QUOTE(aly82 @ Mar 22 2007, 04:12 PM)

:Dam sa incep si acest mesaj cu aceleasi multumiri calde si venite din suflet pt informatiile date

. suntem in ziua de 22 martie, iar cm nu a venit. tin sa precizez ca simptomele s-au mai estompat, dar inca predomina unele dintre ele: sani mariti dar nedurerosi, balonare, somnolenta ( cand vin de la scoala pe la 2.3, simt ca nu main pot si pe la 3.30 -4 ma culc pana pe la 6.30-7. ) cand am mers zilele trecute cu microbuzul, mi-a venit rau, chiar daca mie nu mi-e rau de regula pe masina. totusi sanii nu ma dor deloc, chiar daca asta era inainte un semn ca trebuie sa-mi vina, acum parca sunt in perioada fertila

( am si niste scurgeri albicioase

). nu stiu ce sa cred........mai astept oricum

, pe urma fac un test.
da, cel mai bine e sa mai lasi sa treaca o saptamana...
nici eu cand am ramas insarcinata nu aveam deloc sani durerosi si mariti..
scurgeri pot fi de tot soiul, dar stiu sigur (cel putin la mine asa a fost..) ca ar trebui ca, corpul galben sa isi continue secretia...(sunt de fapt scurgerile galbui care apar dupa ovulatie si care inceteaza inainte de menstruatie..). in caz de sarcina, ele continua in primele luni pt a asigura cumva "cuibul" embrionului.
este de fapt progesteronul.
daca le ai pe astea si temperatura bazala peste 37 grade (rectal, inainte de a te ridica din pat dimineata) sigur esti insarcinata.