Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Tot Din Previziunile Acestui An, Horoscop 2010
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Horoscop
Alondra
ZODIA BERBECULUI IN 2010


SFATUL ASTROLOGULUI PENTRU 2010: afirmă-te, arată ce poti, concentrează-te asupra rolului tău în lume, fii cel mai bun, câstigă definitiv, prin valoarea ta, respectul si admiratia lumii, iesi în fată, tinteste sus, atinge-ti marile scopuri. Succes!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Te bucuri de vizita lui Venus între 8-31 martie, perioadă care te va face să te simti bine în pielea ta. Nu la fel de bine te vei simti între 30 iulie - 15 septembrie cât timp Marte traversează zodia ta opusă, deci încearcă să-ti păstrezi calmul.
INTRO. Primele 3 luni ale anului te au pe tine în prim plan prin prezenta frumoasei Venus în zodia ta. Ea te face mai tandru, mai senzual, mai atractiv, si îti scoate mai mult în evidentă calitătile fizice si sufletesti. Ce-i drept, esti genul bărbătos, care stie ce vrea, de aceea tu nu vei sta să astepti de la celalalt primul pas, ci esti capabil să obtii prin forte proprii. Norocul tine cu tine până în martie. Faci parte din zodia ispitită temporar de două planete, care intră pentru scurt timp aici - Jupiter si Uranus în iunie-august - ca apoi să se întoarcă până la anul în zodia anterioară, ca atare vara lui 2010 poate să te dea un pic peste cap, fiind cu totul altfel decât întregul an.
DRAGOSTE.Tot anul, Saturn se află în zona căsniciei. Cei maturi se vor gândi că e timpul să se aseze la casa lor – oricum au trei ani să pună în practică ideea! – cei tineri vor căuta parteneri seriosi, care le inspiră încredere si stabilitate. Nu este totusi exclus ca sobrul Saturn să te facă să alegi
, mai degrabă, o relatie din interes, decât una din dragoste, pentru că Saturn nu e adeptul iubirii. El vine cu interese clare, cu responsabilităti, deci, dacă e să te căsătoresti, o vei face doar pentru că „trebuie”, pentru că ceasul biologic te obligă sau pentru că societatea e cu ochii pe tine.
În august-septembrie, Marte în Balantă îti dă ghes să te grăbesti, dar ar fi bine să mai astepti, ca să nu faci vreo greseală. Este perioada multor discutii serioase despre căsătorie, poate prin august si noiembrie apare sansa de a cunoaste pe cineva atractiv, dar Saturn te sfătuieste să mai lasi lucrurile să se aseze înainte de a spune „da”. Cei deja căsătoriti îsi asumă responsabilităti mature, dispusi să clădească ceva solid în doi.
CARIERA. Lucrurile par bine asezate la serviciu, te bucuri de o atmosferă destul de destinsă, de parcă s-ar mai repara o multime de aspecte care te-au tinut pe loc înainte. Te duci de multe ori la serviciu cu inima plină de bucurie, pentru că ai parte de colaboratori deschisi, cooperanti, si te ocupi de proiecte care îti inspiră încredere. Cu un dram de entuziasm si cu o atitudine pozitivă, poti repurta multe succese în carieră.
Vara lui 2010 e plină de noutăti la serviciu, poate chiar te gândesti serios să schimbi locul de muncă. Îti asumi noi responsabilităti, dornic să fii descoperit la justa la valoare. Cu Marte în casa X, spre finalul anului 2010, vei dori mai mult, vei fi capabil să atingi scopuri mai înalte, cuprins de o energie de invidiat care te împinge în fată. Vei fi atras de competitie, de examene
, de confruntări acerbe în care vrei neapărat să fii remarcat.

BANI.Nu duci lipsă de bani, 2010 pare să semene cumva cu anul trecut sau te bucuri de eforturile anului 2009, culegând roadele. Reusesti să îti achiti datoriile anului trecut si descoperi că mai rămâne ceva si pentru sufletul tău.
Toamna este perioada cea mai propice câstigurilor, dar banii vin din surse oarecum neasteptate, pe care nici nu le bănuiesti.

SANATATE. Jupiter în Pesti nu e tocmai atu-ul unei sănătăti de fier. Bolile cronice pot reveni în actualitate, bolile vârstei dau si ele semne din când în când. Februarie-martie si iulie-august sunt perioadele cele mai bune să te simti în formă si a scăpa de probleme.
Pentru o stare bună de sănătate, mergi neapărat la mare sau la băi, dar nu neapărat pentru plajă, pentru că ai nevoie de medii acvatice pentru a te recupera.

Alondra
ZODIA TAURULUI IN 2010


SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: învată, extinde-ti orizonturile, nu te limita la lumea strâmtă în care ai trăit până acum, priveste în sus, priveste departe, visează cu curaj, propune-ti teluri noi, upgradează-te, deschide-te spre spiritualitate, află, descoperă, informează-te, călătoreste!

PERIOADE BUNE
SI RELE IN 2010:
Venus se întoarce acasă, în zodia ta, între 1-25 aprilie, fiind una din cele mai optimiste si chiar fericite perioade. Cu Marte prin zodia ta opusă, între 15 septembrie – 28 octombrie, asteaptă-te totusi la furtuni si stări neplăcute.
INTRO. Luna aprilie e luna ta de gratie, când Venus, planeta ta guvernantă, revine la ea acasă: în zodia ta! ea te face să te simti bine, să te bucuri de viată, să zâmbesti, să cuceresti la prima vedere. Esti atras de tot ce-i frumos, de artă, de distractii, de aceea trebuie să profiti din plin de prezenta „micului benefic” în zodia ta.

DRAGOSTE. Cu Jupiter în Pesti pe tot parcursul anului, nu se poate vorbi de o viată sentimentală prea bogată. Dimpotrivă, adeseori te simti singur, neglijat, iar sansele de a cunoaste pe cineva, în ciuda iesirilor tale în lume, sunt foarte reduse.
Viata conjugală poate cunoaste o energizare în ultima parte a anului, când Marte si Venus în Scorpion vor anima atmosfera de cuplu, dar adeseori o va duce la extreme. Dacă iei din influentele acestui tranzit doar ce e mai bun pentru voi doi - ambitia de a depăsi orice impas, magnetismul dintre parteneri, compatibilitatea sexuală - totul ar merge de minune, deci evită certurile, dorinta de a vă impune si orgoliile.

CARIERA. Saturn în Balantă este un avantaj pentru eforturile tale de a lucra într-un mediu stabil, care inspiră durabilitate. Poti găsi acum un job în care vei lucra multi ani de acum încolo, dar succesele vin lent. Trebuie să ai multă răbdare până vei începe să culegi roadele eforturilor de acum, si nu uita nicio clipă cerintele acestei perioade: tolerantă dusă la extrem, diplomatie, lucru în echipă, acceptând diversitatea oamenilor de lângă tine.
Nu trebuie să te pui doar pe tine în valoare, ci să întelegi că esti parte dintr-un colectiv, în care si tu joci un rol important. Pune accent pe parteneriate, asocieri si unirea fortelor în mod egal pentru un scop comun. Începutul de an poate aduce succese profesionale si o ameliorare a imaginii publice, iar între iulie-septembrie atmosfera se animă la serviciu, prin initiative personale bine primite de ceilalti.

