DIPLOMAT
1L FRISCA(EU FOLOSESC HULALA)
7OUA MARI
IAR PT FIECARE OU CATE 2 LINGURI DE ZAHAR(14 LINGURI)........DACA SUNT MAI MICI OUALE MAI PUNE-TI 1 SI INCA 2 LINGURI DE ZAHAR
35 DE GRAME DE GELATINA=ADICA 3BUC. SI 1/2 PLIC DE LA DR O.
FRUCTE
AROME
SE INCEPE CU FRISCA,O BAT TARE SI O LASA DE-O PARTE.IAU GELATINA GRANULE SI O PUN LA INMUIAT IN APA CALDUTA SAU COMPOT ,LE AMESTEC PANA SE OMOGENIZEAZA.ASEZ CASTRONELUL IN ALTUL CU APA FIERBINTE SI LAS DE-O PARTE.
OUALE INTREGI,FARA COAJA
(O GLUMITA) SI ZAHARUL,LE BAT PE ABUR PANA SE FACE CA O SMANTANA MAI GROASA.CAND ESTE GATA,O IAU DE PE ABUR SI ADAUG GELATINA SI MAI BAT CU TELUL ,PT CA GELATINA SE LA SA LA FUND,FIIND GREA.
CALDUTA O ADAUG LA FRISCA SI AMESTEC USOR CU O LG.DE LEMN SE PUN FRUCTE SI AROME.
APOI SE TOARNA COMPOZITIA INTR-O CRATITA CU PERETI INNALTI SI SE LASA CATEVA ORE PANA SE INTARESTE,EU FAC SEARA SI O LAS TOATA SEARA LA FRIGIDER
DACA VRETI FARA BLAT PUTE-TI PUNE O FOLIE PE FUNDUL FORMEI,ATUNCI CAND INTOARCE-TI SA NU RAMANA LIPITA CREMA SAU PUNE-TI BLATUL SI PE MARGINI UNDE E CREMA, FOLIE.