Sectiune a roportal.ro
Ajutor - Cautare - Membri - Calendar
Versiune completa: Filmul "this Is It" Va Avea Premiera Pe 28 Octombrie
UtileCopii Forum. Utile Despre Copii > Diverse > Monden
maryhynt
Trailerul "This Is It", filmul cu ultimele repetitii ale lui Michael Jackson, a fost difuzat in cadrul galei Video Music Awards 2009, transmisa in direct de MTV in noaptea dinspre 13 si 14 septembrie.

MTV in parteneriat cu Sony Pictures Entertainment si Sony Music Entertainment a difuzat in premiera trailerul filmului "This Is It" in cadrul galei Video Music Awards 2009.

"This Is It" este filmul ce ofera fanilor lui Michael Jackson imagini cu artistul in ultimele sale ipostaze de performer - in cadrul repetitiilor pentru turneul "This Is It" - cele 50 de concerte pe care Michael ar fi trebuit sa le sustina pe 02 Arena din Londra.
Filmul va putea fi vazut in cinematografele din toata lumea pe o perioada de doar doua saptamani, incepand cu data de 28 octombrie. Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu data de 27 septembrie. Odata cu premiera trailerului va fi lansat si site-ul oficial al filmului, www.thisisit-movie.com.

Peste 80 de oameni, dintre care dansatori suspendati in aer, coregrafi, scenografi, iluzionisti, pirotehnisti, paianjeni uriasi, papusi de 6 metri inaltime, sfere plutitoare, sunt doar cateva din elementele celui ce trebuia sa fie una dintre cele mai grandioase show-uri din toate timpurile.

750 000 de oameni si-au cumparat bilete pentru cele 50 de concerte ale lui Michael Jackson de pe 02 Arena din Londra, ce ar fi trebuit sa inceapa de pe 13 iulie.






maryhynt
QUOTE(maryhynt @ Oct 21 2009, 06:54 PM) *



DOAMNE CE SHOW FRUMOS AR FI FOST !!!!!!!!!!!!!!!! SI CE VOCE AVEA MICHAEL!!!!!!!! crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif crybaby.gif
mia22_ro
[Numele quote maryhynt '=' Data = '21 octombrie 2009, după 06:55' = '961160 ']
Doamne ce SHOW FRUMOS AR FI FOST !!!!!!!!!!!!!!!! SI CE VOCE AVEA MICHAEL !!!!!!!! : crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:: crybaby:
[/ quote]
da, e adevarat oFloare1.gif
anku
deci eu sunt fan m.j dar nu stiu de unde pana unde cel mai mare spectacol???
this is it...era un lant de concerte despre care noi inca nu stim aproape nimic...dar nu cel mai grandios show din toate timpurile.... doh.gif
oare or mai fi bilete de vanzare???
as fi curioasa bineinteles... yes.gif
Aceasta este o versiune "lo-fi" a continutului principal. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formate si imagini, va rugam sa dati clic aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.