BANI. Nu vei duce lipsă de bani atât timp cât tii cont de ponturile bune care vin de la ceilalti si cât timp ai pe cineva alături cu care să împarti, în mod egal, greutătile si nevoile. E un an al schimburilor reciproc avantajoase, al contractelor de succes, al unor întelegeri de bun augur care atrag o situatie materială satisfăcătoare. Poti vinde sau cumpăra, poti dobândi un venit suplimentar, poti intra într-o afacere, pentru că se întrevede o a doua sursă de venit, măcar pentru o vreme.
Activitătile comerciale pot cunoaste o evolutie pozitivă, deci, dacă nu ai deja o afacere, gândeste-te să pornesti pe o astfel de cale, dar nu singur, ci sustinut de cineva. Comertul, serviciile
de consultantă si comunicare sunt de succes, iar finalul de an poate atrage venituri frumusele!

SANATATE.
Nu prea te preocupă sănătatea anul acesta, pentru că nu ai probleme
majore. August-septembrie te obligă să urmezi un regim de viată mai echilibrat, să nu faci nici un fel de excese.
Marte si Venus în casa sănătătii au efect contradictoriu: unul strică, celălalt remediază, deci eventualele probleme care apar, au imediat si leac medical. Finalul de an te găseste într-o formă excelentă, ti se citeste sănătatea pe chip.

Alondra
ZODIA GEMENILOR IN 2010


SFATUL
ASTROLOGULUI IN 2010:
întelege-te pe tine însuti, acordă mai mare atentie lucrurilor ascunse, încearcă să păstrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret, fii mai rezervat, nu risca nimic, concentrează-te asupra laturii psihice a vietii, canalizează sexualitatea într-o directie constructivă, reformulează-ti viata în profunzime, transformă-te într-un om mai bun, fii pregătit de orice!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010:
Cat timp Venus cocheteaza cu zodia ta – intre 26 aprilie – 20 mai - se poate vorbi de o perioada norocoasa pentru Gemeni. Marte din Sagetator te va pune la incercare intre 28 octombrie – 8 decembrie, fiind una din cele mai agitate perioade ale anului.
INTRO. Luna mai ti-o aduce pe Venus în vizită prin zodia ta si te răsfată cu razele ei adolescentine si calde. La primăvară vei simti că renasti, că te deschizi si tu ca o floare, de parcă n-ai avea nicio grijă, ca un copil dornic de joacă...
DRAGOSTE. Saturn prin casa sentimentelor oferă o perioadă ceva mai austeră, mai lipsită de căldură, dar nu înseamnă că dragostea lipseste din peisaj. Consolidezi relatia pe care ai început-o deja, clăditi ceva solid împreună, vă gânditi si la căsătorie, cândva în viitor, dar nu vrei să iei decizii pripite.
Preferi să trăiti o perioadă mai lungă împreună ca să vă cunoasteti în toate împrejurările vietii de cuplu, decât să ajungi direct la altar si să-ti dai seama că nu stii ce-i place celui de lângă tine. În dragoste, vor conta mai mult imaginea si reputatia partenerului tău, statutul lui social, felul în care s-a realizat până în acel moment, si esti foarte pretentios. Tii mult cont si de părerea lumii despre el, si nu te arunci în iubire la primul impuls, ci rationezi fiecare pas. Nu vrei să-ti pierzi capul, desi îti doresti mult o relatie durabilă. Luna noiembrie poate agita un pic spiritele în cuplu, dar trebuie să învătati amândoi să vă respectati mai mult libertatea.

CARIERA. Dacă e să fie cineva favoritul astrelor în carieră, tu esti acela! Jupiter din Pesti trece prin punctul cel mai înalt al hărtii tale, care corespunde zonei carierei
. Imaginea ta socio-profesională se ameliorează simtitor, te prezinti într-o lumină nouă, mult mai bine conturată, reusesti să redresezi eventualele dezechilibre profesionale ale anilor anteriori si ai parte de victorii
bine meritate. Multe din ele, însă vin, în urma unor sacrificii si renuntări, dar simti că merită efortul.
E posibil ca multe din planurile pe care ti le-ai făcut în ultimii ani sau studiile pe care le-ai terminat să nu mai fie utile, ci esti dispus să schimbi din nou macazul. Cu Uranus pe ultimele grade ale zodiei care patronează cariera, te mai poti astepta încă la surprize!

BANI.
Te-ai gândit vreodată că trebuie să iei de pe acum niste măsuri prin care să-ti asiguri o situatie materială mai bună la bătrânete. Ce-i drept, mai ai tot timpul să o faci, dar un moment ideal pentru a încheia o pensie privată, o asigurare de viată sau un cont de economii pe termen lung ar putea fi chiar finalul anului 2010. De ceva vreme te preocupă mai mult bătrânetea - mai mult decât pe toate celalalte zodii - si începi de pe acum să trasezi o strategie prin care banii tăi să crească în timp.

SANATATE. Starea de sănătate depinde mult de firea ta, pentru că uneori esti cam agresiv si orice reactie necontrolată lasă urme în organism. Cu cât esti mai agitat si mai nervos, cu atât riscul unor vătămări creste, deci fii mai cumpătat.
Ai grijă cum manevrezi obiectele cu risc de a provoca răni si fii atent pe unde calci si în ce te bagi! Esti atât de zăpăcit si de grăbit, încât te-ai putea lovi sau ti-ai putea cauza singur probleme, mai ales în septembrie-octombrie, când îti cam place să te joci cu focul... Finalul de an repară tot ce strici prin grabă si nervozitate.

Alondra
ZODIA RACULUI IN 2010


SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010:
asociază-te, apropie-te de ceilalti, apleacă-te asupra partenerului, învată lectia vietii în doi, caută-ti jumătatea, acceptă diversitatea umană, întelege că viata e un schimb de replici unu la unu, nu doar un drum de unul singur, colaborează, iubeste, oferă!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010:
Între 21 mai – 14 iunie, esti răsfătat de razele calde ale micului benefic Venus, perioadă care te va umple de energie pozitivă. Finalul de an, însă, nu va mai fi atât de idilic, pentru că Marte te va irita din zodia opusă între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011.
INTRO. Începutul verii îti prieste de minune, cât timp Venus trece prin zodia ta, planetă care scoate la lumină tot ce ai mai cald si mai frumos în tine. Iubesti, dăruiesti, te dedici celor dragi si apreciezi foarte mult linistea si confortul casnic.

