a trimis o verisoara poze cu livingul ei in aceasta culoare....e frumos.....dar parca prea toata lumea a inceput pe portocaliu...sau cel putin asa e in zona noastra.....ce ma sfatuti pt culoarea verde??? sau crem cu maro??sau poate ma ajutati cu alte culori.....
la living avem 3 geamuri mari de culoare alba.....si este deschis spre hol , casa scarii....
..in dormitor mie imi place un mov deschis(iubitului nu prea mult)...asa ca ne mai gandim.....
....da si inca o intrebare...cum e mai bine pt hol si living ..parchet sau gresie?..va multumesc mult trandafir.gif

eu sint pro parchet oFloare1.gif bafta in alegerea culorilor , intr-adevavar poate fi o bataie de cap oFloare1.gif
ninina
QUOTE(flori-de-cimp @ Jul 7 2010, 06:46 PM) *
eu sint pro parchet oFloare1.gif bafta in alegerea culorilor , intr-adevavar poate fi o bataie de cap oFloare1.gif

partners.gif trandafir.gif ...multumesc,,,,si noi inclinam mai mult inspre parchet...
ruxy
Eu sunt pentru parchet in casa, dar sub nici o forma in living...nu poti cere musafirilor sa se descalte...si atunci toamna, iarna ce faci?...Ploaie, zapada, noroi...toate le vei avea pe parchetul tau frumos yes.gif yes.gif yes.gif
La etaj desigur parchetul e cea mai buna solutie...si acolo nu trebuie sa urce nimeni incaltat( sa nu faci ca mine, eu am tolerat si asta... inseamna munca de doua ori mai mult doh.gif )...

ninina
QUOTE(ruxy @ Jul 7 2010, 07:50 PM) *
Eu sunt pentru parchet in casa, dar sub nici o forma in living...nu poti cere musafirilor sa se descalte...si atunci toamna, iarna ce faci?...Ploaie, zapada, noroi...toate le vei avea pe parchetul tau frumos yes.gif yes.gif yes.gif
La etaj desigur parchetul e cea mai buna solutie...si acolo nu trebuie sa urce nimeni incaltat( sa nu faci ca mine, eu am tolerat si asta... inseamna munca de doua ori mai mult doh.gif )...

...da Ruxy ai mare dreptate..mai ales ca eu stau pe deal...si imi imaginez pe FAby cu cizmulitele pline de noroi dand o fuga prin casa biggrin.gif ...dar in acelasi timp ma gadesc ca e rece tare pe gresie.... trandafir.gif
ruxy
QUOTE(ninina @ Jul 7 2010, 08:04 PM) *
...da Ruxy ai mare dreptate..mai ales ca eu stau pe deal...si imi imaginez pe FAby cu cizmulitele pline de noroi dand o fuga prin casa biggrin.gif ...dar in acelasi timp ma gadesc ca e rece tare pe gresie.... trandafir.gif

Eiii, nu e chiar asa greu...ii pui papucei baiatului...de casa biggrin.gif wink.gif tzuc.gif
ninina
QUOTE(ruxy @ Jul 7 2010, 08:43 PM) *
Eiii, nu e chiar asa greu...ii pui papucei baiatului...de casa biggrin.gif wink.gif tzuc.gif

....da asa e.....
...culoarea care iti place pt living si hol ca vreau sa fie aceiasi....pe pereti o cluoare si tavanul alb......avem si o chestie din rigip in romb.... trandafir.gif trandafir.gif
ruxy
QUOTE(ninina @ Jul 7 2010, 08:46 PM) *
....da asa e.....
...culoarea care iti place pt living si hol ca vreau sa fie aceiasi....pe pereti o cluoare si tavanul alb......avem si o chestie din rigip in romb.... trandafir.gif trandafir.gif

Vrei sa iti arat ceva poze?
ninina
QUOTE(ruxy @ Jul 7 2010, 08:47 PM) *
Vrei sa iti arat ceva poze?

da sigur ca da....vreauuuuuuuu partners.gif partners.gif
ruxy
Eu sunt pentru o casa colorata si vesela yes.gif ...am ales pentru living culoarea piersicii...o nuanta calda si placuta...si am mers pe mobilier portocaliu pastrand aceeasi linie peste tot si datorita faptului ca avem bucataria deschisa stil american....







