Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Cumparam Sau Asteptam?
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Casa si gradina
adina2011
Buna ziua!
Am strans ceva bani pentru avans si am vrea sa ne cumparam un apartament cu 3 camere, sa aiba si copilul dormitorul lui. O parte dintre prieteni ne spun sa ne grabim cu proiectul Prima Casa, altii ne spun sa mai asteptam pana la anul, poate mai scad preturile.
Voi ce credeti, cum vi se par preturile din anunturi imobiliare?
Ce sa facem?
Multumesc.
BubuBogdan
Este putin probabil sa creasca preturile. Am citit un articol foarte interesant aici in care Cristian Orgonas facea o analiza a preturilor din imobiliare in 2013. Daca ai strans banii, ia-ti acum, cine stie ce se intampla la anul?
beatricepopa
Casele au preturi ok...daca esti din Bucuresti incearca pe Flatfy https://flatfy.ro/case-de-vanzare-bucuresti-andronache pe Andronache sunt mai ieftine.
geebranz
awesome information
https://cabinetsfortwaynein.com
Ximeen
Cred că veți fi interesați să aflați și costul mobilierului pentru o cameră pentru copii. Poate vrei să actualizezi ceva din mobilier. Pentru astfel de nevoi, recomand acest magazin online http://kitchenroom.md/ au un sortiment bun de mobilier gata facut, iar aici pot realiza orice mobila la comanda. Prețurile sunt rezonabile, așa că puteți alege opțiuni bune și puteți primi comanda la momentul ales. Aceasta va fi o decizie bună pentru viitoarea mutare.
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.