DRAGOSTE. Viata de familie este preocuparea numărul unu a acestui an si apreciezi valoarea relatiei în functie de ceea ce primesti de la ea. Îti doresti tot mai mult o casă, un cămin, să ai copii si să devii mamă, chiar dacă sunt sarcini care ti-ar limita major spatiul de manifestare a personalitătii. Esti pregătit să devii părinte, dacă simti că a venit vremea, si iei pe umerii tăi cu o reală plăcere obligatiile de familie. Intri în bucătărie cu zâmbetul pe buze, pentru că esti constient că fericirea familiei tale
depinde mult de capacitatea ta de a-ti îndeplini obligatiile casnice.
Chiar dacă prietenii, societatea, distractiile sunt date la o parte, contează mai mult să ai liniste si armonie
acasă. Te retragi în casa ta, cu omul drag, si viata de cuplu între peretii casei voastre îti inspiră echilibru. Începutul de an este prielnic redresării unor mai vechi probleme de cuplu dar care ar putea reveni spre final de 2010, când neîntelegerile strică atmosfera, trecător.

CARIERA. Luna martie te scoate mai mult în valoare la serviciu, esti apreciat sincer pentru calitătile tale si nu te lasi până nu ajungi acolo unde ti-ai propus. Reusesti să combini perfect talentul si cunostintele, ambitia si senzualitatea pentru a te remarca. În noiembrie-decembrie, asteaptă-te la o serie de tensiuni la locul de muncă, ce au la bază nedreptatea si necinstea. Vei dori ceva anume, dar nu vei fi lăsat să te manifesti asa cum ai vrea. Dacă nu ai făcut-o în anii anteriori, acum esti pe ultima sută de metri să urmezi un curs sau să faci o facultate, decizii care vor trasa directiile tale viitoare în carieră.
Timidele treceri ale lui Uranus peste Mijlocul Cerului între martie-august sunt un prim semnal de alarmă cu privire la schimbările pe care va trebui să le faci de la anul. Dacă nu ai curajul să le faci chiar acum, cu Uranus pe cap, atunci vei avea tot timpul în următorii 7 ani să schimbi major directia în carieră, luând-o chiar de la capăt, dacă e nevoie.

BANI.
Marte este în casa banilor aproape jumătate de an, de fapt deja îi simti influenta de la final de 2009. Până în iunie, banii vor veni în valori, dar tot asa se vor duce. Marte în Leu te face mai cheltuitor, mai atras de lux, si îti place grozav să dai banii pe obiecte scumpe, luate la primul impuls, doar ca să rupi gura târgului. Nu prea te gândesti de unde faci rost de altii, nici la economii, ci tot ce te preocupă acum e luxul si bunăstarea.
Atât timp cât ai bani, te simti excelent în pielea ta si ti se citeste pe chip fericirea. Esti si generos, deopotrivă, faci cadouri scumpe si celor dragi, ori ca semn de afectiune, ori doar ca să le arăti ce bine o duci. Dacă vrei neapărat să cheltuiesti, investeste în valori, nu pe lucruri care la anul nu vor mai fi la modă.

SANATATE.
Aici pot apărea unele probleme neasteptate, poate chiar o perioadă de imobilizare la pat sau spitalizare, ca atare fii foarte atent la starea ta de sănătate.
O boală poate pica din senin si îti poate strica multe planuri. De exemplu, finalul toamnei poate veni cu probleme nedorite, ce au la bază o stare de epuizare fizică dusă la extrem, o oarecare superficialitate vis-a-vis de organismul
tău ce te-a împins spre excese.


Alondra
ZODIA LEULUI IN 2010


SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010:
munceste, asumă-ti responsabilităti, du-ti sarcinile la îndeplinire, recunoaste-ti vina, acceptă-ti rolul de subaltern, învată umilinta, fii un executant ireprosabil, îngrijeste-te de altul, ai grijă de cineva, fii ordonat, organizează-te, respectă legile si regulile, ai grijă de sănătatea ta, mergi la medic!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Perioada 14 iunie – 10 iulie este benefică Leilor datorită trecerii planetei Venus prin zodia lor, deci te asteaptă un început de vară norocos. Mai mult decât atât, tranzitul îndelungat al ui Marte în zodia ta - început în toamna lui 2009 până în 7 iunie 2010 - te va transforma în actorul principal al primei părti a anului, prin chef de viată, energie si dorintă de actiune.
INTRO. Perioada de la începutul anului până în primele zile din iunie este foarte agitată, pentru că energicul Marte stă insistent în zodia ta – cea mai lungă sedere într-o zodie – si te irită adeseori, te face mai orgolios, mai impulsiv, ca atare trebuie să fii atent spre ce îti ghidezi această fantastică vointă. Începi vara cu un tonus nou, optimist, pentru că Venus trece prin zodia ta si te face mai zâmbitor si mai frumos. Atragi usor privirile asupra ta, iar personalitatea îti este pus mai bine în valoare. Ai un sarm aparte ce te ajută să atingi orice scop, iar norocul tine cu tine în iunie-iulie.

DRAGOSTE. Începi anul îndrăgostit sau cel putin mai dornic de relatii si iesiri în lume pentru a te face remarcat. Venus în casa căsniciei te ajută să repari problemele de cuplu si să apari în ochii partenerului într-o lumină seducătoare si fermecătoare, chiar dacă prezenta Lunii negre aici nu e un avantaj pentru o viată de cuplu reusită. Ispita pare să dea târcoale prin viata de cuplu...
Dacă nu ai pe cineva la suflet, finalul de an ti-ar putea aduce sanse noi de a cunoaste pe cineva, dar pentru aceasta trebuie să fii mai dispus să iesi, să socializezi, să te distrezi, să te pui în valoare. O persoană plăcută si simpatică îti poate atrage atentia în ultimele luni ale anului 2010, chiar dacă nu-ti inspiră decât tentatia unei aventuri. Dar merită încercat..


CARIERA.
Luna aprilie te scoate din anonimat si îti oferă sansele unor succese de milioane. Cel mai bine merg domeniile în care ti se cere un dram de talent, fiind sansa ta de afirmare, dar dacă nu esti un artist în devenire, atunci depui multă pasiune si plăcere în ceea ce faci, muncind cu spor pentru rezultatele visate. Atmosfera se animă la serviciu la finalul lui 2010, prin aparitia de noi sefi, de noi sarcini, de regulamente mai stricte cărora trebuie să te supui.
Te gândesti serios la un curs nou, la o reprofilare, si dacă nu o faci acum, cu Marte în Capricorn, ai timp - începând cu anul viitor, când Uranus intră în Berbec, să găsesti calea ce mai potrivită pentru evolutia ta viitoare. Acum s-ar putea doar să se nască ideea care, mai târziu, va genera schimbările benefice în carieră, dar trebuie să ai curajul de a începe lucruri noi, să nu te multumesti cu lucrurile deja cunoscute. Saturn si Uranus în zone care au grijă de pregătirea ta teoretică, te vor ajuta, timp de câtiva ani de acum încolo, să acumulezi informatiile utile pentru afirmarea ta în carieră.

