Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Scurgeri Periculoase? :(
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Viitoare mamica, viitor tatic > Sarcina > Probleme in timpul sarcinii
mrtopologescu
Buna tuturor,
Sunt Ramona, am 26 ani si sunt casatorita de 2 ani, iar acum 2 luni am ramas insarcinata, cu primul nostru copil!!! E cea mai grozava veste pe care am primit-o vreodata sotul meu si cu mine, parca de atunci traim cel frumos vis posibil! Sunt sigura ca stiti cum este, doar sunteti si voi mame. Dar nu despre vestile bune vreau sa va povestesc acum, ci despre o situatie neplacuta cu care am inceput sa ne confruntam in ultima saptamana sotul meu si cu mine… Concret, medicul ginecolog ne-a spus ca ne putem continua fara probleme viata sexuala, asa ca am zis sa pofitam (cu atentie!) de timpul ramas doar pentru noi doi... Toate bune si frumoase, doar ca, dupa contactul sexual, m-am pomenit dintr-odata cu scurgeri si un miros extrem de neplacut si persistent in zona intima. Drept sa va spun, am cam intrat in panica, mi-e teama sa nu dauneze sarcinii… Inainte sa merg la medic va intreb si pe voi – ce ziceti, aveti idee ce mi se intampla?

mrtopologescu
Am avut norocul sa gasesc rapid rezolvarea pentru problema mea… jenanta. Medicul mi-a spus ca este vorba despre un dezechilibru al florei vaginale, problema des intanita la femeile gravide. Mi-a recomandat Feminella VagiC comprimate vaginale, un produs 100% NATURAL, deci prietenos cu sarcina, care stimuleaza natural refacerea florei vaginale fiziologice si previne dezechilibrul de flora vaginala. Pe cat de simplu suna, pe atat de simplu a fost sa scap de belea si sa ne vedem de viata noastra
cheri_17
ive had the same problems too!

https://microbladingelpaso.com/

https://microbladingelpaso.com/
killersmile11
gonna share this to my friends! boise bathroom remodel
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2022 Invision Power Services, Inc.