Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Fitnessul Pe Vreme Rece
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Familie, casnicie, viata in cuplu > Intre noi, femeile
toia

Temperatura de afară nu este prietenoasă. Instructorul de fitness însă ți-a recomandat să continui exercițiile tale obișnuite, indiferent de cîte grade sînt afară.
Iată cîteva ponturi utile pentru a nu ieși din iarnă și cu kilograme în plus și răcit:

Consultă-ți medicul înainte de a începe fitnessul pe vreme rece. Persoanele care au probleme cardiace sau astm sînt sfătuite să își continue exercițiile fizice acasă.

Chiar dacă afară sînt puține grade, nu trebuie să vă îmbrăcați foarte gros. Exercițiul fizic semnifică o creștere a temperaturii corporale. Cu cît sîntem îmbrăcați cu mai multe haine, cu atît starea de disconfort ne va urmări în permanență. Îmbracă-te cu bluze pe care le poți da jos ușor atunci cînd începi să te încălzești. Încearcă să eviți hainele din bumbac pe deasupra, pentru că ele absorb foarte bine transpirația și la temperaturi scăzute riscul pneumoniei este ridicat. Încearcă să porți pe deasupra ceva impermeabil, doar pe piele poartă ceva de bumbac.

Protejează-ți extremitățile. Mîinile și picioarele sînt cele mai sensibile. Ele reacționează primele la temperaturi scăzute, deci mănușile și o pereche de șosete în plus îți vor fi de ajutor.

Mai bine de 30% din căldura corporală se pierde dacă nu avem capul acoperit. Deci ia cu tine o căciulă înainte de a ieși. Nu uita de glossul de buze care te va proteja de vremea rece.

Poți de asemenea să porți și ochelarii de soare, pentru că albul zăpezii poate fi deranjant pentru persoanele sensibile la lumina puternică.

Sticla de apă va fi în permanență cu tine și te vei hidrata pe tot parcursul ședinței de exerciții. Dacă simți cel mai mic disconfort după ce ai luat aceste măsuri de protecție împotriva temperaturilor scăzute, mai bine continui exercițiile fizice acasă.

Ziarulnational.com





RonnieIngram
This content is simply exciting and creative. I have been deciding on a institutional move and this has helped me with one aspect. Orlando Pest Control
RonnieIngram
This is helpful, nonetheless it can be crucial so that you can check out the following website: Pest Control Oviedo
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.