BANI. Incepe un an bun pentru acumulări financiare, dar nu e neapărat vorba de bani pe care îi faci singur
, pe cont propriu, prin calitătile tale, ci prin intermediul altora. E anul în care te tentează un credit bancar, dar nu e o idee prea bună, pentru că te înhami la o serie de sacrificii majore. Trebuie să înveti să mai tai de pe lista de cumpărături dorite...
Din păcate, Jupiter în Pesti nu este un aliat al cresterilor salariale si venituri suplimentare; dimpotrivă, e posibil ca unele surse cu care erai obisnuit, să se termine sau le abandonezi, dar vei învăta să fii mai atent cu banii, pentru că esti una din persoanele care nu scapă, încă de criză. Poate doar iunie-iulie să fie ceva mai animate în privinta noilor venituri, fiind un moment ideal
să cumperi lucruri noi, să trasezi strategii legate de banii tăi viitori si să cântăresti atent deciziile financiare care se cer luate.
SANATATE. Nu s-ar spune că o duci prea bine în acest plan, Pluto aflat de vreun an în zona
sănătătii formează numai aspecte dificile, care pot lăsa urme asupra stării tale generale.
Unele crize neasteptate pot apărea între mai-octombrie, ca finalul de an să aibă chiar o lectie severă de oferit, care poate avea o legătură directă cu starea ta de sănătate.

Alondra
ZODIA FECIOAREI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: bucură-te, distrează-te, simte-te bine, trăieste fiecare clipă cu intensitate maximă, vezi partea pozitivă a lucrurilor, nu-ti pierde încrederea si optimismul, joacă-te, iubeste, zâmbeste, străluceste, miscă-te, creează, lasă ceva în urma ta, redescoperă copilul din tine!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010:
Între 8 iunie - 30 iulie, prezenta lui Marte în Fecioara te animă, te stimulează, te scoate în evidentă, dar adeseori te si irită, deci controlează-ti reactiile. Timp de aproape o lună, o primesti pe Venus în zodia ta, ceea ce te va încărca de optimism si fericire, ca atare perioada 10-30 iulie e de-a dreptul incitantă!
INTRO. Esti una din zodiile încercate ale acestui an, dar ai parte si de recompense plăcute. De exemplu lunile iunie-iulie ti-l aduc în vizită pe Marte si Venus, ceea ce poate fi un avantaj pentru a mai prinde viată, pentru a începe lucruri noi, pentru a iesi mai mult în evidentă. Dar trecerea lui Jupiter prin zodia diametral opusă nu e un avantaj al Fecioarelor, care vor simti adeseori că viata lor scapă de sub control, că trece prin extreme. Provocările, esecurile, renuntările si piedicile nu vor lipsi, deci fii pregătit de teste de rezistentă.

DRAGOSTE.
În cuplu, vei pune mai mult accent pe compatibilitatea spirituală, pe sacrificii de dragul celuilalt. Tu fiind cea care va trece de multe ori cu vederea acele mici detalii care mai agită uneori spiritele în cuplu. De dragul lui, tolerezi multe, dar vor fi si câteva momente critice.
Jupiter în Pesti are multe lucruri bune de oferit: activează zona căsătoriei, ca atare e posibil ca multe Fecioare să se gândească anul acesta la nuntă, poate mai ales în februarie-martie. Dacă decizi să te căsătoresti în primăvară sau dacă esti cerut în căsătorie atunci, e posibil să apară unele surprize neplăcute (amânări, refuzuri, piedici), ca atare ar fi ideal să amâni uniunea matrimonială pentru altă perioadă.

CARIERA.
E un an de stabilitate profesională, chiar dacă nu apar noutăti iesite din comun, ai sentimentul muncii împlinite, deoarece activitătile la care îti aduci contributia ajung la rezultate palpabile, de care esti mândru. Iei decizii care îsi vor arăta urmările pe termen lung. Ai putea da mai mult randament în activităti productive, în care lucrezi cu date concrete, cu materii prime, cu documente clare, iar luna mai este benefică activitătilor în care comunici cu publicul, în domenii legate de comert, scris, educatie.
Luna mai este asadar momentul tău de vârf, când ai ceva de spus în carieră si trebuie să îti exprimi cu fermitate punctul de vedere în fata tuturor. Dacă visai să schimbi ceva la serviciu, doar anul acesta mai ai timp să o faci, deci caută repede o iesire!

BANI. Saturn va sta pentru câtiva ani în zona finantelor proprii, ca atare trebuie să fii mai prudent si chibzuit în manevrarea banilor de care dispui. Ar fi mai bine să te gândesti la rezerve, la economii, la investitii care să îti inspire sigurantă în viitor. Este si momentul unor cheltuieli masive, pe care nu ti le permiti oricând, cum ar fi o casă, un teren, o masină. Un credit bancar este de asemenea foarte posibil, dar primii 3 ani de rate vor fi destul de dificili.
Sentimentul pe care îl ai e că banii se acumulează extrem de lent, cu eforturi, cu momente de dezechilibru, dar vezi concret ceea ce faci cu ei. Saturn te obligă să iei decizii cu cap, să nu te hazardezi în actiuni riscante si să eviti orice gen de exces. August-septembrie pot aduce o gură de proaspăt prin veniturile tale
, dar esti tentat să îi si dai pe ceva care îti face cu ochiul.

SANATATE. Starea ta de sănătate a cunoscut multe suisuri si coborâsuri în ultimii ani, dar 2010 e ultima sută de metri înainte de a simti că toate se asează pe un teren mai bun. Cu Luna neagră, Neptun si, pentru scurt timp, si cu Jupiter prin casa sănătătii, te mai poti astepta la probleme, mai ales de ordin psihic.
Prima jumătate de an pare ceva mai dificilă, mai instabilă, mai riscantă, deci trebuie să fii atent la organismul
tău si să nu încerci, anul acesta, tratamente după ureche, fără sfatul medicului.


Alondra
ZODIA BALANTEI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: deschide-ti sufletul ,iubeste, dăruieste, asează-te la casa ta, fă un copil, apropie-te mai mult de mama, dedică-te familiei, prinde rădăcini, redecorează-ti casa, adu-ti aminte de trecut, aruncă o privire înapoi să vezi de unde vii, apleacă-te asupra lucrurilor de odinioară, descoperă-ti latura sensibilă, romantică, nostalgică, întoarce-te în timp, întoarce-te acasă, creează-ti un loc al tău, intim, în care să te refugiezi la nevoie ia legătura cu originile tale, ocupă-te mai mult de sufletul tău si de oamenii la care tii.

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Vara lui 2010 – cu un accent pe intervalul 30 iulie – 15 septembrie, va fi plină de viată, datorită aliantei tale
cu Marte, dar ai grijă să nu transformi energia în exces de zel. Venus e acasă în zodia ta, si pentru
că se simte atât de bine, o va traversa de două ori între 7 august - 8 septembrie si încă o dată între 9-30 noiembrie.
INTRO. Esti actorul principal al acestui an datorită prezentei lui Saturn în zodia ta. Nu a mai fost pe aici de aproape 30 de ani, ca atare dacă esti sub această vârstă, e momentul să simti pe pielea ta lectiile maturizării. Oricât de tânăr ai fi, anul acesta se cere mult de la tine ca să faci fată perfect pretentiilor lui Saturn. Vei resimti mai des asupra ta regulile societătii în care trăiesti iar ordinul „trebuie” va fi folosit mai des atunci când ti se vorbeste. Ca atare... trebuie să fii asa cum vor ceilalti! Lunile august si noiembrie, sunt cele mai norocoase, atât timp cât planeta ta guvernantă, Venus, trece prin zodia ta, iar august-septembrie te vor agita la maximum, cu Marte prin Balantă. Pentru scurt timp, prin vară, Balantele născute în primele zile ale zodiei vor resimti stări de conflict, de revoltă, o dorintă de eliberare, din cauza lui Uranus la intrarea în Berbec, care te va obliga, abia din 2011, să începi să iei măsuri de transformare deplină.