Tv-ul nu mai sta pe jos...l-am schimbat si este pe perete tongue.gif



Verdele...am vazut ca iti place...l-am ales pentru baia copiilor...e tonic, si-i invioreaza, iar combinatia cu portocaliu ii inveseleste biggrin.gif




pentru holuri am ales albul, face trecerea mai lina de la o culoare la alta smile.gif ...dormitoarele sunt colorate...





ninina
QUOTE(ruxy @ Jul 7 2010, 09:10 PM) *
Eu sunt pentru o casa colorata si vesela yes.gif ...am ales pentru living culoarea piersicii...o nuanta calda si placuta...si am mers pe mobilier portocaliu pastrand aceeasi linie peste tot si datorita faptului ca avem bucataria deschisa stil american....







Tv-ul nu mai sta pe jos...l-am schimbat si este pe perete tongue.gif



Verdele...am vazut ca iti place...l-am ales pentru baia copiilor...e tonic, si-i invioreaza, iar combinatia cu portocaliu ii inveseleste biggrin.gif


pentru holuri am ales albul, face trecerea mai lina de la o culoare la alta smile.gif ...dormitoarele sunt colorate...






nu am stiut la care sa dau replay...imi plac toate......foarte frumoasa casa ai draga mea....casa de vis partners.gif partners.gif partners.gif
tot stau si ma minunez de frumusetea casei tale... partners.gif
supeb,,,,,superb...imi place si culoarea si tot....si perdelele sun f frumoase.... partners.gif
ninina
Baia e cu adevart super frumoasa.....
..foarte frumos...
azi am fost si am dat comanda de usi....le facem din lemn.....nustiu scarile cum sa le facem...ne-au zis cei de acolo ca fac scari din lemn...dar nu invelite total ci doar pe deasupra....acum ne gandim...adevarul e ca sunt alunecoase,,,,dar faine...
USA
Wau Ruxy, imi pare rau ca nu am prins de la inceput pozele..dar ce am vazut....e superb....un cuibusor al dragostei cu mult mult still....sa fiti fericiti for ever!
Alondra
Superb la tine acasa, Ruxy ! O casa calda, asa ca tine! wub.gif love1.gif tzuc.gif
Si ma bucur tare ca am apucat invitatia biggrin.gif
ruxy
QUOTE(ninina @ Jul 7 2010, 09:34 PM) *
Baia e cu adevart super frumoasa.....
..foarte frumos...
azi am fost si am dat comanda de usi....le facem din lemn.....nustiu scarile cum sa le facem...ne-au zis cei de acolo ca fac scari din lemn...dar nu invelite total ci doar pe deasupra....acum ne gandim...adevarul e ca sunt alunecoase,,,,dar faine...

Scarile din lemn sunt perfecte...eu daca as mai face casa de la inceput din lemn as pune...sunt calde...ale mele din marmura sunt reci si alunecoase foarte...daca sunt ude...esti zburat biggrin.gif ...si cate ceva din dormitorul meu roz cu argintiu...






si baia biggrin.gif




te imbratisez cu mare drag Ninina mea scumpa...sper din tot sufletul sa ai casuta ta din vis... partners.gif partners.gif partners.gif
ruxy
QUOTE(USA @ Jul 7 2010, 09:41 PM) *
Wau Ruxy, imi pare rau ca nu am prins de la inceput pozele..dar ce am vazut....e superb....un cuibusor al dragostei cu mult mult still....sa fiti fericiti for ever!



QUOTE(Alondra @ Jul 7 2010, 09:42 PM) *
Superb la tine acasa, Ruxy ! O casa calda, asa ca tine! wub.gif love1.gif tzuc.gif
Si ma bucur tare ca am apucat invitatia biggrin.gif

notworthy.gif partners.gif partners.gif partners.gif partners.gif
invitatie cu drag...si aceleasi urari de bine si voua dragele mele notworthy.gif
dyana
ruxy, gresie si faianta am mai vazut si eu, la fel si pereti frumos colorati, dar balustrada aia de la scari m-a dat gata wub.gif Si cred ca vine perfect cu marmura de pe scara. smile.gif
ruxy
QUOTE(dyana @ Jul 7 2010, 10:13 PM) *
ruxy, gresie si faianta am mai vazut si eu, la fel si pereti frumos colorati, dar balustrada aia de la scari m-a dat gata wub.gif Si cred ca vine perfect cu marmura de pe scara. smile.gif

