QUOTE(Nani @ Nov 22 2007, 08:41 PM)

Buna fetele, si eu trec prin ceva asemanator cu blonddyana , in luna august am renuntat la anticonceptionale pt ca-mi doresc un bb, am aut pe 17 august menstruatie normala si apoi am avut in septembrie dar fff putin, pe parcursul a 2 zile si era aproape negru la culoare.Am crezut ca asa reactioneaza organismul dupa ce am lasat pastilele si am mers mai departe.In octombrie nu mi-a venit deloc si am intrat in panica.Am facut primul test la 2 zile de intarziere si , spre mirarea unora, dupa 3 minute l-am aruncat crezand ca nu se mai poate schimba rezultatul (intre timp am aflat ca poate sa se modifice si dupa cca 10-15 minute).La aproape 20 de zile intarziere am repetat testul pt ca incepusem iar sa sangerez (aceleasi caracteristici ca si prima luna) si am mers si la medic.Prima data cand a vazut testul a zis ca e pozitiv, peste cateva min a zis ca e prea pala cea de-a doua liniuta , deci este negativ.Acum astept sa fac analize de sange sa scap de dubii.
Buna fetelor...Sunt o mamica prospata si tare confuza...haideti sa va spun ce mi s-a intamplat!
Intr-o zi speriata ca nu mi-a venit ciclul am mers frumos la farmacie si mi-am cumparat un test de sarcina. Surpriza..a iesit pozitiv...nestiind daca este 100% corect am fugit la un medic de familie din apropiere (va precizez ca eu sunt din Cluj, dar sunt mutata la Bucuresti cu serviciu) care avea si ecograf. D-na Doctor foarte entuziasmata m-a felicitat spunand ca este sigur sarcina. Toate bune, pana cand am facut programarea de rigoare la medicul meu endocrinolog pentru ca eram sub tratament cu euthyrox. D-na Doctor mi-a comunicat foarte ofensata ca testele de sarcina nu sunt deloc sigure si m-a trimis sa fac o analiza de sange pentru BHCG (teoretic tot pe acest hormon se bazeaza si testele de sarcina). Am facut analizele , am platit si taxa de urgenta (in total 1 mil ) la laboratorul Synevo-sediul central din Bucuresti si surpriza!!! Testul a iesit negativ! Speriata m-am intors la medicul cu ecograful, aceasta cand a vazut rezultatul analizei a inceput sa se indoiasca de ceea ce vede la ecograf...in concluzie "se poate sa fie un cheag, stai linistita ca o sa iti vina ciclul si el se elimina!" Linistita, am continuatsa i-au euthyrox...(medicament care nu face bine la bebe) Ca sa fie povestea si mai plina, in duminica Pastelui m-am prezentat la Urgenta ORL pt ca urechea dreapta ma durea foarte tare. Diagnostic: otita externa. Medicamentatie: cifran, nurofen si picaturi (bineinteles ca nu am comunicat faptul ca sunt insarcinata-infirmat de analiza de sange) Dupa cateva pastile de antibiotic, nasa mea a reactionat foarte urat in momentul in care i-am precizat de testul de sarcina; spunea: Draga mea, tu esti exceptia exceptiilor, testul de sarcina iese pozitiv si tu nu esti insarcinata!!! Nu se poate asa ceva! In acel moment am renuntat la antibiotice si a doua zi m-am dus la farmacie si am cumparat 3 teste de sarcina toate de la firme diferite - toate au iesit pozitive! A urmat ginecologul (medic de la o clinica din Cluj) care a amutit cand i-am povestit si i-am aratat analiza. Chiar si-a facut si cruce. La ecografia facuta de el a iesit 100% : "D-na sunteti insarcinata in fix 4 saptamani! " tot el mi-a confirmat ca orice test de sarcina atata timp cat este in perioada de valabilitate indica corect. Daca a 2-a liniuta nu se vede foarte bine testul se repeta peste 48 de ore,dimineata. Deci nu va incredeti in analize!!! Eu sunt patita. Mai bine cautati un medic ginecolog care sa aiba rabdare sa va asculte problemele si cu care puteti sa discutati orice problema aveti. Daca aveti probleme sau intrebari de natura ginecologica el este cel mai in masura sa va raspunda la intrebari!
Felicitari tuturor mamicelor!