DRAGOSTE.
Cu Luna neagră prin casa sentimentelor, nu se poate vorbi de prea multe sanse de iubire sau cele care apar, sunt mult sub asteptări, dar dacă le poti privi ca pe simple încercări, lucrurile ar merge mult mai bine. Luna martie poate fi benefică vietii de cuplu, pentru că Venus în Berbec te ajută să spui lucrurilor pe nume în fata partenerului si să aduci un aer proaspăt în relatie. Cu ceva noroc, tot atunci se poate ivi sansa unei noi iubiri sau o decizie bruscă de căsătorie!
Mai mult, între martie-august, Uranus iese pentru putin timp din casa anterioară, si cochetează cu Descendentul, ceea ce va anima viata de cuplu, dar nu oferă întotdeauna o atmosferă prielnică unei bune întelegeri. Poate naste conflicte, stări tensionate, pretentii mai mari, atitudini egoiste, apreciind libertatea si spatiul personal. Unul din voi - cel mai probabil tu - trebuie să vină cu niste initiative foarte ferme prin care să aducă noutate în cuplu. Trebuie să ai grijă ce spui si ce faci la primul impuls în relatia cu partenerul mai ales prin iunie-august, ca să nu faci vreun gest pripit!

CARIERA. Jupiter planează peste locul tău de muncă, dar desi auspiciile sale sunt, de obicei, pozitive, amplasarea lui în Pesti nu este chiar un motiv de bucurie. Succesul poate veni în proiectele de care te ocupi, dar ca să ajungi la capăt, esti nevoit să treci de multe ori cu vederea aspecte care nu-ti convin sau chiar să tolerezi conditii de muncă greu de suportat. Probabil merită sacrificiul, pentru că, în cele din urmă, lucrurile se vor aseza pe făgasul dorit.
Interesant e faptul că te bate gândul să pleci de la serviciul la care ai lucrat în ultima perioadă, sperând că la noul job vei fi mai apreciat, dar orice schimbare necesită si o perioadă de adaptare. Dacă suporti ca o vreme să lucrezi sub nivelul tău sau să nu fii remarcat, merită să schimbi macazul, dar chibzuieste foarte bine dacă te simti în stare să stai în umbră, o vreme... Lunile februarie-martie te pun mai mult în valoare la serviciu.
BANI. Nici cu banii nu o duci mai pe roze în 2010, ci vei trece de câteva ori prin momente de criză, când vei renunta la multe din planurile tale prea costisitoare. Trebuie să fii prudent în cheltuieli mai ales în septembrie-octombrie, pentru că esti predispus la decizii pripite, nechibzuite, care te pot lăsa lefter o perioadă.
Esti pus în fata unor alegeri dificile cu privire la banii personali, dar ca să le poti duce la îndeplinire cu succes, esti nevoit să mai strângi cureaua si să înveti lectia renuntărilor. Frustrant, desigur, dar nu e anul tău de acumulare sau de bunăstare, în schimb e anul economiilor si a urmărilor crizelor mai vechi.
SANATATE. Exagerezi un pic gravitatea unor simptome si ti-e teamă de orice, dar în loc să mergi la un medic să-ti alunge incertitudinea în urma unui consult, stai si te perpelesti si asculti povestile îngrijorătoare ale altora. Esti nevoit să iei măsuri mai drastice pentru a-ti mentine starea de sănătate pe un nivel stabil, dar duci grija prea departe totusi, alunecând spre o formă de ipohondrie.
Ai grijă la alimentatie
si sedentarism, pentru că pot fi vinovate de unele modificări neplăcute prin organism. Februarie-martie sunt cele mai bune pentru a urma o cură de dezintoxicare, de slăbire sau un tratament care poate avea efecte dintre cele mai bune.

Alondra
ZODIA SCORPIONULUI IN 2010SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010:
discută, vorbeste, exprimă-te, caută o cale de a te face înteles, ia legătura cu lumea, transmite mesajul tău celorlalti, învată, informează-te, argumentează ceea ce gândesti, pune mâna pe carte, călătoreste, relationează, cunoaste!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010:
Venus insistă parcă să te facă fericită, de aceea va prelungi sederea sa în zodia ta între 8 septembrie - 8 noiembrie si tot finalul de an între 1 decembrie 2010 - 7 ianuarie 2011. Mai mult, primul tranzit al lui Venus coincide cu cel al lui Marte prin zodia ta - 15 septembrie – 28 octombrie – deci toamna lui 2010 pare să fie una foarte interesantă pentru tine!
INTRO. Magnetismul tău face ravagii în ultimele 4 luni ale anului, pentru că prin zodia ta trec si Venus si Marte, care toarnă un strop de mister în modul tău de a te comporta. Îti place să atragi atentia, dar să si inciti în acelasi timp, ca atare ultima parte a anului este exact pe placul tău!


DRAGOSTE. Esti îndrăgostitul numărul unu a anului 2010, pentru că Jupiter influentează major casa sentimentelor pe harta
ta astrală. Că Jupiter în Pesti aduce de multe ori si suferinte, asta e, fac parte din meniul firesc al oricărei povesti de dragoste. Vei trece, deci, si prin perioade de izolare si singurătate, si prin deceptii si lacrimi, dar toate acestea sunt pretul necesar de plătit pentru o viată sentimentală mai bună de acum încolo.
Profită de energia lui Jupiter pentru a-ti manifesta mai intens emotiile, chiar dacă nu esti atras spre destăinuiri prea zgomotoase. Preferi intimitatea sau visarea, dar viata de cuplu se va îndulci prin aprilie, când te poti folosi de sarmul primăvăratec pentru a te apropia din nou de partener si a rezolva eventualele probleme.

CARIERA. Aproape jumătate de an îl ai pe Marte în zona carierei
, iar Marte este una din planete cu cea mai mare influentă asupra ta. El îti dă forta de a te remarca, de a urca, de a ridică stacheta la cote maxime, iar pretentiile lumii cresc odată cu orgoliile tale
. Astepti mult de la tine si nu suporti să faci lucrurile de mântuială. Vrei să fii primul, să fii cel mai bun, să fii lăudat, si nimic nu te motivează mai bine ca aprecierile sincere ale celor din jur.
Dacă vizezi o functie de răspundere sau de conducere, primele 6 luni ale anului sunt momentul ideal
pentru a o cuceri, dar succesul acestui an depinde foarte mult de felul în care te privesti pe tine însăti. Stăpânirea de sine, încrederea în fortele proprii si un dram de infatuare sau de egocentrism nu strică deloc pentru a pune mâna pe succes. Dacă tu esti sigur de valoarea ta, o vor remarca si altii! Poate fi un an bun pentru succese artistice sau sportive, în cazul în care ai astfel de veleităti!

