Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Matei
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Bloguri. Pagini Personale > Bloguri > Blog laura_frincu
laura_frincu
Aici vreau sa scriu despre Matei, ca un jurnal de mamica pentru fiul ei... ca peste ani si ani sa poata citi si el, sa poata cunoaste gandurile mamicii lui de la nastere si pana cand o vrea Dumnezeu.... trandafir.gif
laura_frincu
Dragul meu pui mic, asa a inceput relatia mea cu tati.... cu o poezie....
Nu pleca,
Inca nu m-am umplut tot de tine
Mai vreau sa te privesc
Si sa-mi incolacesc cuvintele
In jurul trupului tau,
Mai vreau sa te culeg soapte de soapte,
Lumina de lumina,
Tristete de tristete.
Nu pleca,
Mi-e inca sete de buzele tale dulci,
De parfumul de liliac alb,
Mi-e sete de privirile tale
Ascultand cerul in fiecare mangaiere
Cu care sa ma imbratisezi,
Nu pleca!


01.09.2002
laura_frincu
Scrisoare pentru Matei

9.02.2010

Dragul mamei pui mic, tu esti inca in burtica mea, iar impreuna am ajuns in saptamana 38 de sarcina!
Azi suntem in 9 februarie si mai ai doar 13 zile pana ce o vei intalni pe mami, si apoi si pe tati!Azi imi e tare rau, am vomat si am fost ametita, dar pentru tine indur orice, stiu ca totusi imi va fi dor oarecum de perioada asta cand imi apartii numai mie, cand te simt doar eu si tu ma stii doar pe mine, te linisteste doar vocea mea, doar bataile inimii mele, insa abia astept sa te pup, sa te privesc, sa te iubesc si sa te pot tine in brate....abia astept marea noastra intalnire...
Peste ani vei citi poate aceste randuri si vei zambi, nu-ti vei aminti nimic din toate astea, dar poate iti va placea ceaiul de musetel si menta pe care l-am savurat in ultimele 3 luni, sau strugurii din primele 4 luni, sau poate vei tresari la colindele cu care m-am delectat inca din luna octombrie pana in ianuarie, si vei stii pe atunci cat te iubesc de mult inca de pe acum, inca dinainte de toate, si cum imi dau seama ca toata viata mea am trait pentru acest moment, momentul in care te voi cunoaste pe tine, Matei, lumina ochilor nostri, ai mei si ai lui tati, iubirea noastra!
Ma rog la Dumnezeu sa fi sanatos, sa ai o soarta buna, viata ta sa fie plina de iubire, armonie, implinire...sa ai vise si fericire, sa inveti sa fi curajos si sa tii piept greutatilor si dezamagirilor, durerii si tristetii, sa crezi in Dumnezeu si in tine, sa stii ca noi, mami si tati, te vom iubi vesnic si neincetat cel mai mult, si ca pentru noi venirea ta pe lume este prima minune din viata noastra, minunea de a fi o familie, minunea de a ne iubi intre noi neconditionat si pentru totdeauna!
Matei pui mic, te asteptamsi te iubim! Si il rog pe Dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit!
Mamica ta Laura.... si taticul tau (adaugat de tati pe hartie) anima1.gif love1.gif
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.