Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Povestea Ingerasului Nostru.
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Bloguri. Pagini Personale > Bloguri > Blog vioangel
vioangel
In anul 2008 aveam planuit un bebe, deci si prin urmare am inceput sa lucram intens, si dupa prima luna de incercari surpriza testul arata un viitor barza2.gif .
Sarcina a fost foarte usoara, fara greturi, ameteli, somnolenta etc. La 4 luni am aflat ca bebe era de fapt bebita si am inceput sa cautam nume, mami propune Georgiana si tati- BIanca.


Dnp conform ecogarf 26 oct, potrivit cm 6 nov, deci incepem cu mersul mai des la spital fara nici un fel de semne ca beblina s-ar hotara sa vina. Pe 9 nov ne internam si se doc decide provocarea nasterii. Mi se pune prima perfuzie, dilatatie cam 1 cm, vine dr si ne spune ca nasc abia de dimineta pe 10 nov. Seara pe 9 nov, dupa ce vede ca nu progresam de loc (aveam ceva contractii dar nu suficient de putenice si destul de rare) mai pune o perfuzie si ne rupe si membranele , la 2 noaptea dilatatie 1.5 cm, si lichid modificat . Asa ca pe 10 nov se hotarasete nasterea prin cezariana la 10:20 vine pe lume un mic ingeras ce avea sa ne bucure zile.
Cateva poze

aly80r
Sa-ti traiasca puiutzul, sa fie sanatos si sa bucure toate viata smile.gif
vioangel
QUOTE(aly80r @ Apr 14 2010, 07:38 PM) *
Sa-ti traiasca puiutzul, sa fie sanatos si sa bucure toate viata smile.gif


Multumesc. trandafir.gif trandafir.gif trandafir.gif trandafir.gif trandafir.gif
vioangel
Poze cu Bia la maternitate.
Prima zi acasa


Bianca cu tati
vioangel
Prime trei luni cu Bianca acasa


MAMI DE TEO
ce fetita frumoasa aici...
manu1981
Sa va traiasca, sa va bucurati de ea! trandafir.gif Nimic nu e mai frumos pe lumea asta decat aparitia unui pitic mic care sa ne lumineaze vietile! sa-i dea Dumnezeu multa sanatate, iar voua multa putere sa o cresteti trandafir.gif
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.