BANI. Dacă vrei să iesi la cumpărături, anul acesta, evită ultimele trei luni ale anului, pentru că Marte în casa banilor în Săgetător, te face cam superficial în decizii financiare. Cumperi lucruri care te atrag, te bucuri de tot ce-ti iei ca un copil, iar riscul să dai banii pe plăceri trecătoare este cam mare. Poate fi, însă, un moment bun să dai banii pe cărti sau cursuri de specializare, pe călătorii si distractii, dar evită să-ti satisfaci plăcerile de moment cu sume prea mari.
Există un moment critic major pe parcursul anului, când risti să pierzi o sumă de bani sau să îti fie luată prin mijloace incorecte. Ispita rea îsi bagă coada în afacerile tale si generează o stare negativă ce poate declansa o criză mai mare decât cea de anul trecut. Fii prudent, evită factorii de risc sau afacerile dubioase!

SANATATE.
Cu Saturn în casa bolilor cronice, nu se poate vorbi de o perioadă prea luminoasă, deci pregăteste-te de trei ani destul de dificili, care pot scoate la iveală dureri, crize, boli pe care nici nu stiai că le ai. Pentru scurt timp, pe timpul verii, Jupiter intră în Berbec, în casa sănătătii, si poate aduce vindecări, idei noi pentru un regim de viată mai dinamic, ce te vor ajuta să fii în formă. Caută solutia care ti se potriveste pentru un regim de viată mai activ, deoarece numai de izolare si pasivitate nu ai tu nevoie acum. Cel mai bine te vei simti în martie, când Venus are un efect binefăcător asupra stării tale generale, dar te obligă să faci mai multă miscare si să nu stai locului deloc!

Alondra
ZODIA SAGETATORULUI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010:
investeste cu cap, prinde cheag, acumulează, dar si economiseste, pune un ban deoparte pentru zile negre, fă ca viata ta să devină mai stabilă, descoperă frumusetea vietii, (re)descoperă-ti talentele, iubeste, atasează-te de ceva numai al tău.

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Esti singura zodie care nu beneficiază de Venus în zodia sa în 2010, în schimb între 28 octombrie - 8 decembrie îl primesti în vizită pe Marte, ce te încarcă de energie
si chef de viată. Pentru că nu ai parte de aspecte planetare negative majore, nu se poate vorbi de perioade nefaste. Ce poate fi mai bun de atât?
INTRO. Au trecut anii când erai actorul principal al astrelor, dar pentru o fire de foc, asa cum esti tu, lipsa tranzitelor planetare poate fi un atu! Jupiter din Pesti nu prea tine cu tine, deci asteaptă-te la momente mai tensionate pe parcursul anului, noroc de Saturn din Balantă care te sustine, mai ales în plan mental, căci nu te lasă la greu. El te ajută să iei decizii ferme, să îti trasezi strategii pe termen lung, să îti exprimi mai coerent ideile, să legi relatii utile. Parcă reusesti să mai faci ceva ordine prin gânduri... Finalul de an 2010 te are pe tine în prim plan pentru că Marte în zodia ta îti oferă acea aventură si energie de care ai nevoie pentru a te manifesta la intensitate maximă.

DRAGOSTE. Chiar dacă e o perioadă mai dificilă pentru Săgetători, măcar amorul merge bine! Îl ai pe Jupiter în casa familiei, deci te comporti ca un părinte dedicat si o sot ideal, descoperind o reală plăcere în tot ce este legat de viata casnică: bucătărie, curătenie, cresterea copiilor... E un moment ideal să faci un copil sau să te muti în casă nouă cu jumătatea ta, dar toate aceste evenimente fericite au totusi si un tribut de plătit. Nu vin pe gratis, nu ti se oferă pe tavă, ci apar în urma unor sacrificii sau suferinte.
Cea mai bună perioadă în cuplu este aprilie-mai, când Venus trece prin zona mariajului si clădeste spatiul potrivit unei bune comunicări între parteneri. Este momentul să repari acele hibe sau slăbiciuni care s-au infiltrat anul trecut în cuplul vostru.

CARIERA. Apucă-te serios de treabă, pentru că este un an solicitant în carieră. Ai planuri mari de atins, dar si multe sarcini asumate pe care nu le poti ignora. Munca va cere mult de la tine, nu prea ai timp de altceva, devenind un rob al jobului. Adeseori, iei pe umerii tăi mai mult decât poti duce, ceea ce poate scădea din randament si te poate slei de puteri.
Ai nevoie de o mai bună organizare si etapizare a activitătii, dar, în ciuda programului
infernal, nu uita de nevoile tale, de limitele tale eminamente omenesti. Dacă încerci s-o faci pe eroul, vei obosi si poti rata de multe ori tinta. Asumă-ti atât cât poti duce, fără să te dai peste cap pentru sefi sau clienti! Marile tale planuri evoluează lent, multe depind de tot ce ai acumulat până acum. Toată vara vei fi implicat în proiecte dificile, pe care le duci cu bine la capăt. Hărnicia, responsabilitatea, pasiunea de a munci te vor sustine în cele mai serioase proiecte.

BANI. Nodul nord în zona banilor se comportă ca un profesor sever care te avertizează că e vremea să mai pui stavilă cheltuielilor si să te gândesti serios la bătrânete. Este vremea să faci economii, să îti deschizi un cont de economii, să cheltuiesti cu cap si cu măsură!
Poti trece, spre finalul anului 2010, printr-un moment periculos din care trebuie să înveti o grea lectie a vietii. Poate fi un esec financiar
major, o afacere ratată, o sumă pierdută sau investită prost, o perioadă fără venituri, un blocaj financiar major, de aceea trebuie să iei din timp măsuri drastice, ca să nu te ia luna decembrie prin surprindere. Nu fă excese financiare si nu investi în directii riscante! Poti lua decizii pripite care pot avea urmări grave pentru bugetul tău.

SANATATE.
Esti vizat de probleme
de sănătate mai ales dacă ai trecut de 40 de ani, si bolile
vârstei încep să dea semne. Simti că te misti mai greu, că vederea îti joacă feste, că articulatiile te dor, deci, dacă nu ai făcut-o si până acum, e vremea să ai mai multă grijă de tine.
Nu poti să accepti trecerea timpului, dar iată că a venit si rândul tău să mergi la băi, să-ti pui ochelari, să te dai cu toate alifiile... Luna aprilie este totusi luna ameliorării sănătătii si ti se citeste pe chip starea de bine.