Esti perfecta pentru detalii smile.gif wub.gif oFloare.gif

Mih@ela
QUOTE(ruxy @ Jul 7 2010, 09:17 PM) *
Esti perfecta pentru detalii smile.gif wub.gif oFloare.gif


Ruxi,unde stai exact,sa vin sa iti fac o vizita la casuta ta de vis?Ma primesti?Ma si descalt yes.gif in living,ca e vara biggrin.gif love1.gif love1.gif
Mai trebuie sa vedem exteriorul ..de fapt io l-am vazut,insa nu in intregime tzuc.gif
ruxy
QUOTE(Mih@ela @ Jul 7 2010, 10:33 PM) *
Ruxi,unde stai exact,sa vin sa iti fac o vizita la casuta ta de vis?Ma primesti?Ma si descalt yes.gif in living,ca e vara biggrin.gif love1.gif love1.gif
Mai trebuie sa vedem exteriorul ..de fapt io l-am vazut,insa nu in intregime tzuc.gif

Cum sa nu te primesc? Cu mare drag love1.gif ...Si nu e nevoie sa te descalti...la mine nu se descalta nimeni biggrin.gif Gresia e rece smile.gif
ninina
Waw Ruxy...super dormitorul, si baia.....si scarisle sunt foarte elegante, frumoase.... trandafir.gif
...chiar la exterior ce culoare ai....??? vb lui Mihaela biggrin.gif
...multumesc din suflet draga mea ....ca mi-ai aratat casutza ta...asa de bine m-am simntit un pic in vizita la tine....e totul la superlativ..... partners.gif partners.gif
...sunteti de vis cu o casutza de vis.... trandafir.gif partners.gif
ruxy
QUOTE(ninina @ Jul 7 2010, 10:38 PM) *
Waw Ruxy...super dormitorul, si baia.....si scarisle sunt foarte elegante, frumoase.... trandafir.gif
...chiar la exterior ce culoare ai....??? vb lui Mihaela biggrin.gif
...multumesc din suflet draga mea ....ca mi-ai aratat casutza ta...asa de bine m-am simntit un pic in vizita la tine....e totul la superlativ..... partners.gif partners.gif
...sunteti de vis cu o casutza de vis.... trandafir.gif partners.gif

Cum multa dragoste te-am primit Ninina...si poate vreodata...vom bea impreuna o cafea, o limonada...cine stie? love1.gif partners.gif Abia astept sa vad si eu casuta ta din vis! love1.gif

Uite o mica portiune sa vezi culoarea...o teracotta...

ninina
QUOTE(ruxy @ Jul 7 2010, 10:53 PM) *
Cum multa dragoste te-am primit Ninina...si poate vreodata...vom bea impreuna o cafea, o limonada...cine stie? love1.gif partners.gif Abia astept sa vad si eu casuta ta din vis! love1.gif

Uite o mica portiune sa vezi culoarea...o teracotta...


Ruxy nu am apucat sa vad.....aseara Faby ma chemat la datorie... doh.gif

...imi pare rau sad.gif
multumesc oricum trandafir.gif
loredanaghera
un living frumos...sper sa va placa, eu am facut doar pictura, restul e meritul proprietarei care avea gust foarte bun in ce privea decoratiunile, esteticul...

ninina
QUOTE(loredanaghera @ Sep 4 2010, 09:36 PM) *
un living frumos...sper sa va placa, eu am facut doar pictura, restul e meritul proprietarei care avea gust foarte bun in ce privea decoratiunile, esteticul...


Waw ...foarte frumos....si elegant....
..si tu foarte frumos ai pictat.... trandafir.gif trandafir.gif
..ms trandafir.gif
loredanaghera
multumesc ninina! ma bucur ca iti place...si eu am pus mult suflet in aceasta pictura, asa cum fac in general...daca nu pui suflet in ceea ce faci cred ca e greu sa fi multumit...
geebranz
Wonderful decor!



https://cryotherapynashvilletn.com
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.