Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Picior Plat Valg
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Bebelusi si copii > Discutii generale: copii si adolescenti
sunlight76
Copilul meu in varsta de 8 ani are o problema destul de serioasa, are platfus destul de sever. Este o fetita draguta, pentru care imi doresc tot ceea ce este mai bun. Si incerc sa remediez situatia...va dati seama ca am incercat toate metodele posibile. Ieri am fost la dr Andrei Ioan Bogdan la o consultatie si am sperat intr-o rezolvare cat mai rapida. Medicul mi-a explicat ca singura metoda de corectie este una chirurgicala,dar ca momentan nu este cazul pentru piciorusul se corecteaza in repaus si ca nu sunt dureri, si ca trebuie sa mai asteptam. Acum eu ma intreb de ce trebuie sa mai asteptam, daca boala se agraveaza oricum? Sa imi fac iluzii ca nu o sa o doara gleznele niciodata? Ca nu o sa ii fie rusine sa poarte sandale, sau pantofi? Nu stiu daca ar trebui sa insist si sa ii fac rau in incercarea mea a rezolva aceasta problema. Voi ce ati facut? V- ati operat? Si cand? Care au fost rezultatele?
SandaElena
Imi pare rau sa aud de problema micutei, insa eu sunt de parere ca ar trebui sa asculti sfatul medicului. Intre timp, ai grija ce incaltaminte poarta cea mica, exista multe tipuri de pantofi speciali pentru dezvoltarea corecta a picioruselor celor mici. Si eu am mare grija cu ce poarta fetita mea, ii iau incaltaminte exclusiv de la Pantofiori Veseli, sunt foarte buni calitativ vorbind si au talpi speciale, flexibile si foarte usoare. Pentru toamna au si ghete copii si cizme copii.
Iti recomand sa ceri si o a doua opinie pentru platfusul celei mici, si intre timp sa ai grija ce fel de pantofi poarta zilnic.
mamma22
Eu am fost cu copilul la dr Andrei Ioan Bogdan si l-am operat la Sanador pentru picior plat. Avea dureri mari, nu mai putea face sport deloc, viata lui era o suferinta destul de mare. Operatia a fost simpla, ma rog prin ce am trecut noi. Copilul a fost adormit la operatie, medicul l-a operat la ambele picioare in acelasi timp. Am stat la spital 2 zile, apoi am mers acasa. Durerile au fost minime, si al meu este foarte miortait de obicei, dar acum nu s-a plans foarte tare. Inciziile au fost mici de 1 cm, si i-a bagat cate un surub in fiecare picior. Dupa 2 zile a inceput sa calce pe picioare, iar la 14 zile a mers fara cadru. La 1 luna a mers destul de bine. Corectia este remarcabila la glezna, nu se mai duce in interior piciorul. Ca mama sunt impacata ca am reusit sa nu IL MAI VAD CU GLEZNELE IN FELUL in care era, si mai ales ca pana acum nu am avut rezultate..
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.