Alondra
ZODIA CAPRICORNULUI IN 2010

SFATUL
ASTROLOGULUI IN 2010:
arată cine esti cu adevărat, întelege-te mai bine pe tine însuti, descoperă de ce esti în stare, prezintă-te lumii, reformulează-ti personalitatea, afirmă-te, fii curajos, fă un pas înainte, începe ceva nou!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Începi anul cu Venus în zodia ta, pentru că se află în Capricorn până pe 18 ianuarie, deci profită din plin de norocul primelor zile din 2010. De fapt, cum începi, asa si termini anul 2010, pentru că între 8 decembrie 2010 – 16 ianuarie 2011, Marte trece si el prin zodia ta si îi dă curaj să tintesti spre teluri înalte!
INTRO. Ai în zodia ta două semne de destin destul de complicate care, la finalul anului, se vor si întâlni: Nodul Nord si Capricorn. Sub influenta lor trebuie să devii elev silitor, gata să-si asume o nouă lectie de viată. Poate nu e tocmai una usoară, poate fi chiar însotită de o pedeapsă sau o mustruluire prin diverse căi subtile, dar ceea ce va urma acestor evenimente, poate aduce o stare de calm si poate o nouă atitudine de viată. Începi anul cu Venus în zodia ta si îl termini cu Marte în Capricorn, semn că anul are o anumită rotunjime, tu fiind cea care deschide si închide parada! Cel mai afectati vor fi Capricornii din primele zile ale zodiei, ca atare pregăteste-te si pentru surprize neplăcute.

DRAGOSTE. La vară, Uranus si Jupiter intră oarecum timizi în zona sentimentelor, dar se întorc repede în zodia anterioară, de parcă nu ar fi încă pregătiti să-ti ofere noutătile pe care le asteptai. Stau acolo suficient cât să te provoace, cât să te zgândărească nitel, ca atare trebuie să mai ai putină răbdare până când viata ta sentimentală va exploda, pur si simplu
. Acum e un fel de avanpremieră, un episod-pilot care îti suscită interesul pentru ce va urma.
Lunile mai-iunie sunt aliatele tale în căsnicie, relatia cu partenerul cunoscând mai multă intimitate, un dram de romantism si nevoia de a fi mai mult împreună. Vă leagă mai bine treburile casnice la care puneti amândoi umărul pentru a fi liniste acasă, devenind un cuplu mult mai închegat. Aruncati si o privire în trecut, să vedeti ce mai trebuie reparat în cuplul vostru.

CARIERA.
Dintre toate zodiile, tu pui cel mai mare accent pe carieră si imagine socio-profesională, pentru că, timp de trei ani de acum încolo, Saturn va fi mentorul tău pentru a te învăta să-ti croiesti calea cea mai potrivită. Saturn în casa carierei este, pe de o parte, un avantaj, pentru că îti conferă tenacitatea, răbdarea si rezistenta de a face fată oricăror vicisitudini, dar, pe de altă parte, poate fi si un sever inamic.
Opozitia cu Jupiter dintre mai-septembrie poate declansa întâlnirea cu adevărata ta vocatie, fiind nevoit să schimbi drastic directia profesională, deci fii pregătit sufleteste si mental pentru tot felul de decizii majore în carieră. Faci impresie deosebită în aprilie-mai, august si noiembrie, prin ideile pe care stii să le prezinti într-o formă foarte clară, talentul în comunicare fiind atu-ul tău forte pentru a câstiga respectul lumii.

BANI. Cu Luna neagră în casa banilor, până în iunie, trebuie să fii mai atent pe ce cheltuiesti. Vei fi atras de tot felul de lucruri
pe care le visezi, dar e posibil să nu faci cele mai întelepte alegeri. Poti cumpăra ceva ce consideri că îti doresti neapărat – mai ales prin vară - dar îti dai seama că te-ai pripit, că nu e ceea ce aveai nevoie sau nu e la standardele cele mai înalte.
Nu cumpăra masină sau vreun obiect electronic în această vară, pentru că nu vor tine mult. Esti totusi adeseori orbită de patima shoppingului si nu poti rezista ispitei de a-ti lua lucruri scumpe, moderne, de firmă, asa cum are toată lumea!

SANATATE. De tine depinde starea bună de sănătate a întregii familii iar deciziile tale vor avea efecte asupra tuturor.
În aprilie-mai ar fi bine să iesi mai mult în aer liber, în natură, ca se pui accent pe respiratie, pe aerosoli, pe detoxifierea plămânilor. Dacă vrei să te lasi de fumat pentru binele familiei tale, profită de această primăvară. Dacă esti sustinut în acest demers si de cel drag, aerul din jurul tău se va ameliora simtitor.

Alondra
ZODIA VARSATORULUI IN 2010

SFATUL ASTROLOGULUI IN 2010: sondează înlăuntrul tău, descoperă cine esti în profunzime, ce ascunde eul tău intim, întelege-te pe tine însuti, sacrifică ceva acum pentru o viată mai bună mai târziu, relationează cu divinitatea, redescoperă latura spirituală a vietii, controlează-ti emotiile si trăirile, depăseste-ti limitele si repară-ti defectele, dedică-te altora cu sufletul deschis si neconditionat, reformulează-te în interior
!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Îl mai găzduiesti pe Jupiter în zodia ta doar până pe 19 ianuarie: o perioadă norocoasă de care trebuie să profiti din plin! Dar între 18 ianuarie - 11 februarie,, cât timp micul benefic Venus este cu tine, te poti bucura de o ameliorare a situatiei si de perspective mai blânde. Totusi, pentru că până pe 7 iunie, Marte trece prin Leu, zodia ta opusă, iar Luna neagră trece prin zodia ta până pe 28 iunie, ca atare prima parte a anului nu va fi tocmai usoară. INTRO. Resimti încă efectele trecerii lui Jupiter prin zodia ta, care te părăseste însă în primele zile ale lui ianuarie, dar te-ai încărcat suficient cu energia
sa pentru alti 12 ani! Totusi, prezenta Lunii negre în Vărsător până pe 28 iunie, nu-ti aduce prea multe avantaje, ca atare pentru câteva luni. Tot ce a clădit Jupiter anul trecut, aproape că se destramă acum sub influenta acestui tranzit. Noroc că îl ai încă pe Neptun de partea ta care-ti dă în continuare bucuria si curajul de a visa! Ianuarie-februarie sunt luni bune pentru tine, deci profită din plin de ultimele urme ale trecerii lui Jupiter dar si de prezenta lui Venus în această zonă, ce te face mai vesel, mai simpatic si prietenos.

DRAGOSTE. Cu Marte în zona căsniciei aproape jumătate de an, vei avea o viată de cuplu extrem de animată, dar nu neapărat si fericită. Lupta pentru putere, orgoliile, conflictele între personalităti puternice, dorinta de a te impune cu orice pret te vor însoti până în iunie, dar poti profita de acest prelung tranzit martian, pentru a prelua conducerea, în cazul în care se cere ca unul din voi să devină seful. E vremea ta să spui ce vrei si astepti mult de la partener.
În iunie-iulie mai scazi din pretentii si din lupta de orgolii, punând sentimentele în prim plan. Dacă e să te îndrăgostesti, ai putea fi cuprinsă de o iubire adolescentină prin aprilie-mai, desi nu se poate vorbi de o relatie de durată. Dar pentru un flirt de primăvară, merge. Comunicati usor, te atrage prin compatibilitatea mentală care vă leagă, discutati cu orele la telefon, dar... cam atât!

