Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Invitatie La Muzica ;)
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Bebelusi si copii > Copii pana la 14 ani
Maria_P
Salut,

Sunt nouă pe forum, sunt profesoară, și vreau să îi încurajez pe toții părinții să nu ezite să le ofere copiilor lor și o educație muzicală.

În atenția tuturor părinților cu copii talentați care își doresc să învețe să cânte la un instrument muzical! J
Am bucuria de a vă invita la testele de aptitudini de la Școala de muzică nr. 1 „Iosif Sava” din București. Probele vor avea loc în 14 și 15 iunie 2011. Puteți alege între pian și vioară, pentru copiii care se înscriu în clasa întâi, sau oboi, trompetă, clarinet, violoncel, pentru cei mai mărișori.
Pentru mai multe detalii puteți vizita site-ul școlii http://muzica1.scoli.edu.ro/Admitere.htm sau mă puteți contacta la adresa de e-mail maria.earlymusic@gmail.com, tel. 0721.344.071.

Vă mulțumesc și vă aștept cu nerabdare părerile, comentariile, întrebările!


"Muzica exprimă tot ceea ce nu poate fi exprimat prin cuvinte și tot ceea ce nu poate rămâne în tăcere." - Victor Hugo
Luci_lucia
Eu imi duc copilul deja la Boem Club si sunt foarte incantata, in cazul in care doriti si altceva in afara de pian si vioara, ei au si cursuri de canto, chitara, violoncel. Mie mi-au placut foarte mult lectiile de aducatie muzicala pt prescolari, sunt fenomenali micutii.
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.