CARIERA. Cariera e, deocamdată, un tel de viitor, nu neapărat preocuparea principală a anului 2010. Te apuci serios de învătat, de studiat, urmezi cursuri care, peste câtiva ani, vor asigura fundamentul solid pentru o carieră de succes. Aduni mari cantităti de informatie, esti multumit de ceea ce afli, si ai sansa de a cunoaste oameni
inteligenti, maturi, care îti vor deveni profesori, mentori, exemple perfecte de urmat de acum încolo.
Marte trece prin zona carierei în septembrie-octombrie, marcând astfel cea mai bună perioadă pentru a te impune prin tenacitate si energie, chiar dacă si prin unele metode nu tocmai corecte. Când în joc este succesul tău, scopul scuză mijloacele...

BANI. Tu esti norocosul anului în materie de bani, Jupiter în casa banilor fiind un avantaj pentru câstiguri mai bune. Totusi, parcă nu te poti bucura pe deplin de acest succes, pentru că de multe ori trebuie să dai acesti bani în directii pe care le consideri mai degrabă de compromis. Banii vin, dar se si duc pe tot felul de plăti si datorii, încât regreti că nu-i mai ai.
Că există si câteva puncte critice în buget, pe parcursul anului, e adevărat, tocmai de aceea trebuie să fii ferm pe pozitie si să nu te lasi influentat de vânzători de iluzii. Unii ar putea atenta la banii tăi, deci nu da curs invitatiilor lor de a investi si a cheltui. Ar fi o eroare!

SANATATE. Trebuie să acorzi atentie problemelor de sănătate spre finalul anului 2010, pentru că pot apărea boli
de piele sau crize reumatice pe care nici nu stiai că le ai.
Răcelile nu te vor lăsa în pace la iarnă, iar bolile specifice vârstelor mai înaintate s-ar putea resimti chiar si la cei foarte tineri. Trebuie să te feresti de frig si să te îngrijesti cu seriozitate, mergând mai des pe la medic. Cele mai bune luni pentru starea de sănătate sunt mai-iunie, când te simti bine în pielea ta si eventualele probleme mai vechi nu mai dau semne.

Alondra
ZODIA PESTILOR IN 2010

SFATUL
ASTROLOGULUI IN 2010:
socializează, fă-ti noi prieteni, priveste spre viitor, implică-te în proiecte grandioase, de perspectivă, upgradează-ti viata, modernizează-te, adaptează-te timpurilor actuale, extinde-ti orizonturile, învată ceva nou, descoperă lucrurile cele mai noi ale lumii, asociază-te unui grup de interese în care te regăsesti, dedică-te oamenilor, fii prietenos, descoperă un domeniu nou de studiu!

PERIOADE BUNE SI RELE IN 2010: Jupiter intră în zodia ta pe 19 ianuarie, deci norocul începe să te sustină în tot ce faci. Mai mult de atât, cea de a doua planetă norocoasă - Venus – trece prin zodia ta între 12 februarie - 7 martie, deci aceasta pare să fie una din cele mai bune perioade ale anului. Totusi, Luna neagră intră în zodia ta pe 29 iunie si nu o va părăsi până la sfârsitul anului, iar între 8 iunie – 30 iulie, Marte te cam zgândăreste din zodia ta opusă, deci fii pregătită de o perioadă negativă.
INTRO. Dacă în 2009, Vărsătorul a fost eroul anului, acum reflectoarele se îndreaptă prioritar spre tine, datorită prezentei planetei Jupiter, considerată marele benefic si unul din guvernatorii zodiei tale. Pentru scurt timp, îi va da ghes si Berbecului, pe la mijlocul anului, dar se va întoarce apoi, să stea tot cu tine până în 2011! Mai mult Uranus este încă de partea ta – desi si el te mai trădează, temporar cu Berbecul – dar mai ai acolo si Luna Neagră, în partea a doua a anului. Dacă e să alegi perioada cea mai bună a Pestilor, aceasta pare să cuprindă primele cinci luni ale anului.

DRAGOSTE. Saturn a părăsit zona vietii de cuplu, deci poti răsufla usurat că ai scăpat de cele mai mari piedici care te-au afectat în ultimii 2 ani. Gata, terenul e liber, Saturn are grijă acum de alt sector al vietii tale, dar ceea ce a construit el lent în anii anteriori, acum începe să se vadă. Probabil te-ai căsătorit, ai construit o relatie de viitor, ti-ai asumat responsabilităti mature, de acum trebuie să lupti să le mentii pe aceeasi linie! Saturn te-a obligat să ridici un edificiu solid ce se numeste căsnicie – desigur, cu eforturile de rigoare.
Iunie-august aduc un aer proaspăt în cuplu, prin asumarea de noi sarcini în doi, dar multe din ele vor cădea totusi pe umerii tăi. Dacă tu te implici serios, căsnicia voastră va merge foarte bine, chiar dacă mai lipseste pe alocuri sentimentul. Despre sentimente poti vorbi mai mult la primăvară, când inima ti se va umple de emotie si romantism, de doruri si nostalgii, privind mai mult spre trecut decât spre ceea ce ti se întâmplă acum.

CARIERA. Mergi la serviciu cu plăcere, pentru că te ocupi de activităti care te încântă si îti pun în valoare multiplele talente. Dacă ai veleităti artistice, insistă să le scoti acum în evidentă ca să te lansezi în lumea artelor. Roadele muncii
tale se văd si esti mândru de ele.
Prima jumătate a anului, cât timp Marte trece prin zona locului tău de muncă, te poti astepta la tensiuni mari la serviciu, la competitii si orgolii puternice, din care cel mai tare vrea neapărat să iasă învingător, dar nici tu nu te lasi mai prejos. Dacă esti în căutarea unui job, până în iunie ai tot timpul să-l găsesti, dar trebuie să accepti să-ti măsori fortele alături de concurenti redutabili. Ultimele luni ale anului te ajută să te afirmi la justa valoare.

BANI. Te-ai gândit vreodată la zile negre? Dacă nu, ai de acum înainte trei ani la dispozitie să pui un ban deoparte. Acum esti ocrotit de riscuri majore, Saturn nu te lasă să dai banii în van, dar nici nu trebuie să visezi că tot timpul, de acum încolo, bugetul tău va fi la fel de sigur.
2010 e una din perioadele în care esti asigurat de o fortă nevăzută că nu pierzi nimic, dar veniturile sunt oarecum marcate de limite si constrângeri. Bani vin, dar ai atâtea responsabilităti de onorat cu ei, încât nu simti că ai avea mare lucru
. Între iulie-septembrie, parcă mai prinzi ceva cheag, dar nu uita de regula numărul unu a acestui an: echilibru!
SANATATE. Inima o cam ia razna în primele 6 luni ale anului, pentru că esti mereu pistonat de factori de stres care te fac să-ti pierzi cumpătul. Crizele cardiace, chiar dacă nu ajung la cote periculoase, te pun pe gânduri, încât treci pe la un medic să vezi ce ai. Te mai poti astepta si la probleme oculare sau neplăcutele crize de lumbago, dar până la vară te simti iar în formă.

hanuk26
doh.gif doh.gif sad.gif sad.gif Leu

nasol cu sanatatea mai ales la mine.........ma rog sa nu fie chiar asa.........
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.